Líbí se mi to, oživí to hru a pokud se servery přidají, tak to bude super.
Za mě PRO.
Líbí se mi to, oživí to hru a pokud se servery přidají, tak to bude super.
Za mě PRO.
BUMP.
Šlo by to tedy udělat?
Noo, tak při lichém počtu bude asi jeden náhodný hráč jedno kolo bez soupeře..
p
r
o
Hezoune, ale na 1v1 musíš mít aim :D
CS 1.6 "HAXXING" Config:2018
Také servery existovali už dávno na csku1.6. Tie ďalšie cska čo sú, sú len prebytok ktoré používajú veci s cs1.6. Len tu nejaké veci zanikli a tam prežili. Arény 1v1 sa môžu uskutočňovať, za účasti admina. Je 30 miest na serveru 28 spectators a admin vyberá hráčov do arény ručne a tak môže byť turnaj že na desiatky spôsobov, napríklad. 30 hráčov server sa uzavrie admin náhodne vyberá a porazených vykopáva nakoniec zostane posledný a na fórum sa da top 10 hráčov takého a takého času a že kto sa dostal do finále..... Potom klasicky že vyberá stále hráčov v mape ktorá je rozdelená na 8 boxov čo je 8vs8 hráči v podobe 1v1 a ďalších 14 ako čakatelia na koniec tých krátkych kôl 1v1. Admini aktívny obsluhovali server dvaja a po dvoch ich striedali ďalší po intervaloch 4, 5 hodín. Tak už asi sú na to aj automatiky v losovaní na rovnaký spôsob, ale to je mimo moju znalosť. Potom boli aj že 4 hrači proti 24 hráčom a admin tým štyrom pomáhal. Ako dopĺňanie nábojov a HP, to boli veľké mapy a už to boli extrémnejšie aim servery, hráči mali presnosť po roku nad 55% najhorší. Napríklad AWP servery extrémne ak netrafíš auto-kill. Snaiper mieril asi sekundu ale trafil 90% striel. Ale to som už od témy.
Naposledy upraveno Military; 28-09-17 v 02:28.
Noo takhle přesně jsem to nemyslel, ale nevadí.
Bylo mi řečeno, že to zřejmě nepůjde, takže bych řekl, že se může lock
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)