[ archivace 5.8. ] Janci --> Latins
Vypis z konzole:
Poznamka:
Hunted, vies mi vysvetlit ako dospely kluk a nie stale ako maly klucina, preco mam ban ?? keby si neprisiel na server, nikto sa nestazoval.... bol tam Mlyn, ANY Latins a keby mi to aspon napisali, ze mam ist prec od ct... okej isiel by som, ale dosiel si ty dal si mi presun a zrazu ban k ct.... a lagoval som predtym, ked si tam ty nebol... potom mi to uz islo, ved som si pozeral aj ping.... vždy len ty sa snažíš riešiť problémy, ktoré ti očividne nejdú riešiť.... takto si ale rešpekt na serveroch nezískaš tým, že len tak presuneš niekoho od ct.... potom, že ja by som vybanoval celý server, ked takéto veci sa dajú riešiť len PRESUNOM :laugh:
Odpověď: [ žádost k posouzení ] Janci --> Latins
Ahoj, nečítal som si čo tu píšete, lebo by som zostárol.
Toto nie je H8 na nikoho z vás.
Bal si u CT, ano nikto z nás to neriešil, lebo tam panovala celkom kľudná atmosféra a skoro všetky CT si robili z teba srandu, ako ti "bolo rozumieť"
Presnejší popis tvojho hrania u CT - 30% - ping 2000000241412890, 30% "Čo hovoril?" 40%- "Áno, rozumiem"
Pokiaľ ťa Hunted skutočne "milion" krát napomínal na tú istú vec a zjavne si nebol schopný ju dostatočne vyriešiť, nevidím v tom extra problém. Inak sa k tomuto vyjadrovať nebudem.
e;+-autobus.: Srandu si skôr robili ľudia pre to, že tebe to nedochádzalo, že ti nerozumejú. Ja nemám dostatok duševnej energie, aby som s tebou niečo riešil, pretože je to len o "a čo iný" "pozeráš len na moje chyby" a podobne.
Ahoj asi tak jak píše tady Mlýn já osobně si myslel že je to úlet za toto dát ban ale pokud jsi byl opravdu upozorněn tak to mění situaci.
Citovat:
Původně založeno
NeeO
Ahoj asi tak jak píše tady Mlýn já osobně si myslel že je to úlet za toto dát ban ale pokud jsi byl opravdu upozorněn tak to mění situaci.
Citovat:
Původně založeno
Mlýn
Ahoj, nečítal som si čo tu píšete, lebo by som zostárol.
Toto nie je H8 na nikoho z vás.
Bal si u CT, ano nikto z nás to neriešil, lebo tam panovala celkom kľudná atmosféra a skoro všetky CT si robili z teba srandu, ako ti "bolo rozumieť"
Presnejší popis tvojho hrania u CT - 30% - ping 2000000241412890, 30% "Čo hovoril?" 40%- "Áno, rozumiem"
Pokiaľ ťa Hunted skutočne "milion" krát napomínal na tú istú vec a zjavne si nebol schopný ju dostatočne vyriešiť, nevidím v tom extra problém. Inak sa k tomuto vyjadrovať nebudem.
Mlýne, toto beriem, že si to bral s humorom, a že si sa nezachoval tak vážne, ako Klučina Hunted :) toto sa mi na tebe páčilo.... ale klasika, nabehol tam Hunted a už bolo po srande.... dostal som presun od ct a potom už len nezmyslný banned.... a úprimne, tiež som si z toho robil srandu ... samozrejme si ma Mlýne mohol upozorniť, ale nespravil si to... prečo ?? Odpoveď je hneď jasná a to ja pre spešla Hunteda a tou je: celkom kľudná atmosféra a skoro všetky CT si robili z teba srandu, (z Bártyho) ako ti "bolo rozumieť"
Neeo, veru bolo to tak, ako píše Mlýn, bola tam kludná atmosféra... ANY a Paulie si robili srandu plus dalších xy hráčov, čo som zobral s humorom a neurazil som sa....
E.: Mlýne, heeej ? aha, tak vtedy ti vadilo, že som ževraj moc toxic a výbušnej... teraz, ked som už nejaký ten piatok kludný. tak stále nejaká výhovorka. A ako som povedal už xyz krát..... stačilo mi povedať: ,,Bárty, neni ti rozumiet, chod radšej od ct nech nedostaneš ban,, Dobre, išiel by som od CT :smile: keby to povieš v takomto zmysle... a problem by bol accepted :huh:
Zbehol som to len letmo. Ban by som asi nejak nehrotil. V tejto situácii by som to riešil presunom, dohovorom. Mik sa koľkokrát laguje rôznym hracom alebo adminom a nikto to nerieši, ja dám presun poviem alebo napíšem za čo a je. Ak sa to stava opakovane tak zas len presun, poviem že nech si to opraví ale ban je bezpredmetny aspoň za mna. Ak tam bola kľudne a uvoľnená atmosféra ako sa píše vyššie tak o to menší dôvod to banovat. Boli tam ak som dobre čítal 2 admini a 3 speslovia a ak to fakt nikto nehrotil a skôr z toho bola sranda tak proste chill, netreba to úplne hrotit.
Hráča poznám, pár krát sa mi stalo že som ho horšie počul no vždy som mu len povedal nech hovorí lepšie a neriešil som viac, myslím že odomna dostal aj raz presun. Myslím si, že v takýchto situáciách by bolo fajn to trosku viac komunikovať medzi adminom a speslom že za čo ide ten ban aby to aj ten admin vedel trosku lepšie posúdiť. Niekedy sa môže zdať že je to na ban no pritom to môže byt uplna banalita ktorá len nejak naštvala spesla (nehovorím, že je to tento prípad ale môže sa to stať, všeobecne) a spesl uzná že je to na ban. Ja osobne sa veľa krát pýtam že o čo ide keď mi nejaký spesl niečo nahlási.
Peace a Gn
Citovat:
Původně založeno
Bager258
Zbehol som to len letmo. Ban by som asi nejak nehrotil. V tejto situácii by som to riešil presunom, dohovorom. Mik sa koľkokrát laguje rôznym hracom alebo adminom a nikto to nerieši, ja dám presun poviem alebo napíšem za čo a je. Ak sa to stava opakovane tak zas len presun, poviem že nech si to opraví ale ban je bezpredmetny aspoň za mna. Ak tam bola kľudne a uvoľnená atmosféra ako sa píše vyššie tak o to menší dôvod to banovat. Boli tam ak som dobre čítal 2 admini a 3 speslovia a ak to fakt nikto nehrotil a skôr z toho bola sranda tak proste chill, netreba to úplne hrotit.
Hráča poznám, pár krát sa mi stalo že som ho horšie počul no vždy som mu len povedal nech hovorí lepšie a neriešil som viac, myslím že odomna dostal aj raz presun. Myslím si, že v takýchto situáciách by bolo fajn to trosku viac komunikovať medzi adminom a speslom že za čo ide ten ban aby to aj ten admin vedel trosku lepšie posúdiť. Niekedy sa môže zdať že je to na ban no pritom to môže byt uplna banalita ktorá len nejak naštvala spesla (nehovorím, že je to tento prípad ale môže sa to stať, všeobecne) a spesl uzná že je to na ban. Ja osobne sa veľa krát pýtam že o čo ide keď mi nejaký spesl niečo nahlási.
Peace a Gn
Tak si to přečti pak ještě jednou.
1) Hráč byl za ten mik přesunutej v průběhu 2týdnů(+-) hned několikrát a pokaždé jsem ho upozornil ať s tim něco udělá, že mu to tolerovat nebudeme.
2) "Volnejšia atmosfera" jak napsal Mlýn měli z něj srandu jen jako vždycky, ale to mu nedochází.
3) Za ban si zodpovídám sám, spešl jsem dost dlouho si myslím. Soukromá zpráva Latinsovi - > [Yesterday, 2:36 PM]
Hunted:
Dej mu zákaz za ten mik prosím, je to na mě
x krát jsem ho napomínal, že s tim nemá k ct lézt
Já nejsem šašek, aby po několika přesunech hráč šel znova k CT a znova mu ten mik lagoval. Zachoval bych se takhle ke komukoliv jinýmu. Nechci Vás nikoho urazit, ale mám jednu z největších aktivit, takže je logický, že jsem ho měl šanci s tim mikem potkat nejvíckrát,
K Jančimu to editnu zejtra asi, teď na tebe nemam náladu.
V pravidlech je uvedeno, že každý hráč za dozorce musí vlastnit plně funkční mikrofon, nastavený tak, aby mu šlo zcela rozumět. Pokud se někomu mikrofon laguje a jde slyšet jen polovina každého třetího slova, nedá se to považovat za splnění těchto podmínek. Ikdyž za to člověk nemůže, že má např. špatné spojení se serverem, bohužel na to se v zájmu klidného provozu módu nedá ohlížet. Právě proto, že víme, že většinou za špatný mikrofon lidi nemůžou, sáhne se většinou pro obyčejný přesun. Tohle je však případ, kdy se dotyčný opakovaně připojuje k dozorcům s nevyřešeným problémem, i přesto, že už byl více než několikrát přesunut. Není tedy divu, že se tentokrát sáhlo po přísnější trestu. Pro zabanovaného z toho vyplíva jediné. Je třeba udělat něco pro to, aby opravil svůj problém s mikrofonem. Jinak bude při opětovném připojování se špatným mikrofonem trestán přísněji.
Každý případ je individuální a různí admini mají různý pohled na věc. Myslím si, že jsem problém dostatečně vysvětlil. Teď je třeba diskutovat o tom, zda je v tomhle případě skutečně možné ban ponechat, či zrušit / zkrátit. Poprosil bych adminy, aby zde napsali svůj názor k banu a poprosil bych bez zbytečných emocionálních slohovek. Tak samo prosím žadatele o zachování klidu. Po pár dnech tuto žádost uzavřeme a s banem se bude či nebude hýbat podle propočtu kladných, či negativních odpovědí adminů.
Edit: Vzhledem k tomu, že do konce banu zbývají dva dny, nemá cenu čekat delší dobu než jeden den na tom, jak se shodnou ostatní admini. Dejme tedy čas do vyřešení 24 hodin od tohoto příspěvku.
Citovat:
Původně založeno
Bager258
Peace a Gn
Citovat:
Původně založeno
Hunted
Tak si to přečti pak ještě jednou.
1) Hráč byl za ten mik přesunutej v průběhu 2týdnů(+-) hned několikrát a pokaždé jsem ho upozornil ať s tim něco udělá, že mu to tolerovat nebudeme.
2) "Volnejšia atmosfera" jak napsal Mlýn měli z něj srandu jen jako vždycky, ale to mu nedochází.
3) Za ban si zodpovídám sám, spešl jsem dost dlouho si myslím. Soukromá zpráva Latinsovi - > [Yesterday, 2:36 PM]
Hunted:
Dej mu zákaz za ten mik prosím, je to na mě
x krát jsem ho napomínal, že s tim nemá k ct lézt
Já nejsem šašek, aby po několika přesunech hráč šel znova k CT a znova mu ten mik lagoval. Zachoval bych se takhle ke komukoliv jinýmu. Nechci Vás nikoho urazit, ale mám jednu z největších aktivit, takže je logický, že jsem ho měl šanci s tim mikem potkat nejvíckrát,
K Jančimu to editnu zejtra asi, teď na tebe nemam náladu.
Bagr, presne takto by sa to malo riešiť a nie tak prehnane, ako to vyriešil Hunted... ale ved vieš, si chcel niečo dokázať na ten svoj vek, že je niečo viac :happy:
Huntede, si ešte mladý kluk... si ber príklad od Bagra alebo od dalších kolegov z AT, že by to vyriešili len presunom a nie rovno banom, ako si to spravil ty :) takže ešte ti treba hoooodne skúseností a trpezlivosti k riešeniam problémom, lebo ich zasa riešiš prehnane.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
V pravidlech je uvedeno, že každý hráč za dozorce musí vlastnit plně funkční mikrofon, nastavený tak, aby mu šlo zcela rozumět. Pokud se někomu mikrofon laguje a jde slyšet jen polovina každého třetího slova, nedá se to považovat za splnění těchto podmínek. Ikdyž za to člověk nemůže, že má např. špatné spojení se serverem, bohužel na to se v zájmu klidného provozu módu nedá ohlížet. Právě proto, že víme, že většinou za špatný mikrofon lidi nemůžou, sáhne se většinou pro obyčejný přesun. Tohle je však případ, kdy se dotyčný opakovaně připojuje k dozorcům s nevyřešeným problémem, i přesto, že už byl více než několikrát přesunut. Není tedy divu, že se tentokrát sáhlo po přísnější trestu. Pro zabanovaného z toho vyplíva jediné. Je třeba udělat něco pro to, aby opravil svůj problém s mikrofonem. Jinak bude při opětovném připojování se špatným mikrofonem trestán přísněji.
Každý případ je individuální a různí admini mají různý pohled na věc. Myslím si, že jsem problém dostatečně vysvětlil. Teď je třeba diskutovat o tom, zda je v tomhle případě skutečně možné ban ponechat, či zrušit / zkrátit. Poprosil bych adminy, aby zde napsali svůj názor k banu a poprosil bych bez zbytečných emocionálních slohovek. Tak samo prosím žadatele o zachování klidu. Po pár dnech tuto žádost uzavřeme a s banem se bude či nebude hýbat podle propočtu kladných, či negativních odpovědí adminů.
Edit: Vzhledem k tomu, že do konce banu zbývají dva dny, nemá cenu čekat delší dobu než jeden den na tom, jak se shodnou ostatní admini. Dejme tedy čas do vyřešení 24 hodin od tohoto příspěvku.
Grakone, práveže by som bol rád za úplne smazanie tohto banu aj z banlistu lebo tento ban je proste irelenvantný vzhladom k tomu, že kolegovia z AT našli hneď niekolko iných riešení. Samozrejme Hunted si začne domýšlať svoje, aj ked to tak v skutočnosti úplne nieje.... dostal som presun len 2x nie niekolko hrát takže Hunted, nemýl si prosim jablká s hruškami. pojem ,,niekolkokrát za 2 týždne,, by znamenalo deň čo deň v priebehu 2 týždnoch a to veru rozhodne nebolo.... 2x presun stále nič neznamená vzhladom k tomu, že prvý krát bol presun zaslúžený, ale tento druhý presun už nie, lebo jediný si to zobral vážne. je to predsa jailbreak nie ?
a dalšia vec... nezdá sa ti, že máš nejaké velké ego len tým, že si spešl ?? tvojou úlohou je byť čo najviac aktívny, ak ti to daná situácia vyhovuje (škola, práca, dovolenka atd.) takže s tým by si tu nemal veru čo sa povyšovať ale mal by si sa začať krotiť. a neboj Peťo, mne dochádza velmi veľa vecí, narozdiel od teba, ako som si povšimol, ale okej.
Nezáleží na tom, koľko krát si bol presunutý ale aj upozornený a to sú 2 odlišné veci. Ja som ti tiež dal minimálne 1 presun kvôli tvojmu pingu pretože ti nebolo skoro vôbec rozumieť. Ak si bol od Hunteda viac krát upozornený a nevyriešil si problém s tvojim pingom tak ban je Ok.
Tady nejde o nějaký trest jako spíš o to, aby ti mikrofon fungoval a bylo ti rozumět. Pokud je hráč vícekrát upozorněn na problémy s mikrofonem a problémy přetrvávají, může být udělen zákaz. Na druhou stranu se nepředpokládá, že to je nějaké úmyslné jednání, takže pokud jsi zjistil, v čem je technický problém a odstranil jsi ho, může být zákaz zrušen nebo smazán. Téma žádosti bych tedy směřoval k tomu, co jsi udělal pro zlepšení...kvalita mikrofonu, kvalita připojení k internetu, ...?