Zobrazit výsledky od 1 do 2 z 2

Téma: Surf - nominovanie mapy

  1. #1
    Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012
    Příspěvky
    154

    Surf - nominovanie mapy

    Zdravim dnes som bol na surfe 2 a nominoval som mapu. Potom som uvidel ze na surfe 1 je free slot tak som sa tam connectol a ked som chcel nominovat tu istu mapu tak mi to napisalo "Muzes nominovat maximalne 1 mapu!!". Ked som to skusil este tak raz mi to napisalo zas a raz isla nominovat normalne

    Dalsi bug neviem kam mam postnut kedze sa mi to stalo na roznych serveroch ale dam to sem. Uz 3x sa mi stalo ze som hral na nejakom serveri a sprej mi fungoval normalne. Ked som sa connectol na iny server tak som mal uplne iny sprej (ziaden z tych defaultnych, 1x dokonca sprej hraca ktory bol so mnou na predchadzajucom serveri) bez toho aby som nieco menil v options, ale iny sprej som mal iba na tom 1 serveri, po reconnecte sa mi nezmenil ale na ostatnych serveroch som mal normalne moj sprej iba na tom jednom som nemal svoj (raz W3FT, raz surf a raz furien) a pomohlo az ked som CSko vypol a znova zapol.
    Neviete cim to mohlo byt? Vopred dakujem za odpovede.
    HOWGH Kalerab

    E: Pochybujem ze je to naschval tak to sem napisem tiez.
    Ked je clovek v specu dlhsiu dobu a zacne uz odpocitavanie "Mas XY sekund na to aby si si vybral tim..." a prida sa do timu a po nejakej dobe sa zase vrati do specu tak akonahle sa tam prida tak to odpocitavanie pokracuje tam kde bolo predtym -tj. ak mal este 15 sekund na vybranie timu tak druhy krat ked sa da do specu mu to okamzite odpocitava s tym ze ma uz len 15 sekund.
    Naposledy upraveno Kalerab; 17-08-12 v 23:15.

  2. #2
    Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012
    Příspěvky
    154

    Re: Surf - nominovanie mapy

    Bump + edit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •