Zobrazit výsledky od 1 do 2 z 2

Téma: broken DR

Nováček
    Datum registrace
    Mar 2022

broken DR

Nazdar, po dlhsej dobe som sa pripojil na deathrun nech si trosku zaskacem a zial zostal som nemilo prekvapeny v akom stave sa server nachadza.

1. nefunguje speedrun only mod, nefunguju ani jeho prikazy, proste po kazdej smrti pekne cakat na zaciatok noveho kola, znovu si kupovat rychlost a gravitaciu a znovu padat na tych istych trap floors.

2. nefunguje centralny spawn, takze to hadze stale na ine miesto a znemoznuje dosiahnutie najlepsich casov

3. body z drshopu boli vynulovane a naviac sa teraz minaju, aj ked sa nehra deathrun mod. V minulosti to bolo tak, ze body sa odratavali len v pripade, ze bol dostatok hracov na DR a bol terorista, pri speedrune NIE.

4. meranie casu je zaseknute (ide len po celych sekundach), vlavo dole neukazuje ani vas najlepsi cas ani najlepsi cas mapy.

5. nefunguju nominacie prikazom nom ako kedysi, kedy sa napr po napisanie "nom arct" zobrazili mapy obsahujuce "arct"

6. nefunguje prikaz /me zobrazujuci moje statistiky a osobne sa mi aj sam od seba odbindoval /drshop z pismena M

Chapem, ze je to uz mrtve a skoro nikto to nehra, ale v sucasnom stave to nebude hrat naozaj nikto a ked uz platite za prevadzku serveru, je skoda neopravit najlepsi cz/sk speedrun server

Spešl hráč
    Datum registrace
    Aug 2015
    Umístění
    Deathrun, Furien

*VIP*

Odpověď: broken DR

No bol som sa pozrieť a je to DR z roku cca 2015. Všetky novšie veci čo Hofy pracne popridával sú fuč. Najhoršie je asi že keď je hráč sám a zomrie tak sa vždy resetne kolo, podstate nehrateľné.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)

1. Tomys2k17

Pravidla přispívání