Původně založeno
Charon35 SVK
1. "Admin eXoOoOooOoOoOoOOo ma bezdôvodne slapoval dneska o 21:10 na classicu. Urob mu niečo." - urob mu niečo lebo sa rozplačem. Takým štýlom to bolo napísané. A pozri si ďalšie posty potom. Takto sťažnosť na Admina NEMÁ vyzerať a keď si taký inteligentný akým sa robíš, tak si to mal pochopiť! Preto som napísal, že tam chýbalo len "fňuQQ" a preto som sa aj pýtal, načo to vlastne zakladal (keď nevie ako to má vyzerať). Už vieš prečo som to spomenul, alebo ma zase "odpáliš" niečím veľmi "štýlovým"?!
Navyše eXoOoO sa vyjadril: "Stažujes sa preto lebo som ta slapoval koli VNT alebo koli tomu, že som ti pokazil skóre ty rankar?"
Foxik: "Skap!"
"Ukážkové" jednanie naozaj!
Juro: "ONI ASPOŇ NECHÁPU A MELU HOVNÁ, KTORÉ DÁVAJÚ ZMYSEL DAKDE ĎALEKO OD POINTY, ALE TY TU SEREŠ HOVNA DAKDE ZO 6. DIMENZIE, KTORÉ NEDÁVAJÚ ZMYSEL!!!!!" - že to ty nechápeš s tvojím tupím detským mozgom neznamená, že to nedáva zmysel. Neviem kto tu spamuje s kravinami úplne OffTopic v každom topicu, že blbeček!!!
Tak nabudúce rozmýšľaj skôr ako niečo napíšeš! Nebudem ti tu stále vysvetlovať veci len kvôli tomu, že si zastávaš tvojho posteľového partnera.