VIP se nevrací při banech. V ten den jsi tam psal ještě něco na jiného hráče, takže ty 2 dny nebo kolik byly dostatečné. Mě šlo o to navýšení offline za nesmysl.
VIP se nevrací při banech. V ten den jsi tam psal ještě něco na jiného hráče, takže ty 2 dny nebo kolik byly dostatečné. Mě šlo o to navýšení offline za nesmysl.
At teda tu podminku porusi poradne.
Obchazece resim uz 10 let. Pochybuju, ze pro to nekdo obetoval vic casu.
Ono ani nejde tak o vulgaritu. Jako jo, píše a mluví vulgárně, ale hlavně jde o ty neustálé kecy na kohokoliv a neustálé narážky, jak jsou všichni low, děcka, noobové a bůh ví co všechno. Nejen přes chat, ale i přes voice. Když už ho někdo napomene, začne se ohánět co si vůbec dovolujeme a dojde to až do fáze banu a stěžuje si tu pak na fóru, jak jsme na něj zasedlí.
ty děláš,jak kdyby jsi nikdy tohle nepsal dítě atd jsi prostě bez chyb a to se cení trope,jak u tebe,tak u dajmana jste prostě top admini co nepustí z huby nic
Ano, kdysi jsem se choval jako nevychované děcko, ovšem to bylo už hodně dávno, když mi bylo 13. Ovšem nikdy to nedošlo do takové fáze, že bych dostal ban za vulgaritu či drzost. Když jsem byl upozorněn, respektoval jsem upozornění a uvědomil si svoji chybu. Ty to očividně neumíš, ego ti to nedovolí.
Dovolím si říct, že na serveru se chovám slušně a jdu příkladem ostatním.
Ty to píšeš v kuse, už pár měsíců co tě "znám" ze serverů. Po upozornění to tvoje ego neunese a začneš valit ještě víc.
Kotle, nevím, proč ho takhle bráníš. Na to, kolik udává kolik mu je by se měl chovat úplně jinak. Delší ban by mu rozhodně prospěl.
Nedá sa mu hodiť pernamentné mute? S tým, ženby nemohol písať do chatu ani používať voice.
We are forlorn like children, and experienced like old men, we are crude and sorrowful and superficial—I believe we are lost.-
If you do something too good, then, after a while, if you don't watch it, you start showing off. And then you're not as good any more.-
Nevim, kolik mu je, co delal predtim. Objektivne nenapsal nic, co by bylo na ban v moment, kdy dostal ban. To je celý.
Myslím, že tady psal něco o věku. Řekl bych, že tento ban vznikl podobně jako ten minulý.
Měl podmínku, ať se sebere a začne se chovat na úrovni. Jeho 90% chatlogu je nadávka, urážka či narážka na někoho, jaký je neschopný děcko, trotl, kokot atd.
Edit: I kdyby mu bylo 15, měl by vědět, jak se má a nemá chovat. Po upozornění by měl zmlknout a uvědomit si svoji chybu, ovšem to u něj nepřichází v úvahu.
Naposledy upraveno Troppe; 03-02-18 v 14:13.
Ty vole, řešit věci které nevyžadují řešení a srát na to podstatný, to umím perfektně taky. Největší přínos Kotla za poslední tři měsíce je ten, že sem došel dát unban.
Gg wp
ASUS Prime Z270-K; Intel Core i7-7700 3.6GHz, 8MB L3 cache + NZXT Kraken X52; MSI GeForce GTX 1080Ti DUKE 11G OC; Kingston 24 GB DDR4 3000MHz CL15 HyperX Predator Series; Cooler Master N400; HDD 2 TB + 3 TB; SSD 256 GB + 512 GB; Fortron Hyper M 700 W
Co nevidis, neni muj problem.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)