Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute ktoré sa na fórku aj v hre denne používa a za slovo ''pica'' alebo ''jebat'' nedostanem mute?
Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute ktoré sa na fórku aj v hre denne používa a za slovo ''pica'' alebo ''jebat'' nedostanem mute?
Tiež je aj paradox to že keď napíšeš pica nedostaneš mute a keď napíšeš opica dostaneš (ja som za "opica" dostaval mute)
Pozor na neschopných, sú schopný všetkého.
„Only you... can make this world seem right...
Only you... can make the darkness bright...
Only you...“
𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ
Podľa mňa dávajú zbytočne mute za obyčajné slabé nadávky ( dement, debil a tak ), ale hrubé ako picus, pica, kkt, kokod, kurva nedajú nič.
To ani človek nemôže vyjadriť svoj názor, alebo hnev na niekoho s nadávkou debil, ale s kkt jo... Zaujímavé.
Na toto som už aj zabudol :D
Protože když někomu na serveru píšeš demente, tak mu nadáváš, když se dá např. ban za demenci tak většinou ten člověk dement skutečně je :D
Ale to že sú povolené tie zvyšné slováto je už v pohode?
To mute za ty vulgarity je celkově zvláštní, každopádně, když nebudeš psát vulgárně tak tohle nebudeš muset vůbec řešit :D
Prečo za slovo ''dement'' dostanem v in-game chate mute, protože dementům @playricek se nenadává
Keep calm and smoke
Nejlepší že si v klidu můžeme napsat na steamu CS Píča, Kokoť, Kokod?, Kokoď a žádne mute. :D
B3N:Radši nepiš sprostá slova a řešit to nemusíš. :D
Petulee a Kotelňácipodpovrchem
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
medvidekteddy:To ne já, to můj bratr.
Discord=csko.cz
https://www.youtube.com/watch?v=LLsF...ature=youtu.be
Tady jde aspon o sprostá čí podobná slova.
Já byl na jednom nejmenovaném serveru a tam je " kotel" "kotelna" zakázané slovo a hned mute v chatu...:D
A to jsem tam potkal jednoho hráče a jen jsem se chtěl zeptat, zda nehrál na KOTELNĚ, že mi je jeho NICK povědomí :D
Občas to niekedy proste hodí mute aj za slovo kde tam tá nadávka proste nie je.
V prípade, že by sa ten plugin odstránil tak by som skôr navrhol tento plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=915767.
Problém je ale, že musíte ísť stále na server, ďalej mute v tomto plugine nie je možné editovať to mute to by kotel musel nejak prepísať kód pluginu.
Naposledy upraveno Dannyko; 26-08-20 v 12:05. Důvod: Úprava slov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)