pametam si ze tebe Slunicko presne napisal co a ako mas civict + co mas jest takze ked sa tu v tom pohrabes urcite to najdes.. :)
Printable View
pametam si ze tebe Slunicko presne napisal co a ako mas civict + co mas jest takze ked sa tu v tom pohrabes urcite to najdes.. :)
Zdravím, když už tu máme to téma, rád bych požádal, jestli byste si neudělali na mě čas a nepomohli se začátečním "rozvrhem" posilování. Někdy zajdu s kámošem cvičit na hrazdy ven apod. a rozhodl jsem se, že začnu cvičit stejně jako on. Jenže já vůbec nevím jak začít. Chci, aby se mi svaly rýsovaly všude rovnoměrně a jsem ochotný cvičit jakýmkoliv způsobem za jakéhokoliv počasí (jsem otužilý, například, mi nedělá problém si v dešti zajet k místnímu "jezírku" si zaplavat). Hlavně to potřebuji uspořádat tak, aby mě po jednom cvičení nebolely a nestuhly svaly tak, že bych nebyl schopen další den udělat to samé. Jednou se mi to stalo a pak jsem přestal... Potřebuju něco vyváženého, kdy se sice budu cítit po cvičení unaveně a silněji, ale abych byl schopný udělat další další den to samé (snad mě chápete). Rozhodně nechcu do sebe cpát žádný sračky jako steroidy apod. jenom obyčejné "přírodní" cvičení. Ve městě mám park s hrazdami, bazén i jezírko, mám kopce a přírodu, po kterých mohu jezdit na kole či běhat. Nedělá mi problém cvičit i doma.
Věk: 16 let
Váha: 68 Kg
Výška: 170 cm +/-
Pohlaví: To je snad jasné :D
Moje výživa: Každé ráno si dávám mlíko s cereáliemi už asi tak od 6 let. Nikdy mi to ale nestačí, proto dopoledne sáhnu po nějaké oplatce :D. Odpoledne mám klasický oběd, polívka a druhé, všechno to jsou celkem velké porce. Po večerech mám chleba buď s paštikou nebo s máslem a sýrem.
Na břiše mám ještě kus vysícího špeku :D, který bych potřeboval shodit. Není to velké, ale to můžete vyčíst z mé váhy.
Děkuji za všelijaké rady :).
Já se musím přiznat, že jsem od začátku prázdnin přestal cvičit. Ano měl jsem fyzicky náročnou brigádu, takže jsem hodně posilnil (Hlavně ruce a prsa), ale klasický hecnutí a domácí cvičení je pryč. Nejspíš to začne zase na začátku školy, jelikož s kámošem (věnuje se BB) se nehorázně ve škole hecujeme. Bohužel o prázdninách to šlo do kytek. Mám celkem blbé umístění co se týče bydliště. Nejbližší největší město (ČB) je odemne moc daleko a ostatní větší města jsou k hovnu (jedno je fetácký doupě a ve druhým to stojí za hovno). No a samozřejmě u nás na to nemá nikdo koule. Bydlet někde ve velkým městě, tak bych si nepřestal. Rád se vystavuju před lidma :D.
Snad nebudete blbý jako já a nikdy nepřestanete:)
Tak u mě tedka už chvilku před prázdninama to zapáleni spadlo, ale taky myslím že se během září a října zas ktomu dostanu.
Rozumím tomu jak slon houslím, ale vám co chcete začít doporučuji, aby jste to ze začátku ani moc nehrotil1 a začnite základní cviky o kterých je asi 300 videi.
Nemá cenu vám sestavovat nějakej cvičební plán nebo jídelníček když vám to třeba vydrží týden..
Možno by bolo lepšie sa poobzerať na iných stránkach ako csko.cz.
http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?t=1044
Poradí vám tam určite viac skúsenejšich ľudí ako tu.
Pomohl bych, ale co se workoutu týče jsem úplně zbytečnej, nic moc o tom nevím, někomu tady jsem už zkoušel sestavovat cvičební plán mimo posilku, ale vlastně ani nevím, jak to dopadlo (všechno co o tom vím mám jen přečtené, nemám to vyzkoušené) takže ti bohužel nepomůžu :S
Od zajtra pain & gain znova :D
Ak niekto začinate toto by vam mohlo trochu pomôcť začnite s klikmi(biceps,prsia ako tak ramena a cele ruky) , klikmi na široko(chrbat a cele horne telo) , opreny o posteľ z rovnými nohami klesanie k zemi a hore (triceps), brušakmi (ale poriadnymi nie tie že si ich zapačite pod posteľ) , drepy (ale správne nie že si zničite kolena) , a zdvihanie sa hore na špičky (zo začiatku bude stačiť par desiatok opakovani bez zataže par serii) . Z jedalničku hlavne vyhodťe blbosti ako coca colu , čipsi atď. samotné mäso nieje zle a jesť ho kvôli kvalitným bielkovinam je potrebne. A musite mať dostatok spánku lebo ak nespíte spálite menej kalorii ako pri spánku okrem toho ste skoro zase hladný . Ak sa prejedáte je dobré si dať ked máte chuť na jedlo pohár nízkotučného mlieka a dve poháry vody to vás vždy zasíti . Ak chcete zhodiť váhu určite začnite chodiť peši do práce,školy,urad prace alebo aj behom aby ste minuly viac kalorii.
Jooo hoši, já mám teď kvůli financím půl roku pauzu a hrozné období.. kolikrát za to období jsem neměl ani co do huby, 10 kg dole.. pfff... no až najdu normální práci, snad to bude teď během září, tak se do toho zase vrhnu.. ničí mě ten pohled do zrcadla, když tam nevidím nic o.O i oblečení na mě visí .... :-!!
Jinak chlapy vyprdněte se na nějaký workout a šup do posilovny..! činky jsou činky.. :-)
"Koupil jsem si krabičku se steroidama, ale nemohu otevřít víčko."
Niečo o steroidoch
http://www.mojevideo.sk/video/20122/..._titulky).html
V poho, stejně bych podle toho jel tak 1 měsíc a pak se na to vysral :D. Vždy chytnu nějakou blnou nenom, jako třebas teď poslední týden v srpnu. Takovej průjem jsem v životě neměl, nejedl jsem v podstatě 5 dní. A moje (již tak mizené svalstvo) se ztratilo... Takže zase začínám od 0
Mám dotaz, od kámoša jsem dostal nějaké proteiny s příchutí hrášku nebo co... jenže nevím jak se to dávkuje a hlavně kdy se to dávkuje. Poslal mi to v krabičce od nějakých musli, takže o nich nevím vůbec nic.
Mam otazku na teba.. co si myslis o kreatine? je to prospesne alebo jak? kamos mi to odporucil na nabratie a vyrysovanie svalov.. tak ci to bude na nieco:D a ci mi to nejak neposkodi zaludok alebo tak:D
Nepoškodi. Kreatin maš aj normalne v tele.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...b3105f278adbad
Tak jsem začal zase cvičit :)) Jinak pro rejpaly je to jen HDR efekt pro zvýraznění detailů.
big svali sedli, asi jsem závislej na shybech :D
Já na klikách.
Ja som začal cvičiť podľa knihy Tréning väzňa, nemám nato 100% vybavenie aj ked to veľa nepotrebuje.
Na nabrání svalové hmoty je to dobrá věc, drží to v tobě vodu a jsi jak rambo, ale je to hlavně o přibrání, takže na rýsování asi neee..
Někdo se ptal na dávky proteinu..
Dávám ho 3x denně na doporučení velice dobrých tuzemských kulturistů, takže ráno, odpoledne a večer (mám to časově nastavené tak, aby mi to vycházelo s tréninkem).
Plus na noc sypu kasein, což je vícesložkový protein, který se v těle rozkládá cca 7 hodin.
Také to neznamená to, že když budete brát proteinové suplementy, tak že nemusíte jíst, stravu tenhle prášek nenahradí ani zdaleka, takže doporučuji k tomu zakomponovat nějaké to maso, tvaroh, vajíčka a podobná jídla, která vám pomůžou o moho více, než suplementace.
Také samozřejmě spousty sacharidů 200-800g denně podle váhy a typu člověka a samozřejmě tuky..
Na rýsování můžu doporučit sacharidové vlny, má to velice dobrý účinek, ale je to trápení a týrání sebe samého, chce to pevnou vůli. (nemluvím o těch samých, jako třeba ukazoval Tomáš Lukáš, to bylo rozmazlování, jinak je to o hodně těžší a na konci této diety budete rádi, že uděláte klik, protože bez těch sacháčů budete úplně vycucnutí)
-----
Také pak můžu doporučit spousty podpůrných látek např. T3, Clenbuterol, nebo Trenbolone, které vám v rýsovačce pomůžou opravdu hodně, jelikož je známo, že při rýsování dochází k velké ztrátě svalové hmoty, tyto látky vám hmotu pomůžou udržet tak, aby ztráty byly co nejmenší, navíc možná ještě něco přiroste, tyto látky mají minimální vedlejší účinky, jak např. agresivita, jebáky, vypadávání vlasů.
(Kdyby se někdo rozhodl pro tyto látky, může mi napsat a já mu k tomu můžu říct víc, ale také bych všem předem doporučil prodiskutovat to se svým ošetřujícím lékařem..)
(Je možné, že se někde v něčem pletu, nikde jsem to neopsal a vše píšu jen z vlastní zkušenosti, nebo ze zkušeností, které jsem sám zpozoroval.)
Po mem poslednim prispevku mi prisly dotazy typu "pichas si to, nebo beres tablety?", "Co presne beres za steroidy?" atp. takze bych chtel zduraznit, ze ja jsem stale cisty (naturalni), ale hodne lidi, co se okolo me toci sypou a take se v tomhle vsem ted rejpu, protoze mam v planu udelat si kurz nutricniho poradce a chci o tehle vecech vedet co nejvic.. :-)
Take tim nevyvracim ze nekdy v budoucnu sypat nebudu, vim na 90% ze ano, ale zatim to jde bez toho, navic to, ze budete brat podpurne latky neznamena, ze se pres noc vyspite a ono to poroste samo, musite makat stejne a jeste tvrdsim zpusobem, aby se projevily maximalni vysledky tech prostredku.
Po delší odmlce.. Vydržel tu ještě někdo cvičit do teď?
Jak jsem 2 stránky zpět psal, hodně jsem spadl, kvůli drogám, holce, lenosti atp. teď už to zase jede 85 kg+ (v srpnu z 89-ti na 71)
Pár fotek jak šel čas :D
srpen 71 kilo
http://s13.postimg.org/4d6u1g8zr/104...28236039_n.jpg
Nějakej ten říjen
http://www.imghosting.cz/images/8210...3234983671.jpg
Trénink v říjnu
http://www.imghosting.cz/images/1310...4029831592.jpg
silvestr 2014
http://www.imghosting.cz/images/12silv.png
A aktuálka 84,5 kila
http://www.imghosting.cz/images/21ruka.png
To jen abyste viděli, že jen tak neplácám a vážně dřu, jak jen to jde, můj den vypadá takhle-
Jídlo->škola->jídlo->trénink->práce->spánek a pořád dokola (+ nějakej ten čas na píchání steroidů.. :D)
Je to schválně zaměřené na ruce, protože jsem zalitej v objemu, takže postavu mám zprasenou, rýsovat začínám v únoru :)
i to se počítá.. :D
jo, na jednu stranu je to obdivuhodný a uznávám každého, kdo na sobě takhle vydrží makat, ale na druhou stranu musím konstatovat, že po estetické stránce je tohle už fakt moc a nelíbí se mi to.
Packu má pěknou to je zhruba velikost kam bych se někdy možná chtěl dostat a tam zůstat ..
jinak taky jsem se to nějak snažil oprášit, ale jde to pomalu :D
Jde to pomalu, ale stojí to za to.. :D Všemu kde chceš něco dokázat musíš obětovat čas :)