2:20 recoil control robený rukou, pri demách iných hráčov by si videl niečo podobné, hlavne pri takom istom spomalení a ešte aj z hltv a pri rýchlom pohybe.
Pri 6:10 to isté, tu ešte aj vidno ako s rukou robím ten rýchly pohyb doprava po prvých 3 strelách keď si myslím že bude vykukovať z prava aj keď už nestrieľam.
Keď sme už tých spomalených záberoch tak napr pri 0.5x na 6:26 zaujímavé AB, strieľam po hráčovi, ktorý zabíja môjho hráča a je za stenou, dierujem do steny kde je a práve vybehuje ďalší počas streľby a nič, potom mierim na vybehujúceho a strieľam a zabíjam ho. Počas toho ako padá na zem, začne vybehovať ďalší počas streľby a nič, zaujímavé že mierim a strieľam kde ja chcem a hlavne len tam kde o hráčoch viem, taktiež pri situácií 6:20 o hráčovi o ktorom neviem že je vpravo na A plante, začnem po ňom strieľať ale úplne ho v misujem vpravo a následne sa to snažím korigovať do ľava a zasa úplne misujem.
Taktiež moja slávna situácia pri rýchlosti 0,5x o 9:40 až do mojej smrti. Ved tu práve vidno, že tu žiadne AB nieje keď zabíjam prvého hráča, tak stále strieľam a zabíjam ho a vzadu za ním na rampe sú ďalší dvaja počas streľby, ale namiesto toho aby mi AB namierilo na nich, tak mierim a strieľam po tom čo je vľavo a je bližšie pri mne...
Jediné čo tam vidím ja sú rýchle pohyby myšou.

odpovědět s citací