Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 16 do 30 z 37

Téma: unban + stiznost

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Slovakia

Re: unban + stiznost

Kedže mi do admin sekce nevidime, nemohol som vedieť, že má práva všade. Žiadal si o SJ práva. Psal sem mu to preto, lebo mňa by krispo nepočúval. Nech mu povie, že za záda nie je nič.

Kotel
    Guest

Zatim jsem dal unban.

Ex-admin Avatar uživatele Krispo
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Plzeň

Tak k tomu banu, bral sem to jako velkou provokaci (ze SJ adminem), kvuli těm failům co sem dal za 1 den hned po sobě.
    Psal sem ti z klidem ať nedáváš záda, představ si že du 1v1 a asi 4x zasebou mě dáš záda. Přiznávám že sem neměl nejlepší náladu, ale chápal sem to jako provokaci jak sem psal výše.

k tomu slapování slapnul sem do za 0 dmg maximálne 10x a to když byl na žebříku, takže to s ním nic nedělalo. ještě bych k tomu něco napsal, ale mám toho dneska dost dobrou noc.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Slovakia

Tvoje faily su mi jedno. Na ne som zabudol. Keby si nepisal, ze nedavaj zada, a neslapoval ma tak nic z tochto sa tu riesit nemuselo. Teda zada si vrav, ale kvoli tomu na slap nemas pravo. Aj bezdak ma prepleskne niekedy a napise ":D", tak viem ze je to zo srandy. Na knife hram uz dost dlho a poucil som sa, ze ked nedas zada ty, daju oni tebe. Zvykaj si. Kym si nevybudujes respekt u hracov(napr ako ja, som 3.) budu ti chodit po 3 a zada. Tu nejde o adminsky respekt. Tu ide o hracsky. Ked vedia, ze to vies, nepojdu na teba po 3. Pravdaze starsi hraci, novacikovia idu ako romovia na pridavky. Ale starsich je viac :) a novacikov s gripom das jedna radost.

Na serveri si pisal, ze sa mam chovat k tebe normalne, ze mam mat nejaky respekt, ale uprimne, kto by ho nestratil, ked adminovi puknu nervy len kvoli zadam :Dy
    Naposledy upraveno I-Mouse; 19-04-12 v 23:22.

Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Plzeň

Citovat Původně založeno I-Mouse Zobrazit příspěvky
    Tvoje faily su mi jedno. Na ne som zabudol. Keby si nepisal, ze nedavaj zada, a neslapoval ma tak by som to bral s humorom, a nic z tochto sa tu riesit nemuselo. Aj bezdak ma prepleskne niekedy a napise ":D", tak viem ze je to zo srandy. Na knife hram uz dost dlho a poucil som sa, ze ked nedas zada ty, daju oni tebe. Zvykaj si. Kym si nevybudujes respekt u hracov(napr ako ja, som 3.) budu ti chodit po 3 a zada. Tu nejde o adminsky respekt. Tu ide o hracsky. Ked vedia, ze to vies, nepojdu na teba po 3. Pravdaze starsi hraci, novacikovia idu ako romovia na pridavky. Ale starsich je viac :) a novacikov s gripom das jedna radost.
    Na to zase nemám čas tam být častěji a delší dobu a hrát na rank.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Stálý Maniak Avatar uživatele Ridik :D
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Vsude :D

fuj knife :D kryso nestezuj si na hovadiny ;)
    Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.

A cenzura vládne.

dalsi rapl s globalem :-D jak muzes byt admin kdyz te vytoci todle :-D je to furt to same ...sj admin a zachvilku global

Expert člen Avatar uživatele PRAETORIAN
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Dobříš

I admini jsou lidé a mají své slabé chvilky ale slapovat na knifu jen tak že sem nasranej? omfg avšak nejedná se o unban neb spíše o stížnost na někoho,tudíž je zapotřebí vyjádření někoho povolanějšího a ten se vyjádřil tím že dal unban takže vlastně nenápadně řekl THIS IS BULLSHIT
    Naposledy upraveno PRAETORIAN; 20-04-12 v 09:58.

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    Slovakia

Citovat Původně založeno Krispo Zobrazit příspěvky
    Na to zase nemám čas tam být častěji a delší dobu a hrát na rank.
    Staci, ze tam budes davat scora 50:7 ako ja a budes v topke rychlo.

Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Plzeň

Citovat Původně založeno susa-troubky Zobrazit příspěvky
    dalsi rapl s globalem :-D jak muzes byt admin kdyz te vytoci todle :-D je to furt to same ...sj admin a zachvilku global
    To že sem si žádal o práva na SJ neznamená že nemám zkušenosti i na jiných serverech které hraju skoro 5let? Jestli chcete nechám si zrušit práva na SJ, ať se o to stará někdo jinej. Ať se tam hraje nejhůř jak to jen jde.
    Rapl s globalem :-D myslete si o mě co chcete, prostě se mi nelíbilo jakym stylem se mnou mluvil, dostal ban na 3 hoďky a vy se tu z toho můžete pos*at.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

To že sem si žádal o práva na SJ neznamená že nemám zkušenosti i na jiných serverech které hraju skoro 5let? Jestli chcete nechám si zrušit práva na SJ, ať se o to stará někdo jinej. Ať se tam hraje nejhůř jak to jen jde.
    Rapl s globalem :-D myslete si o mě co chcete, prostě se mi nelíbilo jakym stylem se mnou mluvil, dostal ban na 3 hoďky a vy se tu z toho můžete pos*at.
    Nejdriv jsem se tu nechtel vyjadrovat, stacilo to jak ti tu ostatni psali co si o tobe mysli. Ale nyni uz mi to nedalo.
    To jak se chovas a snazis se ospravedlnit svoji chybu se mi moc nelibi. Ja vim ze se mi to libit nemusi, ale pokud nekdy v budoucnu
    budes mit chtit nejakej respekt, budes se muset zmenit a i kdyz nebudes mit "svuj den", resit veci jako normalni clovek-admin.
    Takto, jak se jsi se tu ted prezentoval ti moc na respektu neprida. Jak se tak divam asi jsi klesl ne jen u hracu, ale i u nekterych adminu.
    Me nepocitaje, ja si o tobe myslim svoje uz od mojeho odchodu z admin teamu.

Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Plzeň

Je mi celkem jedno co si o mě myslí hráči i někteří admini.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ex-admin Avatar uživatele ZombieBot
    Datum registrace
    Jan 2011

Je mi celkem jedno co si o mě myslí hráči i někteří admini.
    To je špatně. Mělo by tě to zajímat a pak zjistíš co napravit, aby jsi dostal zpět respekt.

Citovat Původně založeno doxuancan Zobrazit příspěvky
    ale ro jedno ne nebo ze me udeljte pls admina nebo mi dejte pls pls pls psl unabn prosim

Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
    Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
    Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii

Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Plzeň

Respekt si u některých rozmazlených dětí neudšláš, jenom když vidím 14ti letýho kluka s cigárem kterej ti začne nadávat.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ex-admin Avatar uživatele bones
    Datum registrace
    Mar 2011

Kotelna mohla mat daleko vyspelejsi a lepsi admin team, len bohuzial tu je niekolko negativ, ktore si kazdy asertivny clovek uvedomi skor, nez si tu ziadost poda.

Ale inak sme uz vlastne zvyknuti, ze po jednom faile sa pripusta este 10 dalsich, hlavne ze nejaki admini su.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání