Odpověď: Re: slide a Mytrim
Opravdu si o me myslis, ze jsem debil a ze jsem tu prvni den? Kdyz tocite oba, tak mate admin chat, kde se muzete domluvit. Asi to budu muset Baronovi poradit, az bude sepisovat rady pro adminy podruhy.
Navic je tu chatlog, kde si kazdej muze najit v kolik a kde jsi byl, tak mi tu nerikej nic o litani po serverech, kdyz jsi byl na COD v dobe, kdy jsem psal do hlaseni.
Odpověď: Re: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
Mytrim
Nebudu se tu s tebou hádat, já prostě na hlášení ze serverů, kde nehraji a jsou tohoto rázu nechodím, a ani chodit nebudu. Něco na tento způsob je napsané i v ad, ale hlavní věc je, že já jsem si zažádal o práva na fun, pak jump a cod. To že mají teď všichni práva všude neznamená že se budu plést do módů, které nehraji.
E: Řekl jsem ti proč jsem tam nešel a za tím si stojím, jestli s tím bude mít někdo problémy, vemte mi práva a budou všichni šťastný.
+1, nevidím na tom nič zlé, ak admin z úplne odlišného módu odmietne prísť na hlásenie... Je iné, ak by admin napr. z Mega Pubu odmietol prísť na hlásenie z Oldschoolu, takže Mytrima z toho vynechaj...
Citovat:
Původně založeno
Fiur
jak vynechej ?? jednou je admin, tak snad bude plnit povinnosti ne ? To že si žádal o práva na fun, jump a cod neznamená, že se tam nemůže jít podívat, když hráč spamuje v hlášení a podmínky v hlášení dodržuje.
E: navic kdyz vidi, ze tam asi nikdo neprichazi a proto ten hrac spamuje.
Jeho povinnosťou je starať sa o servery, kde si žiadal práva a to či príde alebo nepríde na hlásenie z odlišného módu, dokonca módu, ktorý vôbec nehráva je jeho vec a Vás je do toho hovno.
E: to s matisom súhlasím, je dosť aktívny a zaslúži si uznanie, ale určite nie je jediný a je tu viac takých adminov:)
Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
apach29
Opravdu si o me myslis, ze jsem debil a ze jsem tu prvni den? Kdyz tocite oba, tak mate admin chat, kde se muzete domluvit. Asi to budu muset Baronovi poradit, az bude sepisovat rady pro adminy podruhy.
Navic je tu chatlog, kde si kazdej muze najit v kolik a kde jsi byl, tak mi tu nerikej nic o litani po serverech, kdyz jsi byl na COD v dobe, kdy jsem psal do hlaseni.
A ty si myslíš že ja som stale v cs ? zpisoval som si kto nemá xp na codku.... jaaj jaky ste vseci chytrí zrazu ... 9:00 hodin ráno a oni si myslia že nemám nič iné na robote iba behať po serveroch ... a nemysli si že sa zlaknem
edit: a keď si bol tak vytočený že nikto nechodí prečo si ho nenatočil sám a nepostol na forum?