Kdo nebude chtit číst -> Ban ti byl udělen za opakované problémy s mikrofonem. Napomínal jsem tě x dní a máš mě u řiti. Ban máš aby sis to uvědomil a dokud si to prostě neopravíš, nepolezeš k CT.
Byli tam cca 2 admini a 3 spešlové tuším, nevim už. Jo, je možný, že to neřešili, žes nelagoval tolik atd atd. Ale já napojím na server ty si druhý kolo vezmeš simona, začneš hru na simona a je ti rozumět půlka věcí co říkáš. Nejdřív jsem tě chtěl nechat do simonovat a počkat jestli někdo jinej něco udělá.
Ale tys tam na hráče 3x ať přeskočí lavičku a nebylo ti rozumět jestli to říká simon nebo ne.
Já si Tvůj respekt získat timhle zákazem nechtěl a ani to nepotřebuju, protože si stejně většině lidí jen pro smích s tvejma neustálejma prupovídkama na nás spešly/adminy. Přesun a napomenutí si za ten mik dostal několikrát a opět si se na to vykašlal a šel simonovat.
"potom, že ja by som vybanoval celý server, ked takéto veci sa dajú riešiť len PRESUNOM "
Vypadam jako dement, že tě budu pokaždý jen přesouvat a 20x tě upozorňovat na jednu věc? Nejsi schopnej respektovat moje napomenutí, tak máš zákaz, smiř se s tim. Tohle neni věc toho jestli se máme rádi nebo ne. Věř mi, že ten zákaz mohl příjít mnohem dřív a klidně i delší.
E: Ano, delší. Standartně dáváme týden za nomik, ve Tvém případě se jedná o špatnej mik a nerespektování spešla. "ddos" Achjo Barty, nad touhle větou se ti teď směje minimálně 20lidí, co si to čte :D Pár dní zpět gs hráči shodili jb, byla jiná mapa a tys po connectu napsal "pekne Hunted, napojis a hned ma ddosuješ ma".
Promin, ale vážně nevim, jestli se mám smát nebo brečet. Já tě nechci nijak urazit, věřim že mimo Kotelnu si určitě rozumnej chlap a chováš se takhle jen tady. Určitě tě ddosuju pokaždé, co se napojíš, protože jsem "soplavé zakomplexované decko", který určítě umí takovou dementní věc jako je ddos.
Jo, Neo byl afk, když jsem se napojil. Any ani Mlýn s tebou nemaj nervy cokoliv řešit už, věř mi. Tebe člověk slušně upozorní a začneš mít kecy na všechno a já jsem očividně jedinej, co ti něco řekne. Že to neřešili je běžný, když máš na serveru víc adminů/spešlů, tak málokomu z nás se to chce řešit ať jde o cokoliv.
Proč by to musel řešit zrovna Fellow? Proč zrovna někdo z nich? Neni to uplně jedno?
Já nemůžu za to, že máš mik v ntb, dřív ti to nedělalo, tak se asi někde stala chyba. "50% aktivity mi to laguje" K ct máš jít s plně funkčním mikrofonem a nikdo z nás ti to tolerovat nemusí.
Jak říkám, Tvůj respekt si nech nepotřebuju respekt ani nikoho jinýho :D Je to hra a kdo jsem abych potřeboval uznání člověka jako ty?
Mám 16 let no a co s tím teď? Kdybych neměl ani kapku rozumu, tak toho spešla nemám, ne? Já jsem soplavé děcko a ty si chodíš stěžovat na mě adminům pravidelně :D Viz. post od Britny v AF, že jsem hodil Vicovi deagle, kterej si bugl na oasis, ale tak proč by se mě zeptala, když to může napsat do AF bez jedinýho důkazu a kvůli tobě jsem já za dementa no :D
Já nedokážu řešit věci s chladnou hlavou, tak je tohle žádost o UB, nebo stížnost na mě? Já jako jeden z mála ns hráče, co tomu třeba nerozumí přesunu až po chvíli ba se jich i kolikrát zastávám a snažim se jim to vysvětlit, zatimco ty mi brečíš v teamchatu, že to děcko nemá bejt u ct.
Ano, Latins se klasicky zeptal zda má mikrofón, když neodpovídala daná osoba, dostala zákaz. Tobě jsem několikrát řikal, že dokud to neopravíš nemáš lézt k CT.
Takže nějak na závěr. Jestli máš semnou problém, založme si vedle volnou diskuzi nechť každej vyjádří názor na mě a můžeme případně řešit odebrání mé funkce. Po půl roce spešlování, běhaní s ostaníma spešlama za obchazečema jak dementi nemám fakt náladu se tu s tebou hrotit, protože tobě se nelíbí, že si dostal zákaz
po tom, co jsem tě upozornil několikrát. Ještě bych tě požádal abys nespamoval a editoval svoje příspěvky ať to neni zas na 20 stran. Peace