PDA

Zobrazit normální verzi : CS 1.6 servery

Hauss
28-02-14, 14:38
Ahoj nojo už mám zese nějakej problém.Jenom taková malá otázka není to ani tak moc důležité ale.Občas jsem si rád zahrál na cizích serverech když na kotelně mé oblíbené byli plné nebo tak.Jenže poslední dobou se mi stává že counter strike vyhledá jen kolem 300 serverů.Normlně mi to hledalo klidně 4000.Vážně.S internetem jsem nic nedělal filtr hledání serverů je prázdný.Dokonce i některé cizí servery které jsem měl v olbíbených tak napíšou že je chyba ve spojení přitom když jse podívám na nějakou stránku se serverama tak jsou na daném serveru lidi.Nevíte čím to zase je?Mě už to přestává bavit řešit problémy s cskem :tongue::tongue:

Bager258
01-03-14, 12:30
Keď som hrával NS tak sa mi to tiež stalo, ja som to vyriešil tak, že som celé csko odinštaloval a nanovo nainštaloval. Potom mi to hladalo tiež okolo asi 2000 serverov a keď boli v oblúbených tak tam aj ostali. Skús to ak nepomôže neviem poradiť.

Hauss
01-03-14, 13:22
Ok už sem to reinstaloval ted to hledá 400 :tongue: normálně jsem třeba našel klidně 4000 ale to opravdu jen někdy většinou kolem těch 2000 no... :drinks: