Někteří odborníci tu nepochopili, o co nám s Narutem jde. Není v mém zájmu tu vytvářet nějakou roztržku nebo něco tomu podobného, ale musím reagovat na některé z vás.
Podle tebe se máme tedy vykašlat na veškerou slušnost, férovost, respekt a vše, co k tomu patří? Budeme si tu navzájem lhát, přetvařovat se a pomocí intrik získávat práva? Právě, že je ban již tři roky starý, nic by se nedělo. Ač Chaos o tom banu věděl, stejně do žádosti uvedl, že má čistý štít.Podľa mňa tu nejde ani tak o ten trojročný ban, ale o tú férovosť. No zase keby bol férový, tak by ste písali, že bývalého cheatera nechcete. Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená...
Jestliže by se zdejší systém přidělování práv ubíral směrem - Unihoc dostal práva, dostane je tím pádem každý druhý - kde bychom za pár měsíců byli?Byl jsem tu já, dostal jsem práva, ale já jsem nezapl a ani na mém VID nebyla permica. Ale jsem tady díky své tvrdohlavosti a cílevědomosti, to samé platí u Chaosa, kromě té permy, ale taky je cílevědomý a spolehlivý. Já tomu co mi Chaos pověděl věřím. Když jste vzali do Admin Teamu mě, tak vemte i Chaosa. GL Chaosi držím ti palce.
Neřešíme tu žádnou minulost, ani neřešíme ban starý tři roky. O ban tu v žádném případě nejde. Jde nám o nynější chování. Kdyby tě v baru pozval nějaký galantní muž na drink, seznámili byste se a poté by ses dozvěděla, že většina, co ti o jeho životě napovídal, byla lež, co bys udělala? Zavolala bys mu další den? Nebo naopak bys to telefonní číslo smazala? (pro rozumbrady - berte tenhle příklad s rezervou a nechytejte se každého slova, díky)o čo vám ide ? neriešte minulosť, podľa čoho zase meníte názor na PROTI? po zistení že mal permu pred tromi rokmi ???? to je smiešne ako možte čumieť na minulosť nejakého hráča, keby to mal pred pár mesiacmi nepoviem, ale 3 dlhé roky je moc... reagujem len na to čo som sa dočítala, chaosa nepoznám, vy čo ste zmenili pro na proti na základe banu ktorý je starý 3 roky,tak si rozmýslite čo vlastne chcete a nemente názory zo dna na den po niečom čo ani tu nie je doležite ,keďže je to starý ban.
e. Seire, nevšiml jsem si, že jsi sem napsal, tak to tu máme dvakrát^^