Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Pocitac z bambusa - csgo

Kebabko
28-10-14, 17:03
Zdravim , ako hovori nazov mam pocitac z doby kamennej , preto uvitam kazdu uzitocnu radu na fps , ktoru pouzivate , pripadne poznate mam fps tak 40 ale dost dropuje a bol by som spokojny s plynulou hrou cize 55 do 65 fps za kazde rady dakujem

re1ease
28-10-14, 22:58
Mel jsem taky pc na picu a fps 30 co me pomohlo tak jsem si najel na start otevres si msconfig das Sluzby a skryt vsechny sluzby spolecnosti microsoft das ok restartujes ve hre jsem si vypsal do konzole hud_saytext "0" sice budes mit vypli chat ale ze 5 fps asi priblizne by se ti melo navysit a co potom udelat tak si udelat config a upravit textury mel by si to vsechno snizit pokud si to budes nesmyslne upravovat tak si fpsku nenavysis :)

Volume
28-10-14, 23:14
Mě hra jede průměrně na nějakých 30-45 fps, a to ještě s dírama v texturách :D Ati Radeon hd 2600 pro!! ^^ Zkusim to co napsal kolega výš

znedlob
28-10-14, 23:59
Sestava?

re1ease
29-10-14, 11:16
Ja mam prozmenu ati radeon 9800pro :D ja jsem si rozjel na 1 jadru max 60 fps nad 70 jsem nesel.

Kebabko
29-10-14, 16:49
Sestava?

nvidia geforce gt 430 integrovana
ramka 1gb
amd anthlon(tm) 64 x2 dual core procesor 4400+
z bambusa .. snazim sa z neho vytazit co sa da uz som aktualizoval graficke ovladace , skusil nejaky ten game booster btw textury ingame mam na minime

Mel jsem taky pc na picu a fps 30 co me pomohlo tak jsem si najel na start otevres si msconfig das Sluzby a skryt vsechny sluzby spolecnosti microsoft das ok restartujes ve hre jsem si vypsal do konzole hud_saytext "0" sice budes mit vypli chat ale ze 5 fps asi priblizne by se ti melo navysit a co potom udelat tak si udelat config a upravit textury mel by si to vsechno snizit pokud si to budes nesmyslne upravovat tak si fpsku nenavysis :)

vsetko mam na minime

re1ease
29-10-14, 18:48
Systémové požadavky

Minimální požadavky

Procesor: Intel Pentium Dual Core E2140 1,6GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
GPU: NVIDIA GeForce 405 / Radeon HD 3650
RAM: 2 GB
Operační systém: Win XP 32 bit a vyšší
Direct X: DX 9
Místo na disku: 5 GB

Doporučené požadavky

Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz / AMD Athlon 7750 Dual Core
GPU: NVIDIA GeForce GTS 240 / AMD Radeon HD 3870
RAM: 3 GB
Operační systém: Win XP 32 bit a vyšší
Direct X: DX 9
Místo na disku: 5 GB : kdyz jsem si precet ty pozadavky a zaroven i tvoji sestavu tak muzes vyhodit pc tak z okna...nebo si ho dej do opravny at ti ten pc nejak nadupou coz znamena ram atd atd nedivim se...marne se snazis ale to ti nepomuze

Kebabko
30-10-14, 19:01
no ved ja viem preto je nazov pocitac z bambusa , ale tak grafiku nemam z doby kamennej , takze preto si myslim ze by sa dalo nieco urobit

re1ease
31-10-14, 04:29
Ty na to nemas dost silny pc, to neznamena ze kdyz nemas grafiku z doby kamenne.. tak se ti to nejak stou fpskou vyresi, i kdyby na krasno by sis to nejak udelal spravil coz pochybuju tak budes mit po nejake dobe po pc, tak si radsi zajdi do opravny a tam se snima porad aby ti ho nadupali, ver mi ja si do stareho pc nainstaloval Resident Evil a mel jsem ten stejny problem jako ty, spravil jsem si to ale po tydnu mi pc prestal fungovat a co jsem se dozvedel v opravne? hlavni deska spalena grafika v pici..processory v prdeli...takovy gamebooster a dalsi kokotiny ti nepomuzou, nebo kdyz se vyznas v pc tak si kup komponenty do pc ale upozornuju te kdyz si napriklad budes kupovat hlavni desku tak musis si podle toho koupit i grafiku, protoze kdyz si napriklad koupis 4 jadro a grafiku 64mb tak to bys mel zase problemy porad se snima v opravne..:)))

Kebabko
10-11-14, 16:47
Dosiel som na to , ze najviac mi graficku narocnost ovplyvnuju modely hracov , ano aj mapa , ale najviac tie modely hracov a preto davam otazku ci niekto nepozna csgo prikaz/y na horsiu kvalitu textur hracov a cize mensiu graficku narocnost alebo nieco podobne za odpovede dakujem.

Piplap Kaufland
10-11-14, 20:23
Neco je v nastaveni myslim ne ?
E: sry necetl jsem to cele, ale zkus stahnout Beowulf gaming cfg ten ma na to prikazy

Kebabko
12-11-14, 15:14
Neco je v nastaveni myslim ne ?
E: sry necetl jsem to cele, ale zkus stahnout Beowulf gaming cfg ten ma na to prikazy

to je sice pekne , ale ja by som radsej tie prikazy priamo sem do threadu , cfg mam vlastne pracoval som nanom dost dlho aby som to go vobec spustil na tomto kompe , ale za snahu dik :D

Invisible
12-11-14, 20:59
Přijmeš mi ten steam prosim ? :D Jinak za snahu děkovat nemusíš :DD btw to jsem já kaufland ale Tupelko mi nějak zmutoval KauflandCZ s Invisible :DD Takže na tabletu mě to přepojí na Kauflanda a na ntb na Invisible :D