Zobrazit výsledky od 1 do 14 z 14

Téma: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

  1. #1
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Question CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Zdravím
    CS 1.6 mám normálně koupené na Steamu a mám takový problém. V menu mi nehraje hudba (ale v nastavení ji mám normálně zaplou a zvuk na sluchátkách mám taky zaplý :D). Proto se vás ptám, pokud máte CS 1.6 koupené na Steamu, jestli tam v menu máte hudbu, nebo ne.

    S pozdravem -xzotikk

  2. #2
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2019
    Příspěvky
    23


    1 z 2 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Pěkný večer
    Mně hudba nehraje a ani mi to nevadí. (koupené mám)
    Mimochodem, vážně ti vadí že nemáš v menu hudbu? :D

  3. #3
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Nevadí.
    Takže ještě jednou. CS 1.6 máš na Steamu koupené, hudbu v nastavení zaplou, zvuk na sluchátkách taky zaplý a i tak ti v menu (v CS 1.6) hudba nefunguje, říkám to správně? :D

  4. #4
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2019
    Příspěvky
    23


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    1.6 mám koupenou a hudbu v menu nemám ani v nastavení

  5. #5
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Citovat Původně založeno Hunted Zobrazit příspěvky
    1.6 mám koupenou a hudbu v menu nemám ani v nastavení
    Takže tu hudbu v nastavení nemáš vůbec, nebo ji tam máš, ale nefunguje? :D

  6. #6
    Nováček
    Datum registrace
    Aug 2019
    Příspěvky
    23


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Já ji tam nemám, odpoledne Editnu a napíšu či mám vyplou.
    E: Hudba mi nehraje ani v jednom.
    Naposledy upraveno Hunted; 25-11-19 v 21:21.

  7. #7
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Dobře, teď jsi mě trochu zmátl :D
    Prosím, odpověz mi ano/ne, pokud to půjde.
    Takže jestli to chápu, tak hudba ti v menu (v CS 1.6) nehraje a v nastavení ani nemáš možnost tu hudbu zapnout/vypnout, říkám to správně?

  8. #8
    Server admin Avatar uživatele Off_Man
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Furien, HnS, Jump, Bhop, Knife
    Příspěvky
    389


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Daj si overiť integritu súborov. Ak máš corrupted files alebo niektoré chýbajú tak ti ich to automaticky stiahne. Ak nevieš ako dať overiť integritu tak si to zadaj do googlu a tam už tutorial je.

  9. #9
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Citovat Původně založeno Off_Man Zobrazit příspěvky
    Daj si overiť integritu súborov. Ak máš corrupted files alebo niektoré chýbajú tak ti ich to automaticky stiahne. Ak nevieš ako dať overiť integritu tak si to zadaj do googlu a tam už tutorial je.
    A ty v menu hudbu máš, nebo ne?

  10. #10
    Stálý člen Avatar uživatele Asiimovíček
    Datum registrace
    Jul 2015
    Umístění
    žiju doma D:
    Příspěvky
    196


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Ahoj,

    Steam verze hry neobsahuje žádnou muziku při spouštění hry, je potřeba ho uměle "vytvořit".

    Do složky cstrike vytvoř složku media a tam vlož muziku ve formátu mp3.
    Muziku musíš přejmenovat na gamestartup.

    Muzika může být jak velká chce a klidně i nejkvalitnější co jde :)
    My Steam Profile (from SteamDB)

  11. #11
    Server admin Avatar uživatele Off_Man
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Furien, HnS, Jump, Bhop, Knife
    Příspěvky
    389


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    A jo, ja som už aj zabudol odkedy som si tam pleskol klasiku music z NS cska tak už to beriem ako súčasť hry.

  12. #12
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Takže ve Steam CS 1.6 hudba v menu normálně není, ale jde tam přidat, pokud si jí stáhnu a hodím do složky. Je to tak? :D

  13. #13
    Server admin Avatar uživatele Off_Man
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Furien, HnS, Jump, Bhop, Knife
    Příspěvky
    389


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Yup, aj tu máš tutorial na to ako to celé urobiť.

  14. #14
    Nováček
    Datum registrace
    Apr 2018
    Příspěvky
    16


    Odpověď: CS 1.6 Steam - Hudba v menu

    Dobře, ale mám ještě jednu otázku.
    Máte ve Steam CS 1.6 v nastavení takový ten "slider", přes který si můžete nastavit hlasitost hudby, nebo ne?

    Předem děkuji za odpověď

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •