Detail novinky
Zpět
Změna pravidel na JB
Vážení hráči, ke dni 18.3.2014 byla upravena pravidla, jejich nové znění najdete níže. Po poradě jsme se shodli na následující úpravě pravidel. Povinností hráče je pravidla znát a řídit se podle nich, neznalost či porušení pravidel bude adekvátně trestáno!
 
Pravidlo č.1- Simonovi je zakázáno dávat příkazy hráči v cele (tím se myslí dávat příkazy na puštěnou klávesnici, či příkaz „zakazuji stát, povoluji čupet – samozřejmostí je, že toto pravidlo platí pouze na začátku kola, nikoliv v jeho průběhu)

Pravidlo č.2- Hráči je zakazáno při modu HVD zdržovat se jakkoliv před zbrojkou (CT zóna), tím se myslí, že je hráči zakázáno vyloženě čekat na FK od ct, když se snaží zabít hledané vězně, či hráče, kteří mají zbraň. Cílem modu HVD je to, aby si hráči užili volný den, nikoliv se zdržovali před ct zónou. Hráč, který bude zabit a porušuje toto pravidlo automaticky následující kolo ztrácí možnost získat VD. Při modu HVD je taktéž povoleno přejíždět své spoluhráče (pravidlo pro vězně).

Pravidlo č.3- Povinností Simona je ohlásit mod, a to mod Přestřelka, Shark. Mody jako Schovka, Ganster, aj. ohlašovány být nemusí.

Ke dni 18.3.2014 byla přidána mapa jail_assault, tato mapa byla již předtím zrušena a to z důvodu přejíždění hráčů. Tato mapa byla znovu přidána, protože byla mezi hráči velmi oblíbená, avšak pozor! Na této mapě byla poupravena pravidla. CT teamu je jakkoliv zakázáno přejíždět své spoluhráče, je to bráno jako nehlídání Simona, neplnění úkolu hry. Toto pravidlo platí i pro vězně, avšak při modu HVD toto pravidlo zaniká a přejíždění je povoleno.
 
 

 
Kompletní pravidla jsou zde: http://csko.cz/page/pravidla
Napsal: Kotel | Datum: 19.3.2014 - 09:09:00 |



Komentáře


Nemáte povolení vkládat komentáře k této novince
counter strike, cs:go, download, hungergames, counter-strike, counter strike 1.6, kotelna, counter strike, counter-strike, ounter strike 1.6, cs:go, hungergames,cs 1.6, counter strike, csgo, counter-strike, counter-strike 1.6,counter strike, kotelna, counter strike 1.6,counter-strike