Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: Nejde zapnúť CS ..

  1. #1


    Nejde zapnúť CS ..

    Zdravím .. po nainštalovaní vašeho CSka z Webu mi naskočí tato chyba -> http://www.imgbank.cz/Q1p and http://www.imgbank.cz/Q1M .. za každu jednu radu dakujem ;)
    Naposledy upraveno Speezy69; 24-09-15 v 13:11.

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele Hauss
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Kotelna
    Příspěvky
    529


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Tohle se mi stávalo taky... a když klikneš na ok tak se nespustí ? Nebo to zkus zapnout znovu... tohle mě vždycky pomohlo

  3. #3
    Stálý člen (Berzox) Avatar uživatele ^nismo
    Datum registrace
    Mar 2015
    Umístění
    Ż\_(ツ)_/Ż
    Příspěvky
    341


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Taky mám takový problém. Pak se to nějak odchybuje a půjde. Jen musíš vyčkat.

  4. #4
    Moderátor
    Server Admin
    Admin roku 2019
    Avatar uživatele Koprakek
    Datum registrace
    Feb 2014
    Příspěvky
    11,249


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Zkus zmačknout CTRL + ALT + DELETE ---> Správce úloh ---> Procesy a tam vypni CSko.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.


  5. #5
    Stálý člen (Berzox) Avatar uživatele ^nismo
    Datum registrace
    Mar 2015
    Umístění
    Ż\_(ツ)_/Ż
    Příspěvky
    341


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Citovat Původně založeno Koprakek Zobrazit příspěvky
    Zkus zmačknout CTRL + ALT + DELETE ---> Správce úloh ---> Procesy a tam vypni CSko.
    Zkoušel sem to několikrát. Jenže to nepomohlo. Musel sem počkat :)

  6. #6
    Server admin Avatar uživatele killer-savage
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Jaskyna
    Příspěvky
    1,142

    *VIP*



    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Mas zle nastavenu graficku, mne sa to par krat stalo ze mi to nabehlo ten software dal som ze OK a zapnul som ho zas a islo.

    Spoiler Spoiler:

  7. #7


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    U tohoto prvního screenu zkus nejdřív vypnout steam a pak to pustit znovu.

  8. #8


    Odpověď: Nejde zapnúť CS ..

    Už mi to ide.. Ďakujem za všetky nápady :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •