Zobrazit normální verzi : Pocitac z bambusa - csgo
Zdravim , ako hovori nazov mam pocitac z doby kamennej , preto uvitam kazdu uzitocnu radu na fps , ktoru pouzivate , pripadne poznate mam fps tak 40 ale dost dropuje a bol by som spokojny s plynulou hrou cize 55 do 65 fps za kazde rady dakujem
Mel jsem taky pc na picu a fps 30 co me pomohlo tak jsem si najel na start otevres si msconfig das Sluzby a skryt vsechny sluzby spolecnosti microsoft das ok restartujes ve hre jsem si vypsal do konzole hud_saytext "0" sice budes mit vypli chat ale ze 5 fps asi priblizne by se ti melo navysit a co potom udelat tak si udelat config a upravit textury mel by si to vsechno snizit pokud si to budes nesmyslne upravovat tak si fpsku nenavysis :)
Mě hra jede průměrně na nějakých 30-45 fps, a to ještě s dírama v texturách :D Ati Radeon hd 2600 pro!! ^^ Zkusim to co napsal kolega výš
Ja mam prozmenu ati radeon 9800pro :D ja jsem si rozjel na 1 jadru max 60 fps nad 70 jsem nesel.
Sestava?
nvidia geforce gt 430 integrovana
ramka 1gb
amd anthlon(tm) 64 x2 dual core procesor 4400+
z bambusa .. snazim sa z neho vytazit co sa da uz som aktualizoval graficke ovladace , skusil nejaky ten game booster btw textury ingame mam na minime
Mel jsem taky pc na picu a fps 30 co me pomohlo tak jsem si najel na start otevres si msconfig das Sluzby a skryt vsechny sluzby spolecnosti microsoft das ok restartujes ve hre jsem si vypsal do konzole hud_saytext "0" sice budes mit vypli chat ale ze 5 fps asi priblizne by se ti melo navysit a co potom udelat tak si udelat config a upravit textury mel by si to vsechno snizit pokud si to budes nesmyslne upravovat tak si fpsku nenavysis :)
vsetko mam na minime
Systémové požadavky
Minimální požadavky
Procesor: Intel Pentium Dual Core E2140 1,6GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
GPU: NVIDIA GeForce 405 / Radeon HD 3650
RAM: 2 GB
Operační systém: Win XP 32 bit a vyšší
Direct X: DX 9
Místo na disku: 5 GB
Doporučené požadavky
Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz / AMD Athlon 7750 Dual Core
GPU: NVIDIA GeForce GTS 240 / AMD Radeon HD 3870
RAM: 3 GB
Operační systém: Win XP 32 bit a vyšší
Direct X: DX 9
Místo na disku: 5 GB : kdyz jsem si precet ty pozadavky a zaroven i tvoji sestavu tak muzes vyhodit pc tak z okna...nebo si ho dej do opravny at ti ten pc nejak nadupou coz znamena ram atd atd nedivim se...marne se snazis ale to ti nepomuze
no ved ja viem preto je nazov pocitac z bambusa , ale tak grafiku nemam z doby kamennej , takze preto si myslim ze by sa dalo nieco urobit
Ty na to nemas dost silny pc, to neznamena ze kdyz nemas grafiku z doby kamenne.. tak se ti to nejak stou fpskou vyresi, i kdyby na krasno by sis to nejak udelal spravil coz pochybuju tak budes mit po nejake dobe po pc, tak si radsi zajdi do opravny a tam se snima porad aby ti ho nadupali, ver mi ja si do stareho pc nainstaloval Resident Evil a mel jsem ten stejny problem jako ty, spravil jsem si to ale po tydnu mi pc prestal fungovat a co jsem se dozvedel v opravne? hlavni deska spalena grafika v pici..processory v prdeli...takovy gamebooster a dalsi kokotiny ti nepomuzou, nebo kdyz se vyznas v pc tak si kup komponenty do pc ale upozornuju te kdyz si napriklad budes kupovat hlavni desku tak musis si podle toho koupit i grafiku, protoze kdyz si napriklad koupis 4 jadro a grafiku 64mb tak to bys mel zase problemy porad se snima v opravne..:)))
Dosiel som na to , ze najviac mi graficku narocnost ovplyvnuju modely hracov , ano aj mapa , ale najviac tie modely hracov a preto davam otazku ci niekto nepozna csgo prikaz/y na horsiu kvalitu textur hracov a cize mensiu graficku narocnost alebo nieco podobne za odpovede dakujem.
Piplap Kaufland
10-11-14, 20:23
Neco je v nastaveni myslim ne ?
E: sry necetl jsem to cele, ale zkus stahnout Beowulf gaming cfg ten ma na to prikazy
Neco je v nastaveni myslim ne ?
E: sry necetl jsem to cele, ale zkus stahnout Beowulf gaming cfg ten ma na to prikazy
to je sice pekne , ale ja by som radsej tie prikazy priamo sem do threadu , cfg mam vlastne pracoval som nanom dost dlho aby som to go vobec spustil na tomto kompe , ale za snahu dik :D
Přijmeš mi ten steam prosim ? :D Jinak za snahu děkovat nemusíš :DD btw to jsem já kaufland ale Tupelko mi nějak zmutoval KauflandCZ s Invisible :DD Takže na tabletu mě to přepojí na Kauflanda a na ntb na Invisible :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.