Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: DM/DM2 spawn se zbraní

  1. #1
    Ex-admin Avatar uživatele R3S
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Aim+DM
    Příspěvky
    790

    Question DM/DM2 spawn se zbraní

    Zdravím , k DM serverům nemám celkem výhrady , snad jen že to tam občas vypadá jak na AWP serveru ale s tím problém nemám pač s arckou hraju taky.Jedna věc mě napadla ! spíš ani nevím jestli je to vůbec proveditelné ! ale docela bych uvítal kdyby na alespon jednom DM serveru ( klidně na dvojce ) byl spawn hráčů se sekundární zbraní. Když se člověk spawne mezi ostatní tak než přehodí tak je death pokud tam nehrají jen lamky zrovna. Zajímal by mě na to názor ostatních. Dík Petr
    Chodím na hlášení všude krom HnS , Furien , JailBreak

  2. #2
    Administrátor
    Server Admin
    Avatar uživatele Bezdak
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    Hlavní nádraží
    Příspěvky
    4,202

    *VIP*

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Když si zapneš _cl_autowepswitch tak se spawneš s primárkou.

  3. #3
    Ex-admin Avatar uživatele R3S
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Aim+DM
    Příspěvky
    790

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    aha.. dneska testnu..
    Chodím na hlášení všude krom HnS , Furien , JailBreak

  4. #4
    Banned
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Slovakia
    Příspěvky
    1,142

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Ja si zas myslim, ze aspon na jednom z DM by sa po kille nemali doplnovat naboje a hp. A hodil by sa granat no.

  5. #5
    Ex-admin Avatar uživatele R3S
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Aim+DM
    Příspěvky
    790

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Funkční díky
    Chodím na hlášení všude krom HnS , Furien , JailBreak

  6. #6
    Stálý člen Avatar uživatele Piner
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    Most
    Příspěvky
    864

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Citovat Původně založeno I-Mouse Zobrazit příspěvky
    Ja si zas myslim, ze aspon na jednom z DM by sa po kille nemali doplnovat naboje a hp. A hodil by sa granat no.
    Náboje si můžeš vypnout, autodoplňování.

  7. #7
    Banned
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Slovakia
    Příspěvky
    1,142

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Citovat Původně založeno .Piner Zobrazit příspěvky
    Náboje si můžeš vypnout, autodoplňování.
    ako?

  8. #8
    Stálý člen Avatar uživatele Piner
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    Most
    Příspěvky
    864

    Re: DM/DM2 spawn se zbraní

    Jak máš to menu, tak stiskni 4, a pak je to myslím 2
    Ale nevím jeslti to není jen pro VIP.Pak je tam ještě možnost, že ti to ukáže, kolik si nechal předchozímu hráči HP. To máš zase 4, a pak 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •