Zobrazit výsledky od 1 do 12 z 12

Téma: Lagy

  1. #1
    Profesionální člen Avatar uživatele Deyik
    Datum registrace
    Nov 2018
    Umístění
    Master BaseBuilder
    Příspěvky
    220


    Lagy

    Ahoj,
    po přeinstalování CSKA se mi to začlo lagovat a ping mám v pohodě co s tím nevíte?


    Believe it, go and prove it.

  2. #2
    Server admin Avatar uživatele Algorythm
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Zombie sekce, správa sekce maping
    Příspěvky
    238


    Odpověď: Lagy

    Čau.
    Jsou to lagy podobající se výpadku internetu, nebo nízkého fps?
    "You turned the page. I burned the book."

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198155708709

  3. #3
    Profesionální člen Avatar uživatele Deyik
    Datum registrace
    Nov 2018
    Umístění
    Master BaseBuilder
    Příspěvky
    220


    Odpověď: Lagy

    fps si myslím že mam v pohodě a ping taky tak nevím
    E: Ale laguje jen CSKO ale když lagne csko lagne i TS
    E2: Nemůže to být tím že jsem dřív na internet jel na kabel a teď jedu na wifi? Ale mám dobrý signál |||||
    Naposledy upraveno Deyik; 19-07-20 v 00:26.


    Believe it, go and prove it.

  4. #4
    Server admin Avatar uživatele Algorythm
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Zombie sekce, správa sekce maping
    Příspěvky
    238


    Odpověď: Lagy

    Sorry za zpozdeni, nejak se mi to vykourilo z hlavy :D pres wifi hrat je o nervy, vzdy je lepsi kabel. Je jedno jak dobry signal mas, to neurcuje kvalitu pripojeni k internetu, ale pouze k routeru. Kdyz hrajes "bezdratove" tak signal ma tendence se obcas ztracet.
    "You turned the page. I burned the book."

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198155708709

  5. #5


    Re: Lagy

    Ano, určitě přejít z wifi na kabel. Měl jsem lagy tak samo, když jsem jel na wifi, ikdyž s dobrým signálem.

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele <3 dnb
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    33


    Odpověď: Re: Lagy

    Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Ano, určitě přejít z wifi na kabel. Měl jsem lagy tak samo, když jsem jel na wifi, ikdyž s dobrým signálem.
    Já taky hraju přez WiFi a občas i o kolísá ale teď se zeptám... když dám do PC kabel tak jsem bez šance a absolutně nevím jaký mám stáhnout ovladač na síťový adaptér jsem úplně marný :D

  7. #7


    0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Re: Odpověď: Re: Lagy

    Citovat Původně založeno <3 dnb Zobrazit příspěvky
    Já taky hraju přez WiFi a občas i o kolísá ale teď se zeptám... když dám do PC kabel tak jsem bez šance a absolutně nevím jaký mám stáhnout ovladač na síťový adaptér jsem úplně marný :D
    Pokud máš windowsy, tak ty by ti měly stáhnout základní ovladače samy (respetive, jednou, jak ses připojil na net i přes tu wifi, tak bys je už teoreticky měl mít připravené). Alespoň desítky, nejsem si jistý, jak u starších. Každopádně nemusí to být pravidlem. Ovladač si pak můžeš stáhnout online přímo od výrobce tvé základní desky. Stačí znát teda jeho model a pak si to vyhledat na jeho stránkách.

  8. #8
    Server admin Avatar uživatele Algorythm
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Zombie sekce, správa sekce maping
    Příspěvky
    238


    Odpověď: Lagy

    To uz je tak docela mimo tema, ale kdyz uz jsme u toho tak si nejdriv zjisti co za ethernet adapter vubec mas, a podle adapteru a operacniho systemu si jej celkem snadno dohledas na internetu.
    "You turned the page. I burned the book."

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198155708709

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele <3 dnb
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    33


    Odpověď: Lagy

    Citovat Původně založeno Algorythm Zobrazit příspěvky
    To uz je tak docela mimo tema, ale kdyz uz jsme u toho tak si nejdriv zjisti co za ethernet adapter vubec mas, a podle adapteru a operacniho systemu si jej celkem snadno dohledas na internetu.
    Super díky :) a kde se to dá zjistit ? :D

  10. #10
    Server admin Avatar uživatele Algorythm
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Zombie sekce, správa sekce maping
    Příspěvky
    238


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: Lagy

    Citovat Původně založeno <3 dnb Zobrazit příspěvky
    Super díky :) a kde se to dá zjistit ? :D
    Pokud mas windows jako operacni system tak se daji zjistit vsechny hardwarove polozky ve Spravci zarizeni (Device Manager). Mel bys byt schopen se do nej dostat kdyz kliknes pravym tlacitkem mysi na Tento pocitac. Tam obvykle pod polozkou Sitove adaptery by ses mel dohledat co konkretne mas za adapter. Primo v tom Spravci se take daji aktualizovat ci nainstalovat veskere ovladace hardwarovych zarizeni.
    Naposledy upraveno Algorythm; 20-07-20 v 12:01.
    "You turned the page. I burned the book."

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198155708709

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele <3 dnb
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    33


    Odpověď: Lagy

    Citovat Původně založeno Algorythm Zobrazit příspěvky
    Pokud mas windows jako operacni system tak se daji zjistit vsechny hardwarove polozky ve Spravci zarizeni (Device Manager). Mel bys byt schopen se do nej dostat kdyz kliknes pravym tlacitkem mysi na Tento pocitac. Tam obvykle pod polozkou Sitove adaptery by ses mel dohledat co konkretne mas za adapter. Primo v tom Spravci se take daji aktualizovat ci nainstalovat veskere ovladace hardwarovych zarizeni.
    Moc děkuji :)

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele <3 dnb
    Datum registrace
    Mar 2016
    Umístění
    Hradec Králové
    Příspěvky
    33


    1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

    Odpověď: Lagy

    Sprovozneno ještě jednou díky moc za rady :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •