Ja ale narozdiel od teba nechcem byť admin.... btw kuknite chat logger 11.5.2011 od 18-20 (viacej som nekukal) jaké sračky píše tento pánko..GG
Printable View
Rad by som ti povedal, ze som pro, aby som si zbytocne nerobil nejake konflikty, ale urcite veci mi tu vadia, celkovo by mal byt admin asertivnejsi, rozumnejsi (nic v zlom) a nenadavat. Ja urcite svaty nejsom, ale odomna v logoch najdes, tusim na knife tak cca mesiac dozadu jednu jedinu nadavku *kt, a aj tu som skopiroval z chatu, z nejakeho kontextu. Avsak, netvrdim, ze by si bol zly admin, ja tiez robim dost blbosti, ale tak snazim sa zachovat si urcitu dostojnost a nebyt jak si to ty nazval "buran", sem tam nejaku tu nadavku na svoje meno treba ignorovat, az ked to zajde prilis daleko, tak kludne pritvrdit :)
Mohol by si napisat sem, urcite by to zaujimalo kopec ludi a hlavne kotla, ktory bude posudzovat. Netreba pisat citlive udaje ;)
:D ... co se týče lidí z kotelny tak doufám že steamaci budou za jedno. Znám je a hraju s nima, jsou to skvělý lidi. Ale musíš si všimnout že jediný s kým tu mám problém je foxik který to tu celé sabotuje ... naprosto nesmyslně - já nevím asi ze mě nemá respekt :D... Jak jsem psal, snažím se hrát s hráči na vysoké úrovni a jestli se hned po zápase pudu podívat na Classic kde pobíhají 3 cheateři z 20 tak se prostě občas neudržím (ještě adminem nejsem).
takže ke mně:
Studuju humanitní obor na víceletém gymnáziu + informatika (zaměření). Nejsem žádný nolifer. Za 2 roky steamu nahráno cca 700h. 80% času na CSku dávám kotelně. Co se týče administrace serveru tak mám základní znalosti a něco navíc. Adminem nehci být proto že bych chtěl slapovat každého začátečníka (to se ale vážně děje) ale kvůli pomoci serveru. Doufám že to vezmete v potaz...
To s "buranem" je trošku nepřesné ale jsem frustrovaný kvůli odstěhovází z Prahy do východních čech.
pripadne, ak budes mat ziadost zamietnutu, tak doporucujem nahodit si do friendlistu zopar aktivnych adminov. (steamid najdes v logoch, popodavanych ziadostiach, friendlist adminov)
promluvila jurobova prava ruka foxik, vyborne
prava jen na vybrany servery jinak ne
Já jsem pro. Je to kvalitní hráč a je docela v poho ... :). A co se týče těch nadávek ... To, že někomu napíše, že je kkt je ještě v pohodě. Když je někdo fest naštvaný, tak většinou nadává. Myslím, že kdyby mu dal kotel práva, tak by se polepšil.
Načo admina na klasiku kde je dLh, martiii, danik, nub(?), dTr, Ickoo, kenji
Z mé strany jsem pro fyksena rozhodně pro :) ... Hraji s ním řadu let na steamu a nikdy nenadává bezdůvodně... A opravdu foxiku jedinej ty tady píšeš v káždé zprávě sprostě a ještě na fyksena hledáš nějaký slova jako jsou kkt... 13-ti letej chlapec to tu bude buzerovat !
Nene, rozhodně souhlasím aby tento hráč měl možnost dostat práva a stát se adminem !
eWox :-)
Chlapče chlapče :) tisíce keců ale jinak nic
S tím tedy urcite zase na druhou stranu souuhlasím adminů na klasiku je hodně :)
Netrapoš ty kokotná, jebnutá, guľatá, vymletá, cigánska hlava.
Prečo teba niekto ešte nezabil :think:
Ohlašuju týdenní nepřítomnost a byl bych rád kdyby jste to tu do příští soboty pozastavili.
Děkuju
Děkuji moc za trpělivost a rád bych věděl jak na tom teď jsem...
Chlape, neviem si ťa predstaviť ako admina. Keď odvrávaš ujovi Foxikovi. Sry bró.
tohle je vážně o ničem ... úroveň tu dost klesla...
Tak sme si zaflamovali a už bych to poslal pryč. Dejte to místo mě nějakému STEAM_0:1:40000000.
bohužel je to tak
úroveň celého portálu klesla v momentě příchodu fykseNa... stejně jako věkový průměr a průměrné IQ
savana-killer jsou ty sracky co pises vubec legalni?Citovat:
STEAM_0:1:26912185
Ty mas na sracky asi patent, jinak si nedokazu vysvetlit, jak si dokazal napsat 184 takovych picovin...
btw. docela by me zajimal tvuj celkovej pocet tdownu, imo jich mas dohromady minimalne 500
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...VFK_oYhVooGM9A
:confused1:
pro mne ne.... napis nieco o sebe normalne... a tuto ziadost si pisal 1minutku vsak?
delete_remove_offtopic_fuj
ozivovat_mesic_stary_temata_a_psat_do_toho_jak_kok ot_je_asi_velka_sranda...
ja bych rekl ze je ti stejne jasny jako nam, ze ty prava nedostanes