Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 78

Téma: Admin (koneČnĚ?)

Stálý Maniak Avatar uživatele grEy
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    BA Ružinov

Re: Admin (koneČnĚ?)

Citovat Původně založeno fykseN Zobrazit příspěvky
    Já už sem psal prve že se snažím kotelně odjakživa pomáhat. Cheateři dostali ban až po tom co jsem adminovi napsal aby přišel. Podle mě je adminů co by to mohli kontrolovat málo. Pořád vidím někoho s wallhackem ale když není admin online tak co mám dělat? Postovat to na fórum? Hraju dost dlouho na to abych poznal wh, ab nebo KZhack. Od teď bych byl rád kdyby jste psali svoj Pro/Proti vzhledem ke zkušenostem, k mému respektu vůči serveru a znalostem +/- serveru... děkuju
    Ak zbadas na servery cheatera staci natocit demo a hodit ho na forum.

Ex-admin Avatar uživatele bones
    Datum registrace
    Mar 2011

pripadne, ak budes mat ziadost zamietnutu, tak doporucujem nahodit si do friendlistu zopar aktivnych adminov. (steamid najdes v logoch, popodavanych ziadostiach, friendlist adminov)

Ex-admin Avatar uživatele ZombieBot
    Datum registrace
    Jan 2011

:D ... co se týče lidí z kotelny tak doufám že steamaci budou za jedno. Znám je a hraju s nima, jsou to skvělý lidi. Ale musíš si všimnout že jediný s kým tu mám problém je foxik který to tu celé sabotuje ... naprosto nesmyslně - já nevím asi ze mě nemá respekt :D... Jak jsem psal, snažím se hrát s hráči na vysoké úrovni a jestli se hned po zápase pudu podívat na Classic kde pobíhají 3 cheateři z 20 tak se prostě občas neudržím (ještě adminem nejsem).

takže ke mně:
    Studuju humanitní obor na víceletém gymnáziu + informatika (zaměření). Nejsem žádný nolifer. Za 2 roky steamu nahráno cca 700h. 80% času na CSku dávám kotelně. Co se týče administrace serveru tak mám základní znalosti a něco navíc. Adminem nehci být proto že bych chtěl slapovat každého začátečníka (to se ale vážně děje) ale kvůli pomoci serveru. Doufám že to vezmete v potaz...
    To s "buranem" je trošku nepřesné ale jsem frustrovaný kvůli odstěhovází z Prahy do východních čech.

Za 2 roky 700 hodin? Já mam za 1 rok 833, a přitom si žiju i svůj život, víc než hraju. ;)

Citovat Původně založeno doxuancan Zobrazit příspěvky
    ale ro jedno ne nebo ze me udeljte pls admina nebo mi dejte pls pls pls psl unabn prosim

Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
    Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
    Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

promluvila jurobova prava ruka foxik, vyborne
    prava jen na vybrany servery jinak ne
    Naposledy upraveno MARTiii; 12-05-11 v 21:17. Důvod: fdaffhffda

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Citovat Původně založeno novymartiii Zobrazit příspěvky
    promluvila jurobova prava ruka foxik, vyborne
    prava jen na vybrany servery jinak ne
    Nwm, ale prečo sa do mňa staráš? Ja ťa mám u riti totálne tak mi nepíš.

Já jsem pro. Je to kvalitní hráč a je docela v poho ... :). A co se týče těch nadávek ... To, že někomu napíše, že je kkt je ještě v pohodě. Když je někdo fest naštvaný, tak většinou nadává. Myslím, že kdyby mu dal kotel práva, tak by se polepšil.

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Načo admina na klasiku kde je dLh, martiii, danik, nub(?), dTr, Ickoo, kenji

eW0x
    Guest

Z mé strany jsem pro fyksena rozhodně pro :) ... Hraji s ním řadu let na steamu a nikdy nenadává bezdůvodně... A opravdu foxiku jedinej ty tady píšeš v káždé zprávě sprostě a ještě na fyksena hledáš nějaký slova jako jsou kkt... 13-ti letej chlapec to tu bude buzerovat !
    Nene, rozhodně souhlasím aby tento hráč měl možnost dostat práva a stát se adminem !
    eWox :-)

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Citovat Původně založeno eW0x Zobrazit příspěvky
    Z mé strany jsem pro fyksena rozhodně pro :) ... Hraji s ním řadu let na steamu a nikdy nenadává bezdůvodně... A opravdu foxiku jedinej ty tady píšeš v káždé zprávě sprostě a ještě na fyksena hledáš nějaký slova jako jsou kkt... 13-ti letej chlapec to tu bude buzerovat !
    Nene, rozhodně souhlasím aby tento hráč měl možnost dostat práva a stát se adminem !
    eWox :-)
    :DDDD keď som ťa počul na vnt tak mi nezneješ o nič staršie

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

Citovat Původně založeno eW0x Zobrazit příspěvky
    Z mé strany jsem pro fyksena rozhodně pro :) ... Hraji s ním řadu let na steamu a nikdy nenadává bezdůvodně...
    Steam starý ani ne dva roky.... nezabudni napísať koľko mám ja steam, lenže ja nepíšem kokotiny že s niekym hrajem roky....gg
    Naposledy upraveno foxik; 13-05-11 v 14:50.

eW0x
    Guest

Chlapče chlapče :) tisíce keců ale jinak nic

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

Citovat Původně založeno foxik Zobrazit příspěvky
    Načo admina na klasiku kde je dLh, martiii, danik, nub(?), dTr, Ickoo, kenji
    no je to tak a to si nenapsal vsechny

eW0x
    Guest

S tím tedy urcite zase na druhou stranu souuhlasím adminů na klasiku je hodně :)

Profesionální člen Avatar uživatele fykseN
    Datum registrace
    May 2011
    Umístění
    asdfghjkl

Citovat Původně založeno foxik Zobrazit příspěvky
    Steam starý ani ne dva roky.... nezabudni napísať koľko mám ja steam, lenže ja nepíšem kokotiny že s niekym hrajem roky....gg
    foxiku už si řekl že nechceš abych byl admin tak to tady přestaň zbytečně wipovat ok? Každý má na tebe svůj názor a to už jde mimo mně...

Banned
    Datum registrace
    Sep 2010

foxiku už si řekl že nechceš abych byl admin tak to tady přestaň zbytečně wipovat ok? Každý má na tebe svůj názor a to už jde mimo mně...
    Ok, nesi admin, lock.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání