Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: Vysoký ping

  1. #1
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    173


    Vysoký ping

    Hrám na servery, nikto nie je na NETE a zrazu mi skočí 1500 ping (normál mám okolo 65-80)... Neviem či to je kvôli tomu, že mám pomalí NET alebo to robí server.
    Väčšinou pri takom to lagu mi nechce server ani po minúte nájsť. A často sa stáva, že keď sa pripojím na server tak ten server po chvíľke spadne (Only SuperHero).
    Neviete ako to fixnúť?
    Najlepší NET..

  2. #2
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,273


    Odpověď: Vysoký ping

    Měl jsem podobný problém pár let no :D Změnili jsme dodavatele, koupili jsme nový adaptér, ale pořád to bylo stejný. 3x jsem jim volal, že si platíme za 20 Mb/s a oni pokaždý řekli, že se na to podívají. Nic se nestalo, tak jsem jim napsal mail se screenshotama, jak je net špatnej. Den na to všechno bylo v pohodě. Jde o to, že když jim voláš, nemáš žádný důkaz že ses o něco snažil. Když napíšeš mail s důkazem, musí už něco dělat, protože kdybys podal stížnost, mají problém. Záleží kolik si platíte Mb/s. Zkus jim napsat mail, dodat screenshoty a uvidíš.
    U mě byl problém, že mi to dělalo 24/7. Jestli ti to skočí takhle občas a nedělá to pořád, to je zase druhá věc.

  3. #3
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    173


    Odpověď: Vysoký ping

    Citovat Původně založeno Troppe Zobrazit příspěvky
    Měl jsem podobný problém pár let no :D Změnili jsme dodavatele, koupili jsme nový adaptér, ale pořád to bylo stejný. 3x jsem jim volal, že si platíme za 20 Mb/s a oni pokaždý řekli, že se na to podívají. Nic se nestalo, tak jsem jim napsal mail se screenshotama, jak je net špatnej. Den na to všechno bylo v pohodě. Jde o to, že když jim voláš, nemáš žádný důkaz že ses o něco snažil. Když napíšeš mail s důkazem, musí už něco dělat, protože kdybys podal stížnost, mají problém. Záleží kolik si platíte Mb/s. Zkus jim napsat mail, dodat screenshoty a uvidíš.
    U mě byl problém, že mi to dělalo 24/7. Jestli ti to skočí takhle občas a nedělá to pořád, to je zase druhá věc.
    Ahoj. My máme veľmi slabé pripojenie, ktoré môžeš vydieť pod mojím príspevkom (obrázok). Náš poskytovateľ je niekde na strednom slovensku a problémy s netom boli stále ale nie až také. Sami nám vraveli, že môžme zrušiť zmluvu bez poplatkov. Ja myslím, že skôr je problém niekde na kotelne pretože mi to robí len na SuperHero a na iných serveroch som to nepostrehol. Neviem si s tým rady, ani hrať sa už nedá... A nehovorím o tom jak ešte k tomu spadne server z ničoho nič. Ping mám normál a naraz server spadne. A jak sa pýtam či to robí aj keď tam niesom tak vraj nie. Ten problém už riešim. Niekedy mi vypne celé csko z toho vysokého pingu.
    Najlepší NET..

  4. #4
    Server admin
    Datum registrace
    Jul 2014
    Umístění
    Prostějov, Zlín
    Příspěvky
    2,273


    Odpověď: Vysoký ping

    Citovat Původně založeno Dannyko Zobrazit příspěvky
    Ahoj. My máme veľmi slabé pripojenie, ktoré môžeš vydieť pod mojím príspevkom (obrázok). Náš poskytovateľ je niekde na strednom slovensku a problémy s netom boli stále ale nie až také. Sami nám vraveli, že môžme zrušiť zmluvu bez poplatkov. Ja myslím, že skôr je problém niekde na kotelne pretože mi to robí len na SuperHero a na iných serveroch som to nepostrehol. Neviem si s tým rady, ani hrať sa už nedá... A nehovorím o tom jak ešte k tomu spadne server z ničoho nič. Ping mám normál a naraz server spadne. A jak sa pýtam či to robí aj keď tam niesom tak vraj nie. Ten problém už riešim. Niekedy mi vypne celé csko z toho vysokého pingu.
    Takhle vypadala rychlost internetu předtím → http://leteckaposta.cz/784717509
    Nyní se download pohybuje mezi 15-20, upload 10-15 a ping kolem 15-25
    Superhero jsem nikdy nehrál, tak nevím o co go. Ale jestli to dělá jenom tobě, tak chyba nebude asi na kotelně. Na druhou stranu pokud ti to nedělá nikde jinde, je to taky divný.
    Zkus změnit třeba toho dodavatele, jestli si to můžeš dovolit. Abys ho měl co nejblíž nějaký vysílač. Pokud to není možné, napiš jim ten mail. Pochybuju, že si platíš 2 Mb/s za měsíc.

  5. #5
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    173


    Odpověď: Vysoký ping

    Citovat Původně založeno Troppe Zobrazit příspěvky
    Takhle vypadala rychlost internetu předtím → http://leteckaposta.cz/784717509
    Nyní se download pohybuje mezi 15-20, upload 10-15 a ping kolem 15-25
    Superhero jsem nikdy nehrál, tak nevím o co go. Ale jestli to dělá jenom tobě, tak chyba nebude asi na kotelně. Na druhou stranu pokud ti to nedělá nikde jinde, je to taky divný.
    Zkus změnit třeba toho dodavatele, jestli si to můžeš dovolit. Abys ho měl co nejblíž nějaký vysílač. Pokud to není možné, napiš jim ten mail. Pochybuju, že si platíš 2 Mb/s za měsíc.
    Skúsil som zmerať rýchlosť NETU na tej stránke kde si to meral ty a takto to dopadlo.
    Najlepšie by bolo zobrať net od O2 pretože vysielač nie je ani 3km od domu. Lenže je tu problém... Mama vraj v O2 nejaký problém tak ho nemôžme zobrať.
    NET O2: Download - 15MB/s; Upload - 15MB/s; Ping 15-30
    Najlepší NET..

  6. #6


    Odpověď: Vysoký ping

    Dannyko? čo tak si nastavit kanal v routeri, proste chod na branu routeru, zadaj meno heslo, chod wlan a tam nastav wifičko, pohraj sa stim, ale pozor čo kde prepišeš/preklikneš, možeš si stim odrbat net

  7. #7
    Server admin Avatar uživatele KajSinek
    Datum registrace
    Sep 2016
    Umístění
    Košice
    Příspěvky
    1,610


    Odpověď: Vysoký ping

    Citovat Původně založeno sasuke001 Zobrazit příspěvky
    Dannyko? čo tak si nastavit kanal v routeri, proste chod na branu routeru, zadaj meno heslo, chod wlan a tam nastav wifičko, pohraj sa stim, ale pozor čo kde prepišeš/preklikneš, možeš si stim odrbat net
    Tu by skôr dobre padla otázka. Je pripojený na wifi? Ak nie, tak je to zbytočné. Ak áno, tak si to lepšie pozrie cez nejaký wifi analizér, ktorý mu ukáže, či jeho kanál sa prekrýva s ostatnými. Ak áno, tak až vtedy nastavovať. No a to tiež iba vtedy, ak má k tomu prístup. Niektorí ISP neposkytujú toto meno a heslo, ale za jednorázový poplatok, kde to nastaví technik.

  8. #8
    Stálý člen Avatar uživatele Dannyko
    Datum registrace
    Sep 2014
    Umístění
    Sobrance
    Příspěvky
    173


    Odpověď: Vysoký ping

    Citovat Původně založeno KajSinek Zobrazit příspěvky
    Tu by skôr dobre padla otázka. Je pripojený na wifi? Ak nie, tak je to zbytočné. Ak áno, tak si to lepšie pozrie cez nejaký wifi analizér, ktorý mu ukáže, či jeho kanál sa prekrýva s ostatnými. Ak áno, tak až vtedy nastavovať. No a to tiež iba vtedy, ak má k tomu prístup. Niektorí ISP neposkytujú toto meno a heslo, ale za jednorázový poplatok, kde to nastaví technik.
    Mám to prepojené káblovo cez wifi router. LOGIN a HESLO pre nastavenie routera samozrejme mám.
    Inak vysoký ping už nemám. Mám normál 65-80. :D
    Najlepší NET..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •