Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 86

Téma: Pravidla

Re: Pravidla

Prosím, aby v definitivní podobě pravidel byly odlišeny pravidla serveru, za jejichž porušení hrozí BAN - od pravidel věznice za jejichž porušení dávají CT kulku do hlavy. Pro zkušené hráče se to může zdát jako banalita, podle mě je to však docela zásadní pro omezení budoucích stížností na fóru. Díky.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Ty pravidla celkem ujdou, ale pridal bych tam taky pravidla pro volny den. Napriklad to, ze Dozorci musi byt ve zbrojnice nebo ct zone. Ct zona se bere jako sachta vedouci do zbrojnice, mistnost kde jsou lekarnicky atd. A kdyz uz jsem u toho, tka bys mohl uz konecne vymazat mapu gg_absolut nebo jak se ji nadava. Tahle mapa se dava vzdy po padu jako zakladni... aspon to tak vypada.

Kotel
    Guest

Server jsem otevrel pro vsechny. Docela haluz, do 5ti minut byl plnej.
    Urcite tam je spousta bugu, ale zakladni upravy:
    -z shopu jsem nechal jen zachodovy zvon a sekacek na maso, na menu /shop jsem se nedostal, na to je treba vic hracu
    -kdyz dozorce napise /simon a nekdo uz simon je, zaradi ho to do fronty na Simona pro dalsi kolo, fronta ma 6 mist, dalsi kolo je tedy vybran prvni hrac z fronty, zatim nevim, jestli to funguje
    -spatny dozorce muze dostat zakaz hrat za dozorce, prikazem /ban do chatu admin spusti menu, kde muze daneho hrace zabanovat, tak ze uz nebude moct hrat za dozorce, ban je na ip adresu nick a steamid, zatim se da zabanovat i admin, odbanovat se neda, zabanovany hrac je okamzite zabit a presunut k T, ba se zrusi az kdyz se zaplni banlist 300hraci, pak se 50 prvnich zabanovanych hracu odbanuje
    -simon muze zapnout schovku do 10ti sekund po startu noveho kola, dozorci se pak nemohou 20 sekund hybat a ani zabit zadneho vezne, po 20ti sekundach mohou zacit hledat vezne, vezni je nemohou zabit, server by mel vse osefovat
    -prvni den je vzdy volny den

Na mikforonu je nastaveni nejaky omezeni pro vezne/simona/ostatni dozorce, zatim nevim, jak to cele funguje pri hre, takze kdyztak upravim.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Pri hre na simona se nesmi pouzivat zdrobneliny a nebo jine nazvy. To znamena, za se nesmi pouzivat napriklad "sauron rika skocte", "šimon rika cupnout". Ono potom dochazi k tomu, ze kdyz ma nekdo nekvalitni mikrofon, tak poradne nejde slyset jestli rekne šimon a nebo simon...
    Taky by bylo dobre, kdybys konkretizoval v pravidlech co je to Ct zona. Muze vzniknout problem, ze prijde na sevrer nekdo z GayShites a rekne "Ct zona je tam, kde jsou zbrane, tkaze i v nejakych sachtach atd" a naprikald prijdu ja a reknu "ct zona je jen sachta do zbrojnice a mistnost, kde jsou lekarnicky (vetsinou ve zbrojnici nebo pred zbrojnici).

Kotel
    Guest

Že by vše fungovalo?

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Mno tak, kdyz prehodis od ct k t nejakeho loupaka, tak ho to nezabije, ale jen proste da za T. To znamnea, ze se z neho stane t, kterje ma usebe jeste zbran, takze vsechny Ct postrili. Bylo by taky dobre povolit adminum spectovat i Ct a mozna i povolit sledovat celej chat, takze i chat mrtvejch. Taky bych vymazal tu sirenu, ktera zacne houkat kdyz nekdo zasahne Ct. Ono se to nezda, ale po nejake dobe z toho zacne bolet hlava tak, ze to az mozne neni.

Stálý Maniak Avatar uživatele InVitro
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Jížní Morava

A něco s tím AFK taky udělej. Třeba nějakej 10-ti letej tejpek tam začal valit do mikráku, že všechny AFK pozabíjejte. Radši do těch pravidel dej, že AFK hráči se nesmí zabíjet pokud neblokuje poslední přání. A ještě jeden docela na nic bug, když se někdo odpojí a pak se připojí znovu a dá se do teamu, tak ho to spawne. Třeba jsem tam měl poslední přání a na to se tam napojil někdo a hned spawn a pak se mi buglo poslední přání, že mi nevyjela tabulka s /lr a ani příkaz do chatu /lr nešel.

Falqo:-)
    Guest

Přidat pravidla : CT=> zákaz přehazování zbraní ve zbrojnici !!!! a za přechod CT k T ban !

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Jížní Morava

Citovat Původně založeno Falqo:-) Zobrazit příspěvky
    Přidat pravidla : CT=> zákaz přehazování zbraní ve zbrojnici !!!! a za přechod CT k T ban !
    Takové pravidlo tam už je za přehazování. A jinak CT mají jen 5 bodů, když přejdou k T.

Falqo:-)
    Guest

Toho jsem si nevšiml -> a ještě k těm AFK => dal bych jim třeba čas do 0:30 a když se neponou tak mužou dostat kill :)

Stálý Maniak Avatar uživatele grEy
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    BA Ružinov

Pokial viem, tak je to tam tiez. Minutu od zaciatku kola a potom sa mozu zabijat. Citaj pozornejsie.

Stálý Maniak Avatar uživatele Larodar56
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Česká Republika, Praha

Někdy se dá napojit i během hry, mě kopnul steam, pak jsem se znovu napojil během kola a oživl jsem. Toho se dá zneužít, když jsem vyšel z klece, tak simon a jiní ct + vězni už šli pryč, měli štěstí, že jsem vzorný vězeň a šel jsem za nimi. :D

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Jul 2011

pri volnem dni plati, ze dozorci se smi pohybovat pouze v CT zone. Jako CT zona se bere: zbrojnice a sachta, ktera vede do zbrojnice. > Hlupost.ja co msom zatial hral Jail na inych serveroch,vzdy praveze niekto siel z VD/FD a ked si vzal nijaku zbran kill ho.Ak tu o bude tak ze pocas VD/FD bude musiet strazca byt iba v Ct zone tak sa stim nejako zmierim...

Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    Jížní Morava

To platí jen když je hromadný volný den, toto neplatí když mají volnej den jednotliví vězni.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Ja to myslel na volnej den pro vsechny hrace. Je blbost, ze CT si pobihaji kolem T a cumi na ne. A nebo taky je hloupost, ze si dobehnou treba dame priklad v mape jail_crime na vez, kde je AWP a zakempi se tam, takze T tam vlastne uz nemuzou. Nevim proc tam Kotel jeste nedal tohle pravidlo, ale dost mi to vadi, jou jou.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání