0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Re: Dotaz --- Hrisnik InLoveSvK / Hristnik Huntet
Zacházíme příliš do hloubky, ale jsme ve volné dizkuzi, tak budiž. Já to vidím tak, že si dnešní hráči moc dovolujou a jsou moc ubrečení. Vidím to pokaždé, co přijdu na server (jb). Minimálně jeden člověk se najde, co dělá všechno proto a vymlouvá se na všechno, jen aby dostal VD z naprosto nepochopitelných důvodů. Dostal jsem zbytečný frag, dej mi VD. Nadržoval jsi, dej mi VD. Jsi neschopný, dej mi VD. Neotevřel jsi cely 20 sekund, dej mi VD. A hráči, kteří se snaží být moc milí, aby zahráli divadýlko před adminem, jim to žerou s navijákem. Po tolika letech jsou nejen hráči, ale i admini natolik zblblí, že nedokážou pochopit jednoduché věci, které platí od nepaměti. Nebezpečné přiblížení = kill (je jedno jaká je situace a jestli jsi VD). VD se dává pouze a jen za FK. Když porušuješ moje příkazy a zákazy, mám právo tě zabít. Já když hraju za T, dělám vše proto, abych zabil CT. Než se naskytne vhodná příležitost, poslouchám, co říkají. Když mám stát u zadní stěny v boxu, tak tam prostě stojím s vyloženě puštěnou klávesnicí. A vedle mne tam hopsá nejaký lajdák, porušuje všechno, co může a Simon, aby byl milý a zapůsobil na hráče a admina ho mile upozorní, ať jde laskavě k zadní stěně, nebo ho začne hitovat. Hlavně, že předtím nemilosrdně zabil všechny, co utíkali pryč. A to je to nejhorší. Simoni těmahle pitostma zdržují hru pro ty, kteří jsou mrtví hned od začátku a ti lidi pak odchází, protože nejlepší Simon přece musí zabavit hráče klidně i kolem na půl hodiny. Úplně špatně. Jsme ve věznici, CT mají šikovat vězně, vězni se je mají při první možné pokusit zabít. Žádné řečičky, či natahování dohadováním s chatem plným "fk fk fk fk fk" a "vd vd vd vd". Prostě jedem k zadní stěne, spočítat a jít rovnou na atrakci. Porušuješ zákazy. Kill a jedem dál. Není čas zdržovat. Všimni si, že vždy, když Simonuji, nedávám žádné zákazy. Zbytečné zdržování. Maximálně si vězně pošlu na začátku do boxu, spočítám si je, zkontroluji gunu a jedem ropnou na atrakce jedna za druhou, kde postupně hráči umírají. Kolo do deseti minut skončí. Zabavím vězně, ti nemají zbytečné zákazy, o svoje PP se musí skutečně zasloužit a nikdo nemusí čekat půl hodiny ve spectu. Z dnešního ubrečeného JB je mi nevolno a ještě víc, když k tomu přispívají dlouholetí admini. Tak díky za tuhle diskuzi, alespoň jsem si měl kde vylít srdíčko. Červené palce najdete nahoře vpravo mého příspěvku.