Zobrazit výsledky od 1 do 3 z 3

Téma: Problem

  1. #1
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Apr 2014
    Příspěvky
    146


    Problem

    Caute mam takovy problem mam new pc uz nemam xp ale Windows 7 mam grafiku Ati radeon 9800pro kdyz najedu do cska z nastavenim tak tam je renderer: Software opengl a d3d jede mi to buhuzel na d3d holt jsem byl zvykli hrat na opengl kdyz se napojim na server mam 100 fps a ping mezi 20 az 23 po trech kolech mam ping 120 a preskakuje mi to na 80 zpatky na 20 a zas na 120 atd.. a fps jede porad na 100 nechapu to zkousel jsem reinstal cska i vypnout sluzby od microsoft nic mozna to nekomu bude pripadat chujovo ale je to tak,Tak se ptam kdo by byl ochotny a vyresil semnou ten problem dekuji za odpoved :)

  2. #2


    Odpověď: Problem

    Klikni na zástupce CSka pravým tlačítkem -> dej vlastnosti -> a tam je cíl (třeba "D:/Csko/hl.exe") tak za tu uvozovku napiš -gl takže to bude vypadat takto: ("D:/Csko/hl.exe" -gl) Je to příkaz na vynucení spuštění hry v OpenGL
    Citovat Původně založeno hemi4spd
    ^^on the contrary. I asked my wife if she wouldn't mind me upgrading, ya know a newer model about 10yrs younger, bigger breasts, and an insatiable appetite for sex and weed.

    She didnt go for it. [Frown]

  3. #3
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Apr 2014
    Příspěvky
    146


    Odpověď: Problem

    Udelal jsem to co si napsal povedlo se to stim opengl ale kdyz napisu cl_Showfps "1" tak fps 10, na D3D se da hrat 100fps a hraju z pingem 100 120 co to je? a neco stim pingem by se nedalo neco udelat?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •