PDA

Zobrazit normální verzi : žádost o práva na servery AIM

<3 dnb
18-10-25, 20:32
Ahoj vážený admin teame

Steam ID:STEAM_0:0:20494808
nick ve hře: <3 dnb

Jmenuji se Tomáš je mi 33 let a pocházím z Hradce Králové.
Counter strike hraji s přestávkami 22 let

vzhledem k tomu že už nejsem tak časově vytížen tak si dovoluji znovu požádat o práva. tuším že jsem žádal před více jak 4 lety :)

koníčky:
Hraji na akustickou kytaru, vedu trampskou osadu jako šerif :) jezdíme na vodu do přírody a další různé aktivity. rád učím ostatní takže dělám i oddílového vedoucího na táboře + když je potřeba tak i zdravase
nejvíce se věnuji rodině. za těch pár let už sem se stihl oženit a mám dokonalého syna :)

důvody proč bych chtěl být adminem jsou jednoduché. pořád tu hraje dost stejných lidí a mám tyto servery rád.
mám hodně zkušeností jako admin.. několil let jsme měli svůj server dále jsem dělal 2 roky ligového admina na U2 a pak sem ještě byl adminem na různých serverech (lol a lol zůstaneš, rebel warriors,r4g3) a další
samozřejmě chci aby servery šlapali pokojně a lidé se dobře bavili a od toho tu jsme :) záleží mi na dodržováni pravidel ale nejsem úplný pedant :D

Aktivitu bych měl splňovat. Žádný ban sem tu nikdy neměl nebo o tom aspoň nevím. v minulosti vím že mi ujeli nervy a nebyl sem úplně slušný ale přešlap udělá každý navíc je to x let.

Problém s aktivitou nemám můžu být aktivní hlavně večer 3-4x týdně

Předem děkuji za vaše vyjádření a váš čas nad touto žádostí :)

S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne Tomáš <3 dnb