Zaujímalo by ma, prečo na FUN servery sú stále tie Classic mapy, ono to potom nemá s FUN serverom absolútne nič spoločné a polovica hráčov tam prestala hrať, kebyže chcem hrať classic, idem na classic...
Zaujímalo by ma, prečo na FUN servery sú stále tie Classic mapy, ono to potom nemá s FUN serverom absolútne nič spoločné a polovica hráčov tam prestala hrať, kebyže chcem hrať classic, idem na classic...
Tak bude se stím něco dělat?
Ano souhlasim dal bych tam jiné zajímavější mapy protože když tam po škole přijdu tak tam je bud cs_italy nebo de_dust2...
Jo a když už jsem u toho de_dust2 tak mě se dneska stalo že jsem hrál na mapě dust2,někoho sem pěkně rozstřílel ale zabít to jsem už nestihl...no a chtěl jsem kouknout kolik jsem mu dal dmg tak sem napsal /me a napsalo mi to nic nevíte proč? Myslim nic jakože prostě se tam objevil nápis nic
Ve fun allionone jsou bugy a dalsi 3 mapy to uz nespravi. Ted jsou tam mapy jako na warcraft, takze by to melo byt dobre.
Přidal bych mapu de_minerstorm http://www.cstrike-planet.com/maps/3115-de_minestorm
A napadlo mě-když je to Fun co takhle přidat ten štít na CT :D ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)