Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 52

Téma: slide a Mytrim

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

slide a Mytrim

Tak si jdu dnes zahrat na war3, ze se odreaguju nez se malej vzbudi a tam bobik s mutihackem. To by jeste nebylo nic tak strasnyho, stava se, ale od toho preci mame hlaseni adminum prez vykricnik.
    Tak hlasim, poprve nic, zadnej admin na serverech. Ok, pockam nebo hodim HLTV na forum. Pisu podruhy a uz zadna hlaska o neaktivnich adminech. Tak si rikam, ze tu za chvilku nekdo prijde ze.
    No a hovno. Tak pisu zas a zas a jeste jednou a porad nic.
    Tak si rikam co za smejda je na serveru a ma fpici. A co najdu? Slideho a Mytrima, jak si v klidu expi na COD.
    Nesere me ani tak to, ze jsou na serverech haxori, to je vsude, ale to, ze na to admini jebou. Proc se odpojovat, kdyz se dari a expy jdou jak po masle co?
    Asi se ptate, co bych s tim chtel delat. No chtel bych, aby si Kotel zavedl textak, kam si bude znacit prohresky adminu. Jeden, vystraha. Druhej, napomenuti. Treti, odebrani prav.
    Zadosti o prava mate mraky, takze mate urcite z ceho vybirat a takovy vycuranci se urcite nahradi rychle. Bylo by to i pro zbytek adminu poucenim, ze nejde jen tak jebat na svoje povinnosti.

Ex-admin Avatar uživatele Mytrim
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Pardubice

Re: slide a Mytrim

Promiň ale já war3 módu vůbec nerozumím, proto na takováto hlášení nechodím.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Odpověď: slide a Mytrim

Cemu nerozuis na Multihacku? To jsou jen vymluvy, hack je hack a jde poznat na kazdym modu, tak me tu neval kliny do hlavy.
    E: Navic slide si zadal na war3 prava, tak asi tomu predpokladam rozumi.
    Naposledy upraveno apach29; 08-05-13 v 08:49.

Ex-admin Avatar uživatele Mytrim
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Pardubice

Nebudu se tu s tebou hádat, já prostě na hlášení ze serverů, kde nehraji a jsou tohoto rázu nechodím, a ani chodit nebudu. Něco na tento způsob je napsané i v ad, ale hlavní věc je, že já jsem si zažádal o práva na fun, pak jump a cod. To že mají teď všichni práva všude neznamená že se budu plést do módů, které nehraji.

E: Řekl jsem ti proč jsem tam nešel a za tím si stojím, jestli s tím bude mít někdo problémy, vemte mi práva a budou všichni šťastný.
    Naposledy upraveno Mytrim; 08-05-13 v 08:54.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Aha, takze WH s AB a SH nepoznas na jinym modu nez na FUN, Jump a COD? GJ a mnoho uspechu v dalsim adminovani.

Stálý Maniak Avatar uživatele slide
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Holíč SK

Nebol som iba na COD ... poprve sme obydvaja tocili toho isteho cheatera teda neviem ci to bolo prave vtedy ... a po druhe som lietal zo serveru na server...

Edit: Na code som bol aj preto lebo 3000 ludi sa tam stazovalo ze nema XP...
    Naposledy upraveno slide; 08-05-13 v 09:02.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Odpověď: Re: slide a Mytrim

Opravdu si o me myslis, ze jsem debil a ze jsem tu prvni den? Kdyz tocite oba, tak mate admin chat, kde se muzete domluvit. Asi to budu muset Baronovi poradit, az bude sepisovat rady pro adminy podruhy.
    Navic je tu chatlog, kde si kazdej muze najit v kolik a kde jsi byl, tak mi tu nerikej nic o litani po serverech, kdyz jsi byl na COD v dobe, kdy jsem psal do hlaseni.

Stálý člen (only deathrun 7) Avatar uživatele trew
    Datum registrace
    Jan 2013

yes.. wh,ab a speedhack jde poznat všude. Pokud jsou global práva, tak bys tam měl jít :P anebo napiš dnes kotlovi pm, aby ti nechal práva jen na co chceš. Aspoň si bude moc zažádat o práva fiur.

Ex-admin Avatar uživatele Mr.Hol
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Uh. Hradiště

Nezlob se na me, ale souhlas s Mytrimem, protoze to beru uplne stejne!
    V zivote sem ten mod nehral, to same COD, Furieni atd.

a k tomuhle:
    Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Aha, takze WH s AB a SH nepoznas na jinym modu nez na FUN, Jump a COD? GJ a mnoho uspechu v dalsim adminovani.
    - Mnoho stesti v daslism adminovani? myslim, ze se o "svoje veci" stara slusne!
    Je to jen hra a cokoliv jiného má větší váhu.
    "Kotel"

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Ty se zase nezlob na me, ale cheaty jsou na vsech modech stejny. A kdyz napisu ze ma multak, tak to by poznal i 8miletej chlapec, co to vidi poprvy.

hele mě o práva tak nejde, ale taky mě to sere jak admini na to serou. jedinej kdo chodí na hlášení na ultimate je matis a ten ne vždy má čas a to, že nerozumíte serveru je pouhá výmluva. Je to jako classic akorát máš třeba víc hp. Tak nechápu jak na tom to WH nemůžete poznat ? Potom se dohaduju s matisem proč ten kkt, kterej byl banned chodí po serveru. Protože byl banned přes net a on je VIP. Nejste jediní kdo na to tak sere, ale máte smůlu, že zrovna vás apach našel.
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Expert člen Avatar uživatele MarcelloR
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Slovakia

Odpověď: Re: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno Mytrim Zobrazit příspěvky
    Nebudu se tu s tebou hádat, já prostě na hlášení ze serverů, kde nehraji a jsou tohoto rázu nechodím, a ani chodit nebudu. Něco na tento způsob je napsané i v ad, ale hlavní věc je, že já jsem si zažádal o práva na fun, pak jump a cod. To že mají teď všichni práva všude neznamená že se budu plést do módů, které nehraji.

E: Řekl jsem ti proč jsem tam nešel a za tím si stojím, jestli s tím bude mít někdo problémy, vemte mi práva a budou všichni šťastný.
    +1, nevidím na tom nič zlé, ak admin z úplne odlišného módu odmietne prísť na hlásenie... Je iné, ak by admin napr. z Mega Pubu odmietol prísť na hlásenie z Oldschoolu, takže Mytrima z toho vynechaj...

Citovat Původně založeno Fiur Zobrazit příspěvky
    jak vynechej ?? jednou je admin, tak snad bude plnit povinnosti ne ? To že si žádal o práva na fun, jump a cod neznamená, že se tam nemůže jít podívat, když hráč spamuje v hlášení a podmínky v hlášení dodržuje.

E: navic kdyz vidi, ze tam asi nikdo neprichazi a proto ten hrac spamuje.
    Jeho povinnosťou je starať sa o servery, kde si žiadal práva a to či príde alebo nepríde na hlásenie z odlišného módu, dokonca módu, ktorý vôbec nehráva je jeho vec a Vás je do toho hovno.

E: to s matisom súhlasím, je dosť aktívny a zaslúži si uznanie, ale určite nie je jediný a je tu viac takých adminov:)
    Naposledy upraveno MarcelloR; 08-05-13 v 09:43.

jak vynechej ?? jednou je admin, tak snad bude plnit povinnosti ne ? To že si žádal o práva na fun, jump a cod neznamená, že se tam nemůže jít podívat, když hráč spamuje v hlášení a podmínky v hlášení dodržuje.

E: navíc když vidí, že ten hráč spamuje, tak je jasné, že tam nikdo nepřichází a půjde se tam kouknout ne?

E2: Sem nevěděl, že vám kotel dal global na to, aby ste banovali cheatry jen na 3 serverech kde se vám líbí.
    Naposledy upraveno Zoyer; 08-05-13 v 09:46.
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Ex-admin Avatar uživatele BUBEN
    Datum registrace
    May 2012

Tento týden byla asi krize. Několikrát jsem hlásil D2 opakovaně a když už někdo přišel, tak to byl matis. Touto cestou bych mu chtěl poděkovat. Tak stane se to, já to chápu. Horší je, že lepší hráči ho hned poznají, ale napíšou to do chatu. Což je asi špatně. Šel jsem do spectu a když jsem viděl, že opravdu má, nahlásil jsem ho. Když jsem se ptal proč to nehlásí, odpověď byla, že to nemá cenu atd. Druhá častá odpověď byla, že to již udělali. Bohužel se nic už 10 minut neděje. Super věcí je, že pokud hlásíte cheatera hned vidíte, zda-li je na serveru admin. Tímto jsem si ověřil, že za 10 minut opravdu nikdo nepřišel. Už dávno jsem navrhoval ty puntíky. Texták je málo. Bylo by lepší, aby se to zobrazovalo v seznamu adminu. Závěrem bych chtěl říct, že děkuji všem kteří chodíte.
    Naposledy upraveno BUBEN; 08-05-13 v 09:38.

Stálý Maniak Avatar uživatele slide
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Holíč SK

Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Opravdu si o me myslis, ze jsem debil a ze jsem tu prvni den? Kdyz tocite oba, tak mate admin chat, kde se muzete domluvit. Asi to budu muset Baronovi poradit, az bude sepisovat rady pro adminy podruhy.
    Navic je tu chatlog, kde si kazdej muze najit v kolik a kde jsi byl, tak mi tu nerikej nic o litani po serverech, kdyz jsi byl na COD v dobe, kdy jsem psal do hlaseni.
    A ty si myslíš že ja som stale v cs ? zpisoval som si kto nemá xp na codku.... jaaj jaky ste vseci chytrí zrazu ... 9:00 hodin ráno a oni si myslia že nemám nič iné na robote iba behať po serveroch ... a nemysli si že sa zlaknem

edit: a keď si bol tak vytočený že nikto nechodí prečo si ho nenatočil sám a nepostol na forum?
    Naposledy upraveno slide; 08-05-13 v 09:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání