Souhlasim s Apachem. po zruseni prehazovani tymu, se vsichni fakani nagrnuli k furienum a bylo to 4antif vs 12F.... potom se par rozumnych hracu prehodilo k antif po otm, co jsem napsal do chatu.
Printable View
Souhlasim s Apachem. po zruseni prehazovani tymu, se vsichni fakani nagrnuli k furienum a bylo to 4antif vs 12F.... potom se par rozumnych hracu prehodilo k antif po otm, co jsem napsal do chatu.
Já se pomůžu antiF aniž by někdo psal. Dal bych max 9 antiF a max 13 furienů. S vip sloty by se to zvýšilo o dva.
prehazovanie timov je pre niekoho dobra a pre niekoho zla. treba to tak nastavit aby ti co chu sa prehodia a ti co nechcu sa neprehodia napr: Je čas prehadzovani timov, chcete se prehodit? 1.) - ANO 2.) - buduce kolo 3.) - NE
vypnite to prehazovani je to na nic , pak nema cenu kupovat super nuz , walhang , zbrane a atd , a bavi me to jen za furiena ...
ale to je jedno hh
Ale s tímhle má pravdu, že když ubydou 3 kola a už mám našetřeno na super nůž, pak mě to přehodí. Leda, že by ten nůž zůstal kdybych byl podruhé furien.
no aspon to
teraz co bola mapa bol jeden tim lamerov (T) a druhy tim skillerov a luckerov (CT). CT stale vyhravali ale potom ked sme sa prehodili a vysli zo spawnu, neubehlo ani 30 sekund a hned boli mrtvi.. a tam bol taki jeden lamer ze sa nas opital ze ako ziska superknife. som mu poradil ze nech napise do konzole "bind w kill" spravil to a polovica lamerov bola mrtva :D potom sa stazovali ze im to umiera. som im poradil nech daju do konzole "bind m exit" a nech stlacia "m". stlacili to a viac som ich nevidel :D
dar od prirody :D
Tak jsem zjistil, že furieni jdou za svým vůdcem. :D Jinak bych to nemohl vyjádřit. Prostě jdu s plnou výbavou, tzn.:super nůž, no slowdown, 200 AP a vraždím nepřátelé, někteří mi s tím pomůžou, ale jakmile chcípnu, tak čekáme do konce kola. Prostě to chce, aby byl aspoň jeden dobrý furien. Dám příklad z dneška na dust4ever, byli jsme antiF a po přehozu jsme začali řádit, ti předchozí furieni nic moc. U anti-furienů snad není ani potřeba dobrý hráč. Taky by to chtělo udělat něco s tím přehozem, protože když je celou dobu jedna skupina furieni a my jsme jen poslední dvě kola, tak to není moc fér. Navýšit čas na mapu by bylo lepší. Spíše by bylo lepší kdyby si mohli hráči čas určit jako je to na jumpu. Ovšem čas by byl do 40 min., víc už by bylo moc. Ještě dotaz, jsou nějaké výhody pro VIP hráče, krom skinů?
U antifuerinů je potřeba bejt dobrej hráč taky..
Už sem si myslel že všechno fachá jak má.. jediný co by bylo třeba opravit je balance počtu F a AF.. dost často, nevim jak se k tomu dostanem, se stává že je 14 furienů a 8 AF.. nebo je to snad normální? ..
Některým anti-furienům chybí pozornost a opatrnost. Není to tím, že by tam nebyl nějaký dobrý hráč. I já se někdy zamyslím a jsem neopatrný.
neslo by to tak ze ked AF zabije furiena, tak sa za 2sek. respawne? alebo ze by si kupil zivot ako to je aj na deathrun?