Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: Seznam serveru

  1. #1
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2018
    Příspěvky
    4


    Seznam serveru

    Chtěl bych se zeptat na jednu věc... Když ve hře pustím seznam serveru a žádný servery se mi nenačtou, je to Bugle a jde s tím něco udělat? Na servery se musím připojovat buď přes historii serverů nebo oblíbené servery...

  2. #2
    Server admin Avatar uživatele KajSinek
    Datum registrace
    Sep 2016
    Umístění
    Košice
    Příspěvky
    1,578


    Odpověď: Seznam serveru

    Zdravím,
    myslíš konkrétne príkaz "/server" ?

  3. #3
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2018
    Příspěvky
    4


    Odpověď: Seznam serveru

    Ne, nemyslím. Měl sem na mysli ten seznam serveru v hlavním menu hry.

  4. #4
    Stálý člen Avatar uživatele Sewell_
    Datum registrace
    Jul 2018
    Umístění
    Jump servery
    Příspěvky
    130

    *VIP*



    Odpověď: Seznam serveru

    Citovat Původně založeno Reiyo Zobrazit příspěvky
    Ne, nemyslím. Měl sem na mysli ten seznam serveru v hlavním menu hry.
    Máš steam/ns?

  5. #5
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2018
    Příspěvky
    4


    Odpověď: Seznam serveru

    Mam nosteam

  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Nitra
    Příspěvky
    76

    *VIP*



    Odpověď: Seznam serveru

    Myslím že myslíš asi na to políčko Internet, tak skús dať refresh alebo si skopíruj IP adresy serverov ktoré hrávaš a pridaj si ich do políčka Favorites/Oblúbené, z tade by ti nemali už zmiznúť.
    by кคcř ﺕ

  7. #7
    Nováček
    Datum registrace
    Dec 2018
    Umístění
    Paintball
    Příspěvky
    11


    Odpověď: Seznam serveru

    Mne sa v poslednej dobe deje to, že keď použijem príkaz /server a vyberem si hocijaký server, kliknem na pripojiť a ma to hodí do hl.menu cska (New game, Options..)

    -mám original hru

  8. #8
    Stálý člen Avatar uživatele sUch
    Datum registrace
    Oct 2017
    Umístění
    Luna přírody
    Příspěvky
    55


    Odpověď: Seznam serveru

    Citovat Původně založeno Siwyno Zobrazit příspěvky
    Mne sa v poslednej dobe deje to, že keď použijem príkaz /server a vyberem si hocijaký server, kliknem na pripojiť a ma to hodí do hl.menu cska (New game, Options..)

    -mám original hru
    Děje se mi to samé. Někdy mě to nevykopne, ale napíše mi to něco jako "Napiště do konzole connect *******", takže to stačí jen zkopírovat. Když mě to však vykopne, napíše mi to v angličťině, že se nemůžu připojit na tu IP, která tam je vvypsaná, takže se to dá taky zkopírovat.

    E: Kdyby ses chtěl připojit z konzole, stačí napsat - connect a dáš IP (př. connect 83.637.384.374) (Ta IP je vymyšlená)
    Naposledy upraveno sUch; 21-07-19 v 15:06. Důvod: Pro nezkušené
    Pozor, může dojít k náhlé ekskrementaci!

    Spoiler Spoiler:

  9. #9
    Ex-admin Avatar uživatele CHORYKAPITAN
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    konigratz
    Příspěvky
    882


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: Seznam serveru

    Resilo se to snad 100x, je to kvuli poslednimu updatu kterej dojebal 1.6, /server a podobny prikazy pres messagemode nefunguje zadnymu steamakovi
    Spoiler Spoiler:

  10. #10
    Game master Avatar uživatele Kotel
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Plzeň
    Příspěvky
    9,453


    Odpověď: Seznam serveru

    Zapomněl jsem to zapnout, už to půjde.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •