Ahoj,
chtěl bych tímto požádát o navrácení mapy de_westwood na server oldschool. Napište, prosím, pokud byste ji taky chtěli zpět.
díky
Autungtung
Ahoj,
chtěl bych tímto požádát o navrácení mapy de_westwood na server oldschool. Napište, prosím, pokud byste ji taky chtěli zpět.
díky
Autungtung
Tiez pekne prosim o navrat de_westwood.
A ten assault by sa nemohol tiez zmenit na assault_upc alebo assault_lol? Normalny je hratelny max 5v5 viac hracov ho robi pre CT fakt nehratelny.
Na assaultu je problém to, že tam CT zásadně nespolupracují, skákají po jednom do šachty, kde se nechají vydírovat
Jinak jsem pro
Tak tam je problem ze su tam 3 vchody a pri kazdom strazia 4 az 5 T, takze niaka velka spolupraca sa tam podla mna neda robit, proste to nie je mapa pre vela hracov a je dost nudna lebo CT tam drzia casto spawn aj cele kolo.
proti
ja som pro :)
Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go
RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.
pro
ObriJahoda: STEAM_0:0:27207287 ObriJahoda
FB : www.facebook.com/VasilYadhoda
mail: vasilkvasilskaziljahoda@gmail.com
Kdyby něco pište steam nebo Fb :-)
Jako zástupce ptačí říše na OldSchool jsem pro westwood.
Nechal bych tam ale původní assault. Nechával bych původní mapy a ne upravené + pár starých map, de_volare a pod.
Připojuji se k prosbě o navrácení Westwoodu.
Som proti de_westwood. Mapa patrí skôr na AWP server.
S tim úplne súhlasím. Assault je bieda.
Nemôžete vymeniť as_oilrig za (napríklad) as_tundra? Občas si zahrať as_mapu je celkom fajn ale oilrig je nepriehľadná mapa (myslím pre hráčov ktorý ju nehrali tak často ako ja). A T má spawn snáď aj na CT spawne co mi dosť vadí.
Teraz som trochu zacal hrat aj oldschool kludne by som westwood vratil, ved sa to votuje a ked hraci tu mapu nebudu chciet votnu inu. A okrem klasickeho assaultu by som nahodil aj ten upc ci aky to je. Je podla mna lepsi ako klasicky.
Sice se toto vlákno mělo týkat jen westwoodu, ale když už jste to načali... Vidím, že většině lidí tady, leží cs_assault v žaludku, mi osobně nevadí (a to jej hraji jen za CT). Ohledně assaultu_upc nemám výhrady, ale na mapu assault_lol jsem neskutečně alergický...
Tedy když to shrnu, jsem pro originální verzi assaultu a případné přidání upc, ovšem jsem proti jakémukoliv smazání mapy z dosavadního maplistu...
Jinak díky za to, že jste se zde vyjádřili :)
Autungtung
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)