Zobrazit normální verzi : Rozlúčka
D!!!!n3r [MaMLas] :x
14-05-13, 23:06
Takže týmto sa chcem rozlúčiť s Kotelnou. prichádzate o verného hráča čo každý mesiac kupuje VIP :D takže AHoj Kotel- Udržuj to nadalej ako to bolo doteraz je to výborné.
Všetkým adminom prajem veľa šťastia v svojej práci. ste v tom dobrí. Gratulujem celej kotelne že má takých Adminou.
a pozdravujem všetkých hráčou ktorí ma poznaju a s ktorými som hral napr gather..
Zdravím.. o rok s auvidíme.. :(
Jimmyhumunukunapa
14-05-13, 23:08
Už je koniec, už to pochop :-((
14-05-13, 23:09
Už je koniec, už to pochop :-((
prosím nemoc sa k tomuto.. nepoznáš ma ani ja teba a takto to ostane ;)
Tak pa Dinere :) Za ten rok te budeme cekat :)
14-05-13, 23:11
Tak pa Dinere :) Za ten rok te budeme cekat :)
Díky. P.S. Aspon nekdo.
Nakonec z tebe vypadlo, že si čýtoval ty.
Tak už se radši nevracej, zdar.
14-05-13, 23:14
Tak zdar ty chlpatý tučko :D Mohl sis vymyslet teda něco lepšího než kámoše, kterej čýtoval, když jsi šel dělat večeři.. ale to je jedno :D
Měj se a zkus se někdy vrátit.
Č.m.e.s.t a z.d.a.r
Zkusim.. maj sa :(
14-05-13, 23:25
Nahlásil som milion cheaterov väščšina banned.. pustím na PC jedneho kamoša.. a já banned
15-05-13, 10:20
Papa
Sice jsme se až tolik nepoznali, ale to je fuk . . no ať je to jak chce tak bych nečekal, že zrovna tvůj nick se objeví v banlistu . . .Měj se a směj se :)
Sice se neznáme zas tolik, ale věřil jsem že TY by jsi nezapl, jak koukám opak je pravdou. Měj se ..
PS : Nejdříve M. Yoda, openkill, yeTTy a tedka ty :/
wh? Hm. O rok? Hm. Ty si jelito.
ty si chuj, ja by som ani mamku za notas nepustil pozret postu a ty tam pustis kamosa.
tak o rok no, alebo ani nie, to ti mozno pojde steam ;)
Málo kdo dostane unban za cheaty, takže bych tak na jistotu za rok nenapsal, čau.
Jako sorry, ale rozlučka s cheaterem už mi přijde trochu moc... Lidi proberte se a jděte taky někdy od toho kompu.
ty si chuj, ja by som ani mamku za notas nepustil pozret postu a ty tam pustis kamosa.
tak o rok no, alebo ani nie, to ti mozno pojde steam ;)
Steam má taky banned. A tomu kámošovi při večeři nevěřím, je již nahlášen i zde na fóru s demem z jiného dne, takže nezapnul poprvé a bůh ví jak dlouho tu s WH hrál.
Jinak souhlas s cFc|Lu!z.
DarkAspecT
15-05-13, 16:48
http://www.youtube.com/watch?v=277kTBtzFc4
15-05-13, 16:52
http://www.youtube.com/watch?v=277kTBtzFc4
:DD
The Frisco
15-05-13, 17:23
První minecraft, teď i counter strike.. Tohle není náhoda.
15-05-13, 17:24
První minecraft, teď i counter strike.. Tohle není náhoda.
tvl.. to ten MC bduete tahať až kým neskapem abo čo omg?
:x;184418']tvl.. to ten MC bduete tahať až kým neskapem abo čo omg?
Čýtování si bere svoji daň.
Jako sorry, ale rozlučka s cheaterem už mi přijde trochu moc...
Ja by som to až tak nehrotil... nerobí bordel ani nikoho neuráža, tak si myslím, že sa s ním slušne rozlúčiť môžme. Tak sa maj D!!!!n3r, neviem ako to bolo a pravdu povediac je mi to aj jedno, ale ak si naozaj cheatoval, tak snáď ti to zato stálo a no neviem, tomu tvojmu príbehu viac neverím ako verím a určite je lepšie sa k tomu postaviť ako chlap a povedať pravdu ako klamať. :)
Ja by som to až tak nehrotil... nerobí bordel ani nikoho neuráža, tak si myslím, že sa s ním slušne rozlúčiť môžme. Tak sa maj D!!!!n3r, neviem ako to bolo a pravdu povediac je mi to aj jedno, ale ak si naozaj cheatoval, tak snáď ti to zato stálo a no neviem, tomu tvojmu príbehu viac neverím ako verím a určite je lepšie sa k tomu postaviť ako chlap a povedať pravdu ako klamať. :)
Já jsem taky nechtěl nikoho urazit, ale ten borec kazil hru ostatním, proto to prostě nemůžu vystát.
Nakonec z tebe vypadlo, že si čýtoval ty.
Tak už se radši nevracej, zdar.
Jaký diss :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.