Zobrazit výsledky od 1 do 13 z 13

Téma: fps

  1. #1
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    fps

    dobrí den potřebuji poradit jak si zvíšit fps. Muj počítač splnuje podminky na to aby mohlo csko fungovat ale nejak to moc nevipadá ping ani nejak neresim protoze poskitovatel je nejak opozdenej :) ale dulezitejsi je pro me fps. Mam jeste nootebook kterej je lepsi ale tet nemam u sebe protoze si ho pujcili moji rodice. tak se vás ptám zda se to nedá nejak vyresit s problemem s fps dekuji za jakoukoliv radu :)

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele _Koker_
    Datum registrace
    Nov 2014
    Umístění
    Ázerbájdžán
    Příspěvky
    629


    Odpověď: fps

    Ahoj zkus fps_max 100 , a když nepůjde tak ještě zkus gl_vsync 0.
    Příkaz na zjištění fps: cl_showfps 1

    E: když nepůjde ani tak, pošli sem jaký máš PC/NTB .
    A Ping nezáleží na počítači , ale jaký máš internet .
    Naposledy upraveno _Koker_; 07-03-16 v 13:45.

  3. #3


    Odpověď: fps

    skús vypnúť procesy v pozadí, antivirus, chrome/mozzila a všetko čo nepotrebuješ keď hráš csko

  4. #4
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    Odpověď: fps

    verze sistmu: Windows 7 Ultimate (Service Pack 1)
    Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz 2.79GHz
    Nainstalovaná paměť (RAM): 1,50 GB
    Typ systmu: 32bitový opreční sistém
    Nazec pc: Degisek-PC (po mém bráchovy)
    Úplný název pc: Degisek-PC
    Pracovní skupna: WORKGROUP
    Značka PC: ACER
    ID prduktu: 00426-OEM-8992662-00006

    žádny s těch příkazu nefungoval O_O

  5. #5
    Reflex.
    Guest


    Odpověď: fps

    Skus si precitat toto: http://csko.cz/articles/read/47.

  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele _Koker_
    Datum registrace
    Nov 2014
    Umístění
    Ázerbájdžán
    Příspěvky
    629


    Odpověď: fps

    Citovat Původně založeno pandapax Zobrazit příspěvky
    verze sistmu: Windows 7 Ultimate (Service Pack 1)
    Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz 2.79GHz
    Nainstalovaná paměť (RAM): 1,50 GB
    Typ systmu: 32bitový opreční sistém
    Nazec pc: Degisek-PC (po mém bráchovy)
    Úplný název pc: Degisek-PC
    Pracovní skupna: WORKGROUP
    Značka PC: ACER
    ID prduktu: 00426-OEM-8992662-00006

    žádny s těch příkazu nefungoval O_O
    Přes počítače se nijak extra nevyznám , ale , máš podle mě poměrně slabý PC..

  7. #7


    Odpověď: fps

    zisti aku mas grafiku a ak mas dobru tak takyto pc by mal stacit nie na stabilne 100 fps, ale na plynulu hru urcite

  8. #8
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    Odpověď: fps

    ja jsem používal jeste to stare csko a tam mi vsechno slo v pohode fpska tam byli okolo 30 a protoze mam sdílenou ip adresu tak ten s prominutik nejakej kkt pouzival na teto ip adrese wallhack a dal jsem zadost o unban a admin mi napsal at si stahnu to novejsi csko (ktere mam i na svem notebooku) a tam ty fpska jsou kolem 3-10 :(
    p.s na tom starem csku byl pupodivu i lepsi ping nez na tom novejsim :/

  9. #9
    Profesionální člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    259


    Odpověď: fps

    ok tak to by bylo neco jsem s tim neco vyvedl a hra se zlepsila na 20-30 fps. coz mi staci -_- dik all za rady

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Aganok
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    12


    Odpověď: fps

    mam podobny problem s FPS akorat co je nejhorsi tak sem udelal vse vypl vertikalni synchronizaci a bla bla bla postupoval jsem podle navodu na internetu(tak jak sem to delal i naposled) ale jedine co nemuzu podle navodu je udelat je neco s tou slozkou GLDRV protoze na steamu ji vubec nemam jinak ja mam maximalne 60 fps driv sem mel 100 tak kdyby nekdo vedel co a jak tak poradte :) grafickou kartu mam GeForce 820m1gb

  11. #11
    Stálý Maniak Avatar uživatele Nix0ne^
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Nový Bor
    Příspěvky
    850


    Odpověď: fps

    Citovat Původně založeno Aganok Zobrazit příspěvky
    mam podobny problem s FPS akorat co je nejhorsi tak sem udelal vse vypl vertikalni synchronizaci a bla bla bla postupoval jsem podle navodu na internetu(tak jak sem to delal i naposled) ale jedine co nemuzu podle navodu je udelat je neco s tou slozkou GLDRV protoze na steamu ji vubec nemam jinak ja mam maximalne 60 fps driv sem mel 100 tak kdyby nekdo vedel co a jak tak poradte :) grafickou kartu mam GeForce 820m1gb
    Mám uplně stejnou grafickou kartu a uplně stejnej problém. akorát mě to nevytáhne ani těch 60 no, poslal bys mi ten návod?

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Aganok
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    12


    Odpověď: fps

    http://www.soe.cz/navod/zvyseni-fps-...er-strike-1-6/ delal sem to podle tohoto bohuzel vzhledem k tomu ze nemam tu slozku GLDRV tak nevim jak jinak to udelat zkousel sem snad vsechno :D a nebo jeste tahle stranka http://www.youtube.com/watch?v=SApXn-SWyAk

    diky ni mi to jeden aspon na tech 60 :D
    Naposledy upraveno Aganok; 29-05-16 v 13:56.

  13. #13
    Nováček
    Datum registrace
    Jun 2016
    Umístění
    Dust 2 Maps
    Příspěvky
    14


    Odpověď: fps

    Chlapci jak to čtu tady se vám dost podpory nedostalo , ten co zakládal tento topic ma taky počítač že by mu to mělo příkazama do konzole , optimalizací , projetí antivirákem , vypnutí vertikalní synchronizace vytáhnout na pohodu 90-100 fps

    tak určitě si udělej raty to je dost důležité

    DSL 128kbps
    rate "12000"

    cl_cmdrate "51"
    cl_cmdbackup "10"
    cl_updaterate "51"
    cl_dlmax "168"
    ex_interp "0.07"

    DSL 512kbps
    rate "20000"
    cl_cmdrate "81"
    cl_cmdbackup "30"
    cl_updaterate "71"
    cl_dlmax "512"
    ex_interp "0.07

    DSL 768kbps
    rate "20000"
    cl_cmdrate "81"
    cl_cmdbackup "15"
    cl_updaterate "99"
    cl_dlmax "512"
    ex_interp "0.04"

    DSL 1024kbps
    rate "25000"
    cl_cmdrate "99"
    cl_cmdbackup "2"
    cl_updaterate "99"
    cl_dlmax "800"
    ex_interp "0.02"

    DSL 1526kbps
    rate "25000"
    cl_cmdrate "99"
    cl_cmdbackup "8"
    cl_updaterate "99"
    cl_dlmax "1024"
    ex_interp "0.03"

    Po jednom do konzole , ale spíše doporučuju rovnou do cfg .. to zaručuje že se uloží ,,

    teď ty příkazy s kterýma vytáhnete více fps

    fastsprites 0
    - Tento příkaz nám změní kvalitu smoke granátu. Většina hráčů má problém, že když tento granát hodí, tak mají lagy. Při hodnotě 2.0 je nejvíce realný a kvalitní, při hodnotě 0 je méně kvalitní, avšak není tak náročný.
    r_decals
    - Tímto příkazem si můžete nastavit, jak moc chcete krve ve hře, stopy po kulkách, aj.
    r_dynamic
    - Při hodnotě 1 zapne dynamické osvětlování (náročnější na fps).
    cl_himodels 1
    Při možnosti 1 (zapnuto) máte deatilní modely hráčů. Při hodnotě 0 máte ty méně náročnější = vyšší fps. Pozor! Když si toto nastavíte, neuvidíte speciální modely, např. na furienu, jailbreak serveru, aj!
    gl_picmip 2
    - Sníží, popř. zvýší detaily. Při hodnotě 4 (maximum) máte nejméně kvalitní textury = vyšší fps.
    gl_round_down 3
    - Sníží detaily textur, opět čím vyšší číslo, tím nižší detaily = vyšší fps.
    cl_weather 0
    - Vypne počasí ve hře. Pro příklad můžeme uvést mapu de_aztec, kde se nám zobrazuje déšť.
    r_detailtextures 0
    - Tento příkaz vypne detailnější textury a jejich vykreslovaní. Opětovně tímto příkazem můžete mít vyšší fps.


    fps_override 1
    - Povolí vyšší hodnotu fps, než je povoleno defaultně.
    developer 1
    - To samé co příkaz override, avšak na non-steamu je nutno tento příkaz zadat.
    fps_max 300
    - Hodnotu si můžete zvolit sami jakou chcete. Můžete si nastavit například i 600, avšak nepočítejte stím, že z toho opravdu těch 600 fps vytáhnete. Záleží to jen a pouze na tom, jaké máte "železo" ve Vašem stroji :-).

    Ak spravite raty , + příkazy máte fps jisté , potom doporučuju optimalizovat zbytečné programy , a nastavit prioritu cska nizkou , nebo velmi nizkou ... jak na to ? zapnete csko dáte ctrl+alt+delete , procesy a pravým kliknete na hl a nastavíte prioritu

    v nastavení hry vypnout wait for vertical sync , aktualizovat grafické ovladače !
    a taky slow video card zaškrnout

    Jestli pomohlo napište

    STEAM : Wigle rád pomůžu a mám toho více

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •