Odpověď: Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
apach29
Ja zasadne nepaleckuju, ale to je jedno. Jsi mi u prdele, nejsi vubec nic, nic nevis a kdys vis, tak vis hovno. Tak az budes zase chtit neco napsat, pokus se aspon trosku do toho dat ty dve mozkovy bunky co mas a nepis sracky.
Máš pravdu. Nie som nič, pretože som niekto. A vidím, že ty toho vieš enormne veľa a už si toho veľa dosiahol, keď hráš ráno hry, potom dojdeš na portál o hrách, kde sa snažíš zhadzovať ľudí. Tak to potom hej, ale aj tak mam stále 2x viac mozgových buniek ako ty. Ja sa tu s tebou nemienim naťahovať múdrejší ustúpi(ja) a ty si aj naďalej kecaj čo chceš. Ja si zatiaľ vychutnám nutelu.
Citovat:
Původně založeno
Marcello R
Máš pravdu. Nie som nič, pretože som niekto. A vidím, že ty toho vieš enormne veľa a už si toho veľa dosiahol, keď hráš ráno hry, potom dojdeš na portál o hrách, kde sa snažíš zhadzovať ľudí. Tak to potom hej, ale aj tak mam stále 2x viac mozgových buniek ako ty. Ja sa tu s tebou nemienim naťahovať múdrejší ustúpi(ja) a ty si aj naďalej kecaj čo chceš. Ja si zatiaľ vychutnám nutelu.
Ano, mas pravdu. Dosahl jsem toho vic, nez kdy ty vubec budes moct. Ale o mojich uspesich jak v zivote, tak tady se rozepisovat nebudu. Zavisti by jsi zbledl.
Citovat:
Původně založeno
Marcello R
Marceli ale tady je stížnost na pravém místě, nemyslím tím jen tohle ale jako ono se na to vážně sere a celkem nehorázným způsobem, jak jsem psal, ani sebe bych se nemohl zastat, protože na to teď taky kašlu, když si projdeš můj banlist, vidíš i dny, kdy jsem dal 10 perma banů, teď tam mam snad 5 banů za posledních 14 dní ale já jsem na tom jinak, já už jsem žádal o odebrání práv, protože mi je trapný bejt v admin teamu a neplnit právě tu věc, pro kterou jsem tu, no Kotel mi napsal, ať si dám pauzu a ať teď prostě nehraju a říkal mi, že nemusím ( ani jsem nikdy nemusel ale chodil jsem skoro na vše) chodit na hlášení, nebo že mi klidně veme na chvíli práva na serveru, abych si od toho odpočinul, tak jsem byl rád, že se mě tolik lidí v admin teamu zastalo a vše se vyříkalo, takže si dám prostě pauzu a pak aktivitu na serverech a aktivitu k hlášení opět zvýším..
Re: Odpověď: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
ZEUS
Ukldníme se... nadávky si vyřiďte po pm a ne na foru !
http://i70.photobucket.com/albums/i9...IF-PACK-10.gif
Re: Odpověď: slide a Mytrim
Citovat:
Původně založeno
apach29
Nebudu se s tebou hadat, ja vim svoje jak to je a ty asi ne. Proste vsechny haxy jsou stejny pro vsechny mody a basta. Porad vypadaji stejne, at je to na JB nebo na Zombie nebo na war3. Schopnosti ras a class s tim nemaji nic spolecnyho.
Ano, všechny haxy jsou na všech serverech stejný to je bez debat. Ale proti té tvé poslední větě ti budu odporovat. Já jsem původně taky War3ft admin, ale w3u jsem v životě nehrál a kdyby přišlo hlášení z w3u, tak pokud by to nebyly naprosto očividné hacky tak bych si taky 2x dobře rozmyslel než bych banoval. Vím, že je to podobné jako war3ft, ale přece jen neznám ten mód natolik dobře, abych věděl co všechno tam je za schopnosti. Vím, že na w3u jich je o dost víc než na war3ft Např. na war3ftu když máš vampiric auru a někoho trefíš tak ti zazelená obrazovka, stejně tak u BM ti to zas přičte peníze, takže se dá podle toho docela solidně děrovat. A adminovi, co toto prostě neví, když nehraje tento mód jako v případě Mytrima, by se mohlo stát, že by to klidně mohl zaměnit za WH. AB a SH to zas je něco jinýho a o tom jsem se zmínil výše.
No, co plyne z mého proslovu? Mytrim je v tomto podle mě nevinně, viděl hlášení z w3u, řekl si, to není v mé kompetenci tak to nechal být.
V případě Slida, je pravdou že byl brán jako admin na war3 mody, avšak neznám okolnosti takže nemůžu dělat jakékoliv závěry.