Kedže mi do admin sekce nevidime, nemohol som vedieť, že má práva všade. Žiadal si o SJ práva. Psal sem mu to preto, lebo mňa by krispo nepočúval. Nech mu povie, že za záda nie je nič.
Printable View
Kedže mi do admin sekce nevidime, nemohol som vedieť, že má práva všade. Žiadal si o SJ práva. Psal sem mu to preto, lebo mňa by krispo nepočúval. Nech mu povie, že za záda nie je nič.
Zatim jsem dal unban.
Tak k tomu banu, bral sem to jako velkou provokaci (ze SJ adminem), kvuli těm failům co sem dal za 1 den hned po sobě.
Psal sem ti z klidem ať nedáváš záda, představ si že du 1v1 a asi 4x zasebou mě dáš záda. Přiznávám že sem neměl nejlepší náladu, ale chápal sem to jako provokaci jak sem psal výše.
k tomu slapování slapnul sem do za 0 dmg maximálne 10x a to když byl na žebříku, takže to s ním nic nedělalo. ještě bych k tomu něco napsal, ale mám toho dneska dost dobrou noc. :yay:
Tvoje faily su mi jedno. Na ne som zabudol. Keby si nepisal, ze nedavaj zada, a neslapoval ma tak nic z tochto sa tu riesit nemuselo. Teda zada si vrav, ale kvoli tomu na slap nemas pravo. Aj bezdak ma prepleskne niekedy a napise ":D", tak viem ze je to zo srandy. Na knife hram uz dost dlho a poucil som sa, ze ked nedas zada ty, daju oni tebe. Zvykaj si. Kym si nevybudujes respekt u hracov(napr ako ja, som 3.) budu ti chodit po 3 a zada. Tu nejde o adminsky respekt. Tu ide o hracsky. Ked vedia, ze to vies, nepojdu na teba po 3. Pravdaze starsi hraci, novacikovia idu ako romovia na pridavky. Ale starsich je viac :) a novacikov s gripom das jedna radost.
Na serveri si pisal, ze sa mam chovat k tebe normalne, ze mam mat nejaky respekt, ale uprimne, kto by ho nestratil, ked adminovi puknu nervy len kvoli zadam :Dy
fuj knife :D kryso nestezuj si na hovadiny ;)
dalsi rapl s globalem :-D jak muzes byt admin kdyz te vytoci todle :-D je to furt to same ...sj admin a zachvilku global
I admini jsou lidé a mají své slabé chvilky ale slapovat na knifu jen tak že sem nasranej? omfg :excl:avšak nejedná se o unban neb spíše o stížnost na někoho,tudíž je zapotřebí vyjádření někoho povolanějšího:devil2: a ten se vyjádřil tím že dal unban takže vlastně nenápadně řekl THIS IS BULLSHIT
To že sem si žádal o práva na SJ neznamená že nemám zkušenosti i na jiných serverech které hraju skoro 5let? Jestli chcete nechám si zrušit práva na SJ, ať se o to stará někdo jinej. Ať se tam hraje nejhůř jak to jen jde.
Rapl s globalem :-D myslete si o mě co chcete, prostě se mi nelíbilo jakym stylem se mnou mluvil, dostal ban na 3 hoďky a vy se tu z toho můžete pos*at.
Nejdriv jsem se tu nechtel vyjadrovat, stacilo to jak ti tu ostatni psali co si o tobe mysli. Ale nyni uz mi to nedalo.
To jak se chovas a snazis se ospravedlnit svoji chybu se mi moc nelibi. Ja vim ze se mi to libit nemusi, ale pokud nekdy v budoucnu
budes mit chtit nejakej respekt, budes se muset zmenit a i kdyz nebudes mit "svuj den", resit veci jako normalni clovek-admin.
Takto, jak se jsi se tu ted prezentoval ti moc na respektu neprida. Jak se tak divam asi jsi klesl ne jen u hracu, ale i u nekterych adminu.
Me nepocitaje, ja si o tobe myslim svoje uz od mojeho odchodu z admin teamu.
Je mi celkem jedno co si o mě myslí hráči i někteří admini.
Respekt si u některých rozmazlených dětí neudšláš, jenom když vidím 14ti letýho kluka s cigárem kterej ti začne nadávat.
Kotelna mohla mat daleko vyspelejsi a lepsi admin team, len bohuzial tu je niekolko negativ, ktore si kazdy asertivny clovek uvedomi skor, nez si tu ziadost poda.
Ale inak sme uz vlastne zvyknuti, ze po jednom faile sa pripusta este 10 dalsich, hlavne ze nejaki admini su.