Zobrazit normální verzi : cs 1.6 free steam key
Ahoj na netu se začalo ooběvovat free steam keye na hry? Co to má znamenat?Co si o tom mám myslet?To opravdu valve vydalo steam klíče kteeré jsou zdarma? Někde jsem četl že to tak je.Někde zase že až na to valve příjde tak vám zablokují všechny hry a steam.Co to teda je? Zkoušet to nebudu ale zajímalo by mě to.:notsure::notsure:
Já znám teda jenom "free game" ale toto sem na steamu ještě neviděla. A pochybuju, že pokud má na 1.6 valve cenu 7,99e tak by ji dávalo někde zadarmo, ti maximálně hru sníží na 1,99e jak bude akce. ALE o Vánocích byl left 4 dead 2 zadarmo, tak je možné, že něco podobného se stát může, ale opravdu to musíš vyčíst přímo ze steamu, že něco takového je.
myslim a dufam, ze to pravda nie je.
To budou nejspíš jen nějaký fake stránky a chtěj vydělat na reklamě co tam mají.
Honey cocaine
09-04-14, 17:24
Je to fake. Ty klíče jsou překódované a steam to pak blokuje.
Já znám teda jenom "free game" ale toto sem na steamu ještě neviděla. A pochybuju, že pokud má na 1.6 valve cenu 7,99e tak by ji dávalo někde zadarmo, ti maximálně hru sníží na 1,99e jak bude akce. ALE o Vánocích byl left 4 dead 2 zadarmo, tak je možné, že něco podobného se stát může, ale opravdu to musíš vyčíst přímo ze steamu, že něco takového je.
Britny stačí si do vyhledavače zadat cs 1.6 free steam key a vyjede ti klíčů jako p*ase
Martin17CZ
25-04-14, 15:33
Ahoj ,to vše jsem zkoušel ano je to FAKE zprominutím jak prase ......když jsem měl ban zkoušel jsem i to , ale je to k ničemu akorát se mi po*ralo cele cs 1.6 . V horším případě se zablokuje steam :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.