tak teď už se fakt nebojim natočit fragy na kotelna megapub, z cs_assault_lol, jak sem proděroval 2 lidi přes dveře, sestříhat 4 kola s 2K a udělat z toho 3 minutovy movie. Jestli je to jen kvuli editu tak to chápu, ale tohle už je fakt směšný dělat edity z tohohle, no h8.
Tohle nebylo ani default, to už rovnou můžeš natočit movie o tom jak sis ráno na záchodě vytřel prdel, no h8 :D
Akce! Flickshoty! Oneshoty! Spraydowny!
Naprosto úžasný movie v podání jednoho z největších talentů současné umírající 1.6 scény, je vidět že ty hodiny nahrané na classicu z tebe udělali masivního huntera. Nedokážu si představit že by kdokoliv dokázal zahrát tak dobře proti tak hard enemy jako jsou lidi z kotelny. Můj favorit je ten neskutečnej fastzoom na konci baráku, jde mi z toho hlava kolem. Osobně si myslím že se wejn a Rixie mýlí, to movie má něco do sebe a podle mě ti jenom závidí.
Cheater na servery? Píšte cez výkričník (!), alebo mne na steam (matis)...
Pri hlásení cez ! uvádzajte nick podozrivého a dôvod...
http://www.youtube.com/watch?v=2zQ7M...ature=youtu.be
ehe a koho jiného movie sem teda konkrétně dal? Proti editu sem neřekl ani slovo, ale tyhle fragy nastřílíš za odpoledne hraní a víš to sám. Co je na tom ta snaha? To mi vysvětli teda. Dík.
Wejn este nemas natolko vyvinute zmyslanie, aby si taku jednoduchu vec, ako je radost z oblubenej hry, alebo pomoc kamaratovi pochopil. Je preto stratou casu, nieco take vysvetlovat tebe a tvojmu kamaratovi.
tak pokud to má něakej hlubší smysl, než fragy, kterej očividně nechápu, tak fajn, omlouvám se ti a už držim hubu, peace.
kdyby to bylo z normálních zápasů a ne z kotelna gatherů kde 9/10 lidí netrefí stojícího hráče tak by ti to možná někdo i pochválil :D
pubmovie :D sorry ale tohle vypada na pul roku hrani .
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)