W.S.H.B omg connect csko.cz:27214; password bronz pripojte sa !
E: Nepripojili sa ani po 20 Minut, dej to kontumačne. Ja nemam čas dlhšie tam hrať.
W.S.H.B omg connect csko.cz:27214; password bronz pripojte sa !
E: Nepripojili sa ani po 20 Minut, dej to kontumačne. Ja nemam čas dlhšie tam hrať.
Naposledy upraveno Del!k98; 10-01-16 v 18:06.
Už ani neviem kdo toto celé začal,
no vypičoval som tu každému a stále som neskapal.
Nepríjemný jak šedý zákal, besný, chorý, šedý šakal,
nechal za sebou každého debilka čo do mňa skákal.
Ironia
demo prej no :/ daron,tarius,xper
Demo nestíham dodať, kedže sa finále malo dohrať skôr a už mám iný program na zvyšok dňa. Demo bude dodané zajtra poobede.
Naposledy upraveno Darongodx; 10-01-16 v 18:40.
Hráči v tíme:
- V tíme musí byť minimálne 5 a maximálne 7 hráčov. Každý tím má nárok na 2 zmeny v zostave, v priebehu zápasu. - OK!
- Tím nesmie odohrať kolo s viac než 5 hráčmi. - OK
- Ku každému zápasu bude priradený oficiálny server z csko.cz. - Ten server bugoval ako ked zametám hovná...
Zabezpečenie záznamu hry:
- Každý hráč sa točí z prvej osoby (demo). - OK.
- HLTV - OK.
Zoznam hraných máp:OK.
- cs_paintball_bg
- fy_buzzkill
- fy_stoneworld
- gg_ak_fun
Výber mapy na zápas:
- Jednu mapu z ponuky vyberie v každom zápase kapitán/hráč, ktorý vyhrá úvodný knife duel! - Vyhral som ho 2 krát ale aj tak som si nemohol vybrať potom sme hrali 3 krát a on vyhral a mohol si vybrať mapu.
Formát zápasu:
- Každý tím sa musí dostaviť v daný čas a maximálna doba čakania je 10 minút - potom nasleduje kontumácia. - Meškali 17 minút a nič.
Počet hráčov:
- Hrá sa formou 5 na 5 hráčov. - OK.
- Musia sa dostaviť 5 hráči z tímu (či už náhradník, alebo hráč zo základnej zostavy), dohrať zápas môže tím so 4 hráčmi. - Nedostavili sa 5 do začiatku.
Demo:
- Každý hráč je povinný točiť demo hneď od začiatku zápasu a to tak, že napíše do konzole "record a názov dema", napríklad "record zapas1" (bez úvodzoviek). - OK.
Knife duel:
- O mape a o stranách, za ktoré budú tímy hrať, rozhodne knife round 1v1 medzi kapitánmi (prípadne inými hráčmi) z každého tímu, ostatní hráči zostanú v specte. Kapitáni / vybraný hráči sa napoja do hry. Na Paintballe sa dá sekať len ľavým tlačítkom na myši! V knife dueli je zakázané používať šprint!!! Víťaz následne oznámi dozorkonajúcemu akú stranu si vyberá a o akú mapu má záujem jeho tím hrať. Následne dozorkonajúci vybranú mapu nahodí a tímy sa napoja na správnu stranu (T/CT - určí víťaz knife duelu). - už som spomínal.
Počet hraných kôl:
- Hrá sa na 15 víťazných kôl. Za stavu 15:15 sa hrá ďalej a tímy musia vyhrať o 2 kolá. T.j., že napríklad za stavu 16:15 sa hrá ďalej, ale za stavu 17:15 zápas končí. Upozorňujem, že v polovičke zápasu sa strany nemenia!!! Celý zápas hrá každý tím za určenú stranu T/CT!!! - Hralo sa do 17 aj ked sme prehrávali 15:1 hrali sme dalej.
Prestávka:
Každý tím má nárok na 5 minútovú prestávku, po uplynutí 5 minút sa opäť hrá. - žiadal som o nu no neuspešne
Zákazy:
- Hráči s aktívnym banom za cheaty majú zákaz zúčastniť sa turnaja. - OK.
- Využívanie bugov máp a lezenie na textúry. - Vkuse ich využívali.
- Neustály kemp. - OK.
- Nadávanie a ponižovanie súperov počas zápasu. - Kyberšikanovali nás.
- Používanie vulgárnych, rasistických a iných urážlivých mien. - OK.
Cheating a scripty:
- Za cheating sú považované "ľahké" aj "ťažké" cheaty. Do týchto skupín patrí: Wallhack, Aimbot, Speedhack, Multihack, Bunnyhop script, Begrip script, a i.. - Mali všetky cheaty.
Tresty:
- Cheating = kontumácia všetkých zápasov a pre daného hráča udelenie permanentného banu na Kotelni. - Nekontumovali.
- Nedostavenie sa na zápas = kontumácia zápasu pre daný tím. - Nekontumovali.
- Využívanie bugov a textúr máp = odobranie troch kôl z konečného výsledku. - Neodobrali.
- Neustály kemp = napomenutie, prípadne vylúčenie z turnaja. OK.
Takže tak.
„Maybe you wanna quit, when things fail, but you can't just fail, when things quit.“
- Pewdiepie
https://imgur.com/WIpZGTa - URGENTNÍ!!
Zápas sa ukončil 17:20/21, ptm ste už len písali nejaké sračky, ale dema tu budete mať zajtra poobede.
Můj názor má nulovou hodnotu, když dodržuje pravidla stejně jako v turnajích předtim? Nepiš mi prosimtě nic, když to není k tématu a nedokážeš mi argumentovat. Vim moc dobře, kdy mi psal a znám pravidla, který se maj dodržovat. Opravdu by bylo už moc, kdyby je nedodržel ani potřetí za sebou, pac a pusu
„Maybe you wanna quit, when things fail, but you can't just fail, when things quit.“
- Pewdiepie
https://imgur.com/WIpZGTa - URGENTNÍ!!
Tak budem ti URČITE veriť. Maximálne sme mohli skončiť o 17:21, my zas môžme tvrdiť, že príspevok od leoeho bol poslaný v čase 17:26:58, ale príspevok prišiel až o 17:27. + Jeden od nich sa nemohol dobrých 15 minút pripojiť, mohli sme sa vysrať a dať si free win.
Minule to bolo načasované dobre, až som tie časy musel skrátiť. Bohužiaľ teraz sa našli ľudia, ktorím nejedenkrát connecty z neznámych príčin nefungovali, ďalej sme tu mali pády serverov a zopár tupcov z nemenovaného tímu, ktorí liezli na druhé zápasy a banovali tam hráčov. Zdržanie bolo aj vďaka tebe, kvôli tvojej neschopnosti pripojenia na rezerv.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)