haha :D motivačné video jak oči :D
Printable View
Zajtra mi pride gainer, potom vam sem editnem aj fotko o co ide :) len by som sa chcel este spytat po posilnovani uz nemam jest? Iba vypit hned gainer? A kolko hodin pred cvicenim nemam jest? A je to podla vas lepsie s mliekom ci vodou?
Mne má dojst zajtra creatine a protein :) sa teším :) Eso. určite sa najedz po treningu! svaly potrebuju živiny aby mohli rásť, gainer by som odporučal s mliekom je to lepšie a aj lepšia chuť rozhodne... Pred cvičením ja jem ako chcem len aby som neišiel do fitka hladný.. Ja to mám tak že 14:45 dojdem zo školy... o 15:00 cca sa najem a okolo 15:50 si dám ešte banán alebo niečo aby som nešiel do fitka hladný, a cvičit chodím o 16:20 začínam :) takže ja jem iba ked som hladný vpodstate... čo je 5-6 krát denne :pinch:
Hihi :) tak to sme dvaja co sa tesia :) neviem ci to pisal niekdo tu alebo som to niekde cital ale bolo tam napisane ze po posilovani nejest.. :think:
pokud chodíš cvicit vecer tak je asi blbost aby sis dal v deset vecer deset rizku ale to je kazdyho věc po treninku gainer lehke cukry a po hodine dvou poradne jidlo
Cvicim o 17:00, a gajnericek mam uz doma :clap: :3
http://imgupload.sk/images/z/h/zh40w...i0sx_thumb.jpg
aj mne už došol Kreatín a protein :) teším sa jak malý tiež :devil2:
Protein = http://www.bodyworld.sk/protein-comp...ort-1000-g-277 ale Vanilkový
PS: Nádherne vonia a chutí .. milujem vanilkuuuuuu :wub:
a Kreatín tento = http://www.bodyworld.sk/kreatin-crea...m-in-300g-1899
Nepostříkejte se z toho :D
prvni random clanek
Chci nabrat svalovou hmotu
Pokud je ale Vašim cílem nabrat svalovou hmotu, měli byste do půl hodiny po cvičení doplnit sacharidy (banán, džus, müsli tyčinku) a do dvou hodin sníst pokrm, který bude bohatý jak na bílkoviny, tak i na sacharidy (např. kuřecí plátek s vařenými brambory a zeleninovým salátem).
kazdopadne ti neberu to ze si po cviceni zajdes hnedka na gulas se sesti
Ja teda posilku neprovozuju, bavi me to tady cist, ale jako cyklista musim souhlasit s vennym, nazer se klidne i behem (gely/banany/čoko), ale potom zkus tak 1,5h vydrzet bez gulasku, pasty nebo cimkoliv co jis
Ten gainer s mlíkem určitě ano, ale rozhodně ne po cvičení. Mlíko zpomaluje zpracovávání živin a prodlužuje dobu vstřebávání, takže vlastně se může stát, že díky mlíku ochuzuješ svalstvo o potřebné živiny v nejdůležitějším čase příjmu. Jinak s jídlem před cvičením je to různé, hlavně podle toho, co si jedl. Ale globálně je to tak 1,5 až 2 hodiny před. Někdo užívá i takové ty povzbuzováky před cvičením, jako je třeba hellnox, ale s tím nemám zkušenosti.
Mám otázku,když mám břišní tuky nevím jak se tomu říká..,nejdou mi vidět břišní svaly četl jsem ze nato pomáhá Švihadlo nebo rychlá chůze,ma tu někdo s tím v zkušenosti ?,co je podle vas účinnější ?
jakakoliv aerobni cinnost ktera trva dyl jak 40minut na asi 50-70% jak kdo
Nelze shodit tuk jenom na jednom místě, např. na břiše.. Musíš shazovat tuk všude, tudíž bych se zaměřil na jídelníček a jak píše venny na aerobní činnost.. od nějakých těch 45min intenzivního tréninku, či aerobní činnosti dojde k vyčerpání glykogenu a pak tělo bere energii ze spalování tuků a bohužel i ze svalů.. pokuď by jsi chtěl omezit deformaci svalové hmoty, tak pořídit BCAA
pravda je takova ze kdyz nebudes zrat tucna jidla a budes mit velky prijem bilkovin tak to osekas (jo je to s andsazkou receno #yolo)
Podivam se jestli ma fotr v aute lekarnicku a ten obvaz,ale dneska jsem byl na treningu ''fotball'' po dlouhe dobe a dojebal jsem si cely kotnik,takze chvilku budu muset vydrzet :/ jinak dik za radu
Byvali spoluziak ktory hraval profesionalne hokej taktiez pouzival ten alobal ktory si omotal okolo brucha ako uz spomenul Knox.
švihadlo je na tohle mnohem účinější, ale nemusíš se obvazovat alobalem, stačí si vzít třeba teplou bundu, mikinu, nebo něco takového, co drží tělesné teplo uvnitř, aby ses víc potil a ty tuky odešly do země zaslíbené a jedeš, ale jak se tu už psalo, neshodíš to jen na 1 místě, musíš všude, prostě pojedeš cardio, ale také to břicho musíš cvičit, nebo ty břišáky mít stejně nebudeš. Nebo budeš, ale takový - https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...95345563_n.jpg
a za to bych mlátil, když se s tím někdo vytahuje na soc. sítích.. :D
Sluníčko, takýchto borcov ''milujem'' aj ja.. ževraj kocky... pritom maju 50kg a základné svalstvo aby sa mohol človek hýbať :D ale machri maju kocky :D
proto mam na socialních sítích 12 přátel :) ješte tak 4 roky zpět když jsem jich tam měl mraky, tak tohle tam bylo normalka nafotěno ze všech uhlu přitom chudej kluk co si dal celkem 1000 sklapovaček a má to ..
spolužák.. má 170 cm a váží 45 kilo,asi mu nepujde vidět bicák a další svaly když je jak somálec,pořád se tým vychvaluje že jaký má bicák :thumbdown:
Kazdopadne kdyz se potite tak automaticky nepalite tuky zejo
ale tuky neztracis pocenim kdyby jo proc by lidi chodili do posilky? Kdyz si muzes u komplu vzit pet mikin a potit se jak kokot?
KARDIO máš na spaľovanie tukov.... behanie najlepšie
takže alobal na bricho + beh a obcas zaskakat na svihadle cca 45 minut
jestli to zezačátku vydržíš tak proč ne ja většinou vydržím v tehle zimně běhat nějakým tempem max 15 minut a jsem vyřiizenej .. mno pc kondička..
Mozem kombinovat gainer s iontakom? Nemyslim ze mixovat dokopy ale ze v jeden den oba.
tech 45 jsem asi hodne prehnal :DDD
mne dneska stacilo 10 minut a byl jsem nadne z toho studeneho vzduchu..
Btw ptám se všude , hledám všude a názory se pořád rozcházejí kdy je nejlepší jest tvaroh někdo tvrdí po treninku někdo tvrdí před spaním a další tučnej nebo nizkotučnej ?
po treningu je super banan!