3 z 5 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
SoutĚŽ - february braník challenge
Zdravím všechny Kotelňáky & Kotelňačky
Uvažoval jsem, zda vůbec soutěž udělat, ale řekl jsem si, že jo.
Braník - nebo-li světlé výčepní pivo teče plným proudem, tak se to pokusím zkrátit a jen sepíšu to nejdůležitější- Pro nezletilé, kdo by se chtěl zúčastnit, tak napíšu, jak Braník koupit.
JAK ZÍSKAT LAHVÁČ BRANÍK?
Pro ty, kteří jsou v tom nováčci můžete láhev od Braníku získat pitím tzv. lahváčů.
Získat jdou hned několika způsoby:
Ten základní je, že půjdete do obchodu a koupíte si Braník.
Druhý způsob je, že někomu řeknete, ať vám koupí Braník.
Třetí způsob je ten, že si objednáte Braník po internetu.
Čtvrtým způsobem je, že si Braník prostě ukradnete.
PRAVIDLA SOUTĚŽE:
- Každý, kdo se chce zúčastnit soutěže musí do příspěvku zveřejnit fotku vypitých Braníků. (Pro legitimní zařazení do soutěže požaduji kvalitní fotografii, kde půjdou lahváče spočítat)
- Fotek můžete vkládat průběžně více
- Dodatek: Pokud by se stalo, že někdo bude mít stejný počet lahví tak vyhrává ten, který fotku zveřejní dřív.
- Konec soutěže bude zároveň s koncem února.
ODMĚNA?
Letos to bude trošku jiné. Jako obvykle budou odměněni 3 nejlepší alkoholici, ALE u 1. ceny to bude trošku složitější. Tentokrát se totiž soutěže zúčastním i já sám a odměny budou následné:
1. Místo bude odměněno tak, že pokud bude mít někdo celkový víc vypitých Braníků než já, tak dostane na svůj profil zlatou medaili, bude mít 1 jeden měsíc zelené písmo na webu a jako bonus si bude moci vybrat. Dostane buď odměnu 90 Kč v podobě stravenky do Penny, nebo si může vybrat Braníky, které budou do hodnoty 90 Kč. Pokud však nikdo nebude v pití lepší než já, tak se obsadí jen 2. a 3. místo a já si pouze dám na profil medaili.
2. Místo dostane 1x Braník 10° světlý výčepní sklo 0,5l
3. Místo dostane 1x Braník 10° světlý výčepní plech 0,5l
MEDAILE:

Takže HODNĚ ŠTĚSTÍ všem v pití!
Zdraví Vojta.