Původně založeno
Tsk
Zdravím,
je pravda, že dôsledkom celkom skupinovej menšiny pribúdaním nových členov je vidieť aj na spomínanom grafe. S tým však prichádzajú tzv. "nové mená hráčov," ktoré sú rôznorodé. K tvojim názorom napíšem jednotlivé body a následne aj reakciu.
1.) Z bezpečnostných a z hľadiska samotnej kodifikácii je to veľmi dobrá vec, pretože napr. daná osoba si môže nahrať nejaké body a náhodou keď nejaký iný hráč si dá také isté meno ako ten spoluhráč v tabuľke trebárs "Player2020." Toho druhého hráča, ktorý by kopíroval meno, tak by ho to vyhodilo zo serveru a niekedy sa stáva, že dostane aj nejaký ban za porušovanie pravidiel. Po uplynutí daného času, cca 1 rok od posledného by mohla byť rezervácia zrušená, pretože prečo by malo byť zablokované z hľadiska, že pod tým menom tam nikto nehráva. Som za, ale to veľkého nič neznamená.
2.) Táto konšpiračná teória je doteraz videná na serveroch, kde väčšinou samotní hráči kopírujú mená druhých spoluhráčov. Výnimka je len tzv. meno "Player," kde by to asi tak záväznejšie nevadilo. Je to ich menšia demencia a radšej by som to neodporúčal robiť, pretože môže byť samotne potrestaný banom. O reklame ani nehovorím, pretože ak to nie je z tohto portálu tak to by bolo predovšetkým v pohode, ale ak sa jedná o dopustenie priestupku, ktorý sa tu jedná len spomínaným banom. Podľa mňa nie je to vina daného hráča, ktorý si ten nick vystavil a dal.