Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: NET_SendPacket ERROR: NO ERROR

  1. #1
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    NET_SendPacket ERROR: NO ERROR

    http://leteckaposta.cz/867694760 zdravím všechny, chtěla bych požádat o radu, vždy se mi vypne cs, a ukáže se mi tahle tabulka, reinstall nepomohl, nějakej nápad? děkuju za všechny odpovědi

  2. #2
    Stálý člen Avatar uživatele Cinan
    Datum registrace
    Oct 2018
    Umístění
    Západ ČR
    Příspěvky
    96

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    Zkus napsat do konzole - rate "25000"
    cl_cmdrate "99"
    cl_cmdbackup "8"
    cl_updaterate "99"
    cl_dlmax "1024"
    ex_interp "0.03"
    cl_cmdrate "101"
    gl_vsync 0

    Pokud nepomůže, nahraj zálohu tvého systemu např 6 dnů z5.

  3. #3
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    dobře vyzkouším, děkuju moc :) pak editnu jak to dopadlo

  4. #4
    Stálý člen (Nihilus) Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    #furienjemôjdruhýdomov
    Příspěvky
    282

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    ČauČau

    Pustí ťa to do hry?
    Keď áno, napíš do konzole net_graph 3, či ti tam neuteká choke a pod. (0 má byť choke)
    Potom net_graph 2
    Treba si pozorne pozrieť 3 čiary či ti nebudú moc skákať (alebo zmení farbu)
    To bude internet na chybe - zlé raty
    (Ale to ti vysvetlím až potom.)

    A keď ťa to nepustí do hry dám ti pár linkov
    Bohužiaľ videa budú v inom jazyku Rumunčina/Tal/Espana :D
    Naposledy upraveno deepLy disappointed; 29-04-19 v 16:26.
    Planet on fire, no fucks given I'm a let us all die, let us all die, really I

    Nihil


  5. #5
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    Citovat Původně založeno Nihilus Zobrazit příspěvky
    ČauČau

    Pustí ťa to do hry?
    Keď áno, napíš do konzole net_graph 3, či ti tam neuteká choke a pod. (0 má byť choke)
    Potom net_graph 2
    Treba si pozorne pozrieť 3 čiary či ti nebudú moc skákať (alebo zmení farbu)
    To bude internet na chybe - zlé raty
    (Ale to ti vysvetlím až potom.)

    A keď ťa to nepustí do hry dám ti pár linkov
    Bohužiaľ videa budú v inom jazyku Rumunčina/Tal/Espana :D







    ahoj, mě to do hry pustí, hraju normálně ale najednou se mi vypne hra a objeví se tato tabulka tak, ale dříve to nedělalo

  6. #6
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    Citovat Původně založeno Cinan Zobrazit příspěvky
    Zkus napsat do konzole - rate "25000"
    cl_cmdrate "99"
    cl_cmdbackup "8"
    cl_updaterate "99"
    cl_dlmax "1024"
    ex_interp "0.03"
    cl_cmdrate "101"
    gl_vsync 0

    Pokud nepomůže, nahraj zálohu tvého systemu např 6 dnů z5.


    včera jsem zkoušela obě rady a nepomohlo :/ pořád mi to padá a hází tu samou chybu

  7. #7
    Stálý člen (Nihilus) Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    #furienjemôjdruhýdomov
    Příspěvky
    282

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    Citovat Původně založeno siempre akira Zobrazit příspěvky
    včera jsem zkoušela obě rady a nepomohlo :/ pořád mi to padá a hází tu samou chybu
    Ako si to mohla skúsiť? Musia ti lietať ms hádam aj o 200
    To neni len tak, že kukneš net graph 3/2a hotovo.

    Napíš do yt tú chybu, sú tam plné videá toho, bohužiaľ v inom jazyku než je sk.
    Ale pochopíš to.

    Citovat Původně založeno siempre akira Zobrazit příspěvky
    cože?? já nevím co nechápeš, normálně mi ta hra jde, ale po nějaké chvíli, těžko říct po jak dlouhé době protože je to nekdy třeba za 20 minut někdy za hodinu hraní.
    Vyššie si písala, že si skúsila obe rady, tak skákali ti tie čiary? Lebo nevidím na to odpoveď
    Naposledy upraveno deepLy disappointed; 30-04-19 v 19:08.
    Planet on fire, no fucks given I'm a let us all die, let us all die, really I

    Nihil


  8. #8
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: prosím o radu

    Citovat Původně založeno Nihilus Zobrazit příspěvky
    Ako si to mohla skúsiť? Musia ti lietať ms hádam aj o 200
    To neni len tak, že kukneš net graph 3/2a hotovo.

    Napíš do yt tú chybu, sú tam plné videá toho, bohužiaľ v inom jazyku než je sk.
    Ale pochopíš to.






    cože?? já nevím co nechápeš, normálně mi ta hra jde, ale po nějaké chvíli, těžko říct po jak dlouhé době protože je to nekdy třeba za 20 minut někdy za hodinu hraní.

  9. #9
    Stálý člen Avatar uživatele Cinan
    Datum registrace
    Oct 2018
    Umístění
    Západ ČR
    Příspěvky
    96

    *VIP*



    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: NET_SendPacket ERROR: NO ERROR

    Tak nejspíše, bude chyba na té straně u poskytovatele internetu.

  10. #10
    Stálý člen (siempre akira)
    Datum registrace
    May 2018
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: NET_SendPacket ERROR: NO ERROR

    vyřešil to můj bratr :D přeinstaloval windows :D a jede to normálně :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •