Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 15

Téma: Neomezený FPS

  1. #1


    Question Neomezený FPS

    Dobrý den,
    Chci se zeptat zda-li by nešlo na vašich servrech povolit více než 100 FPS, protože si myslím že nejen pro mě ale i pro jiné hráče je to docela důležité.
    Předem děkuji za odpověď.

  2. #2
    Veterán Avatar uživatele 23_asteb
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    NYU
    Příspěvky
    257


    Odpověď: Neomezený FPS

    Kolik fps by ti stačilo, jen pro informaci?

  3. #3
    Expert člen Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Momentálne najväčší sithsky lord
    Příspěvky
    460


    Re: Neomezený FPS

    Otázka znie, prečo viac fps a na aké serveri?
    Na duste využiješ 100+ fps? Kde je 10aa?
    Na hns využiješ viac ako 100fps? Kde je 100aa
    Alebo na furiene? No tam by to nebolo špatné ale bolo by dobrých pár úprav najskôr a nie ihneď fps pridávať, to by bolo nehratelne, po každom skoku 100+ fps by si strácal rýchlosť a na to je dobrá využiteľná vec /schopnosť sgs, gs, bgs ale ináč ako je teraz nastavený náš furien, viac nejde ako 100.9 a je to možno aj dobre
    Kde som si všimol, že si môžeš pridať fps je asi clasic, ale na čo ti to bude?

    Možno zniem trošku útočné ale neber to tak,chcel ti to iba objasniť :D, že to nevyužiješ na nič

  4. #4
    Veterán Avatar uživatele 23_asteb
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    NYU
    Příspěvky
    257


    Odpověď: Neomezený FPS

    kz/hns je asi zamčené tomuto návrhu. Co se týče furienu to netuším, nikdy jsem nehrál.

  5. #5


    Odpověď: Neomezený FPS

    Mě osobně, když jsem hrál na serveru gamesites, tak s 350 FPS sem neztrácel tolik rychlosti při bunnyhopu než při 100 FPS, na kotelně jsem měl plynulejší obraz a byla lepší hratelnost (aim, postavy se mi tak nesekaly ani můj pohyb, atd.). KZ/HnS a hlavně na klasických serverech bych byl rád, kdyby to bylo neomezeně, nebo aspoň s limitem 500 FPS. deepLy disappointed naprosto chápu tvoji odpověď jen jsem měl takový dotaz.

    Děkuji.

  6. #6
    Ex-admin Avatar uživatele DinGo
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Jump servers
    Příspěvky
    389

    *VIP*



    Odpověď: Neomezený FPS

    Bhopovať s 350 FPS nejde. Už len pri 200 FPS ťa to bude "zasekávať" a stratíš rýchlosť. Upraviť limit FPS na serveroch, hlavne na KZ/HNS je totálna blbosť. Meniť sa rozhodne nič nebude.
    Koliečko na myši používajú len tý čo nevedia cez space - DelaCaay 2K17 #SpaceJumperis

    1. FAIL
    2. FAIL

  7. #7
    Expert člen Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Momentálne najväčší sithsky lord
    Příspěvky
    460


    Re: Odpověď: Neomezený FPS

    Citovat Původně založeno DinGo Zobrazit příspěvky
    Bhopovať s 350 FPS nejde. Už len pri 200 FPS ťa to bude "zasekávať" a stratíš rýchlosť. Upraviť limit FPS na serveroch, hlavne na KZ/HNS je totálna blbosť. Meniť sa rozhodne nič nebude.
    Bhopovat ide s viac fps len musíš dávať enormné množstvo ad a zmeniť svoj štýl doterajší (aj bez double skoku)

  8. #8


    Odpověď: Re: Odpověď: Neomezený FPS

    Citovat Původně založeno deepLy disappointed Zobrazit příspěvky
    Bhopovat ide s viac fps
    Nihil nekomentuj všetko, však ako náhle máš viac ako cca 130fps tak ťa už zasekáva pri každom "bhope". výjdu ti tak 2-3 skoky max a už nemáš speed, väčšie fpska slúžia akurát na rýchle sgs/gs a iné srandy

  9. #9
    Expert člen Avatar uživatele deepLy disappointed
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Momentálne najväčší sithsky lord
    Příspěvky
    460


    Re: Odpověď: Re: Odpověď: Neomezený FPS

    Citovat Původně založeno InLoveSvK Zobrazit příspěvky
    Nihil nekomentuj všetko, však ako náhle máš viac ako cca 130fps tak ťa už zasekáva pri každom "bhope". výjdu ti tak 2-3 skoky max a už nemáš speed, väčšie fpska slúžia akurát na rýchle sgs/gs a iné srandy
    Ja som scripternihil, nehadaj sa
    Potom ti to na pcw ukazem ak pôjde

  10. #10
    Veterán Avatar uživatele 23_asteb
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    NYU
    Příspěvky
    257


    Odpověď: Re: Odpověď: Neomezený FPS

    Citovat Původně založeno InLoveSvK Zobrazit příspěvky
    Nihil nekomentuj všetko, však ako náhle máš viac ako cca 130fps tak ťa už zasekáva pri každom "bhope". výjdu ti tak 2-3 skoky max a už nemáš speed, väčšie fpska slúžia akurát na rýchle sgs/gs a iné srandy
    Stáhne abh, sgs posralo celé hns upřímně, chybí mi to, kdy to bylo o bh a ne gs/sgs potažmo dmg speed

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele <3 dnb
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    23


    Odpověď: Neomezený FPS

    abych uprime rekl....100fps je super a kdyz sem kdysi hral a mel sem asi 200-250 tak se poradne rozdil nepoznal rozhodne ne u 1.6 :) a nebo jsem hlupak :D

  12. #12
    Moderátorka
    Server Adminka
    Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Příspěvky
    5,979

    *VIP*



    Odpověď: Neomezený FPS

    Hráči toho dřív zneužívali o proti jiným na jiných serverch, že měli víc jak 100fps než bylo povoleno, tak se to udělalo tak, že se to globálně dalo všude pouze na 100 a u koho se vyskytuje, že má nepovolené nastavení, než má být, tak má bud kick, nebo ban. A bylo to právě kvůli bhopu - ne přímo serveru, ale tak všeobecně.

    Srovnávat Kotelnu s GS ani nejde, takže asi tak ti to povím.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

  13. #13
    Nováček
    Datum registrace
    Mar 2020
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    3


    Odpověď: Neomezený FPS

    Taky bych bral aspon těch 150fps.. Jsou tu lidi kteří májí např 144hz monitor, a není přijemný pak to "sekání". Takže bych to taky ocenil, aspoň na tom jailbreaku ://

  14. #14
    Profesionální člen Avatar uživatele Cinan
    Datum registrace
    Oct 2018
    Umístění
    Západ ČR
    Příspěvky
    219


    Odpověď: Neomezený FPS

    na dustu můžeš mít neomezeno fps, fps_max 400 fps_override 1 nebo jak to je xd

  15. #15
    Nováček
    Datum registrace
    Mar 2020
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    3


    Odpověď: Neomezený FPS

    Jojo nejprve fps_override 1 poté fps_ max "počet snimku"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •