Niečo nové do hry neuškodí s pozdravom .:F.B.I:.
Původně založeno halelujah tiež som za zmenu :D Čo furt do neho vyrývaš jak malé decko? Původně založeno Troppe Nechceme ho úplně zrušit. Chceme pouze možnost si ho ztlumit,opakované poslouchání do kola toho samého může někomu vadit. Mne to nepríjde až také strašné. Ono ten "escape sound" nie je na všetkých mapách, iba na niektorých, najmä jurassic parky.
Původně založeno Qwix Čo furt do neho vyrývaš jak malé decko? Mne to nepríjde až také strašné. Ono ten "escape sound" nie je na všetkých mapách, iba na niektorých, najmä jurassic parky. Ano, tobě to nepřipadá tak strašné, některým hráčům ano, nikdo Vás nenutí si ty písničky vypínat, nechte si je zaplý, jestli se vám to líbí.
Původně založeno Qwix Čo furt do neho vyrývaš jak malé decko? Mne to nepríjde až také strašné. Ono ten "escape sound" nie je na všetkých mapách, iba na niektorých, najmä jurassic parky. Ale Radi, čo tebe vadí na tom, že sa tam pridá niečo nové? :) Veď, ten song tam ostane, len sa tam pridá, nech sa to dá vypnúť a to je vše.
Původně založeno Michaela Ale Radi, čo tebe vadí na tom, že sa tam pridá niečo nové? :) Veď, ten song tam ostane, len sa tam pridá, nech sa to dá vypnúť a to je vše. Len toto dovolíme. :D
Původně založeno Michaela Ale Radi, čo tebe vadí na tom, že sa tam pridá niečo nové? :) Veď, ten song tam ostane, len sa tam pridá, nech sa to dá vypnúť a to je vše. Nevadí mi nič Miška :-), však každý má svoj názor a ja vám ho neberiem. Skúste to navrhnúť Kotlovi a uvidí sa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Pravidla Fóra