Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Darwin největší chyba kotelny

!!LOGIC!!
23-12-12, 16:18
já myslím že virus jménem Darwin by se měl odstranit z kotelny btw..Co ty si za kentaura?

W1lsO.oN.
23-12-12, 16:19
Souhlas s LOGICEM :D :D

The meatfly
23-12-12, 16:23
To je ten "konec světa" jak jsem slyšel?

Nixvan
23-12-12, 17:07
Ale tak posral to , nemá to zorganizované je to celé na hovno , a navíc ti co proti nám ted prohráli když dostali hlavu napsali že máme NoFlash takže je to smutný.

I-Mouse
23-12-12, 17:08
Ale tak posral to , nemá to zorganizované je to celé na hovno , a navíc ti co proti nám ted prohráli když dostali hlavu napsali že máme NoFlash takže je to smutný.

:D ab, wh, no smoke, no flash...

3k a Jerry
23-12-12, 17:09
No tak udělal par chyb .. Už jak jsem předpokládal ten turnaj nemohl dopadnou dobře ..
Možná by se měl poučit z teho a přište:
1: Nastavit ovladani serveru pouze na sebe
2: Sehnat minimalne 2 pomocniky k sobe
3: Lebe promyslene zapasy časove apod. lepší tabulka nešlo se vtom vyznat
4: Když seženeš ty pomocniky, tak jim vysvětlit kam mají jít a co tam mají dělat
5: Vem si někoho k sobě, kdo stím má zkušenosti..

Nevím zda ma vubec cenu ten turnaj dohrávat ..

Nixvan
23-12-12, 17:09
:D ab, wh, no smoke, no flash...

DvD Hack Metori Chlenix , SSW ESP AB WH CH MH CD

metriox
23-12-12, 17:10
Hlavne je dobre ze super nepochopi slovo knife, a ide deaglom :DDD to sa potom velmi dobre oragnizuje

Nixvan
23-12-12, 17:10
No tak udělal par chyb .. Už jak jsem předpokládal ten turnaj nemohl dopadnou dobře ..
Možná by se měl poučit z teho a přište:
1: Nastavit ovladani serveru pouze na sebe
2: Sehnat minimalne 2 pomocniky k sobe
3: Lebe promyslene zapasy časove apod. lepší tabulka nešlo se vtom vyznat
4: Když seženeš ty pomocniky, tak jim vysvětlit kam mají jít a co tam mají dělat
5: Vem si někoho k sobě, kdo stím má zkušenosti..

Nevím zda ma vubec cenu ten turnaj dohrávat ..

Vždyt my tvrdneme na Tsku 2 hodiny a pak je ten zápas ještě takhle na hovno.

DarkAspecT
23-12-12, 17:28
Já byl hned od začátku proti tomuhle turnaji. Místo tohohle se mohl konat nějakej classic turnaj co chtěla udělat Lucka. Takhle si nějaký hovado řeklo, že udělá turnaj když o tom ví absolutně píp a pak si tu nemaj lidi stěžovat. Absolutně to odflákl a důsledek toho je tohle. Doufám že ti to postačí, jako varování aby si už nikdy žádnej turnaj nedělal, ztráta času lidí, který mohli strávit s rodinami o svátcích. Idiots are everywhere.

noirbun
23-12-12, 17:31
najprv príde že bude potrebovat pomoc, ok. nič nepovie 10 min pred turnajom mi napíše, že nepotrebuje pomoc že on si to zvládne sám a ako čerešničku na torte potom zabije že to nezvláda že potrebuje pomooooc....
p4n proste

Piner
23-12-12, 17:33
Mě se náhodou ta organizace líbila, on ani sám nevěděl, kdo kde má hrát apod. Tenhle turnaj,když ještě ani nezačal byl už naprostou katastrofou.

Doufám, že nám příště uděláš nějaký další turnaj s tak úspěšnou a suprovou organizací :mml:

W1lsO.oN.
23-12-12, 17:34
Já byl hned od začátku proti tomuhle turnaji. Místo tohohle se mohl konat nějakej classic turnaj co chtěla udělat Lucka. Takhle si nějaký hovado řeklo, že udělá turnaj když o tom ví absolutně píp a pak si tu nemaj lidi stěžovat. Absolutně to odflákl a důsledek toho je tohle. Doufám že ti to postačí, jako varování aby si už nikdy žádnej turnaj nedělal, ztráta času lidí, který mohli strávit s rodinami o svátcích. Idiots are everywhere.
Ty di radši škemrat o práva a nevyadřuj se k věcem o kterých víš hovno .....

DarkAspecT
23-12-12, 17:34
najprv príde že bude potrebovat pomoc, ok. nič nepovie 10 min pred turnajom mi napíše, že nepotrebuje pomoc že on si to zvládne sám a ako čerešničku na torte potom zabije že to nezvláda že potrebuje pomooooc....
p4n proste
Chápeš to ale, že ani není admin a usmyslí si udělat turnaj. Celkem mě mrzí, že na to Kotel přistoupil. Jak jsem psal Lucka chtěla udělat turnaj v classicu, ale už byl tenhle ve furienu. Akorát je z toho zas theatre a teď to bude zachraňovat na poslední chvíli.
E:Slizo to chtěl to vip dotovat ze svýho? Respekt

SliZo
23-12-12, 17:36
Chápeš to ale, že ani není admin a usmyslí si udělat turnaj. Celkem mě mrzí, že na to Kotel přistoupil. Jak jsem psal Lucka chtěla udělat turnaj v classicu, ale už byl tenhle ve furienu. Akorát je z toho zas theatre a teď to bude zachraňovat na poslední chvíli.
Kotel se o tom prej dozvedel vcera :D

I-Mouse
23-12-12, 17:36

lucka posrala knife turnaj tiez (nic proti)

koNan
23-12-12, 17:41
haha né že bych se to to nějak moc zajímal ale jak vím tak to tu viselo hoooooooooodně dlouho a tedka z toho takový fail xDD...Darwin už si beztak vymazal účet a čeká až na něho všichni zapomenou :D...

DarwiN
23-12-12, 18:00
nevymazal..a to je vyna deti ktore neposluchaju a odhlasuju sa presne v ten cas ked maju hrat ..to nieje moja vyna

ExE :D
23-12-12, 18:02
Darvin ked das prava setkym na tom serveri tak sa necuduj

The meatfly
23-12-12, 18:11
Tak to jde, fail jako prase.Ale jak psal darwin team 6 má mít vip :D

Kazki
23-12-12, 19:37
tak to dodrbal a co? LOGIC skus spravit sam turnaj, som zvedavy jak to dopadne... btw. za to ze to nevyslo do neho hned nemusite jebat

Charon35
23-12-12, 19:46
No nejak včera o pol 12tej v noci na to prišla reč. :D

Luccin turnaj nepokašlala ona sama. Tam bolo viac faktorov.

Ono stačí sa pozrieť na tých hráčov, čo tam hrajú. Nič proti hoši, ale keď polovica serveru si myslí, že po 1 HS má súper AB a po 1 dierovaní WH, tak to potom ani inak dopadnúť nemohlo. Stačil jeden, ktorý by chcel po zápase demo, alebo SG test a nikto by ho nedodal, čiže kontumačne by sa dostali až do finále. :D Pindáte tu všetci do radu, že na JB sú len upištené decká, ale buďte radi, že nemáte zapnuté mikráky na Furiene...

Kotel
23-12-12, 22:09
To je chyba. Zapnu je vsude.

Trey
24-12-12, 00:20
To zas bude banov za demenciu:-D

yadort
24-12-12, 09:06
tak to dodrbal a co? LOGIC skus spravit sam turnaj, som zvedavy jak to dopadne... btw. za to ze to nevyslo do neho hned nemusite jebat
toto sem chtěl napsat i já,udělá jednu chybu dejte to do novin omg, je to kamos a klidnite se trochu...

ivoros
24-12-12, 11:11
I mistr tesař se někdy utne, není třeba to hned kritizovat. Chybama se člověk učí...

marsoun
24-12-12, 11:21
Ona to není fakt žádná prdel to organizovat takový turnaj.