Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: 100 fps

  1. #1
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,336


    100 fps

    Zdar. Přišel mi ntb z opravny a vrátili mi ho v továrním nastavení. Nainstaloval jsem si csko, ovšem fpska mi nejdou přes 60. Nevíte někdo jak bych je mohl fixnout na 100? Když jsem mezitím hrál na starém ntb, vše tam jelo v pohodě jako vždy (ntb co mám teď je w10, ten starý w7).
    fps_max 100, gl_vsync 0 a vypnutí vertikální synchronizace nepomohlo. Posílal mi ještě Grakon nějakou stránku, ale nepomohla mi.
    Měl jsem stejný problém před rokem, když jsem tento ntb kupoval. V té době mi pomohl Wentík, přes teamviewer, ten je ale teď na 3 týdny bez PC, tudíž mi zatím nemá jak pomoct.

    btw. byl bych klidně na tom starém, ale je tam špatná baterka, proto musí být pořád na nabíječce (bez ní je off do 20 minut). A baterka se vyměnit se nevyplatí, ntb je sám o sobě pomalej atd (má za sebou cca 8 let). Potřebuju ntb ve škole a je zbytečný vozit pořád 2 ntb do Zlína.

    Díky za každou radu

  2. #2
    Stálý člen (Nihilus) Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Momentálne najväčší sithsky lord
    Příspěvky
    389


    Odpověď: 100 fps

    Napíš tečkovi (dejvidovi) on ti určite správne poradí :D

    Ale ak máš win10 a 60 fps neustále, asi bude Hw slabý :D, iné ma nenapadá.

    Planet on fire no fucks given
    I'mma let it all die let 'em all die
    Really I


    Nihil

    https://www.gamesites.cz/forum/chcem-demo-t216723.html :D
    https://www.gamesites.cz/forum/heh-d...1.html#p988460



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Zakaleny Zrak
    Datum registrace
    Dec 2016
    Příspěvky
    73

    *VIP*



    Odpověď: 100 fps

    Ahoj. Renderer mas ako nastaveny? OpenGL ?

  4. #4
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,336


    Odpověď: 100 fps

    Citovat Původně založeno Nihilus Zobrazit příspěvky
    Napíš tečkovi (dejvidovi) on ti určite správne poradí :D

    Ale ak máš win10 a 60 fps neustále, asi bude Hw slabý :D, iné ma nenapadá.
    Zkusím mu napsat.
    I před rokem při koupi tohoto ntb tam byla od základu daná w10. Pak si s tím pohrál Wentík a šlo to.

    Citovat Původně založeno Zakaleny Zrak Zobrazit příspěvky
    Ahoj. Renderer mas ako nastaveny? OpenGL ?
    Ano, OpenGL.

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Zakaleny Zrak
    Datum registrace
    Dec 2016
    Příspěvky
    73

    *VIP*



    Odpověď: 100 fps

    Hmm,pises ze mas gl_vsync 0,ale len pre istotu - v nastaveniach mas Wait for vertical sync odskrtnute?

  6. #6


    Odpověď: 100 fps

    Treba to nastaviť v grafickej karte.

  7. #7
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,336


    Odpověď: 100 fps

    Citovat Původně založeno Zakaleny Zrak Zobrazit příspěvky
    Hmm,pises ze mas gl_vsync 0,ale len pre istotu - v nastaveniach mas Wait for vertical sync odskrtnute?
    V nastavení cska mám fajfku akorát u "Enable HD models if available".

    Citovat Původně založeno Pelargos Zobrazit příspěvky
    Treba to nastaviť v grafickej karte.
    Kde to tam mám nastavit? A co přesně? Pošleš mi na to prosím nějaký návod?

  8. #8


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: 100 fps

    Neviem akú máš grafickú, ja mám NVIDIA a tiež som mal podobný problém ako ty, keď som preinštaloval windows a inštaloval na novo CSko.



    Proste si tam vyber, či chces to CSko na integrovanej alebo tvojej grafickej a musíš sa tam pohrať s tými nastaveniami dole: to filtrovanie, vyhladzovanie, vykresľovanie, ... Niekde na nete to určite nájdeš, ja som to kedysi našiel.

  9. #9
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,336


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: 100 fps

    Citovat Původně založeno Pelargos Zobrazit příspěvky
    Neviem akú máš grafickú, ja mám NVIDIA a tiež som mal podobný problém ako ty, keď som preinštaloval windows a inštaloval na novo CSko.



    Proste si tam vyber, či chces to CSko na integrovanej alebo tvojej grafickej a musíš sa tam pohrať s tými nastaveniami dole: to filtrovanie, vyhladzovanie, vykresľovanie, ... Niekde na nete to určite nájdeš, ja som to kedysi našiel.
    Ano, mám NVIDIU. Jdeme správným směrem. FPSka jsou už přes 60, dosahují hodnoty 100, ale často dropují. Skočí na 70, postupně se zvednou na 90 a za chvíli zase na 100, pak opět na novo. Ovšem to je už zřejmě otázka toho filtrovaní atd. jak píšeš. Zkusím si s tím vyhrát a dám vědět.

    Mockrát všem děkuju
    Naposledy upraveno Troppe; 24-03-19 v 15:03.

  10. #10
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,336


    Odpověď: 100 fps

    Sri za double post, jinak mi to nejde zamknout.
    Už to teda jede všechno jak má. Ještě jednou Vám všem děkuju za pomoc.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •