Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 31 do 45 z 52

Téma: slide a Mytrim

Ex-admin Avatar uživatele Slunicko
    Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Odpověď: slide a Mytrim

Apachi, vetsinou s tebou souhlasim ale ted ne, ted se zastavam Mytrima protoze neni pravda ze napr na war 3 se chova wh stejne jako na classu, u nekterych druhu wh napr nejdou videt humani, takze spo prve akci, kde whckar nevidi humana s tim admin sekne a rekne ze nic nema, protoze ho nevidel, taky ab se na modu COD chova uplne jinak nez na classu, jak tam behaj vsici jak sileny se speedem 1000, tak to ab vubec nestiha a taky to obcas vypada, ze nic nema, samozrejme Sh je videt vsude stejne, samozrejme slida se ted nezastanu, protoze nevim co tam delal a pokud vis, ze si v klidu hral, tak je to jeho chyba ale priznam se, ze ja ted chodim tak na 5% hlaseni, ktere prijdou ( mam to povolene) protoze mam ted od cs pauzu a kdyz jsi jdu jednou za den na pul hodiny zahrat, tak se mi nechce tocit a samozrejme nahlaseni z modu napr hns atp nechodim vubec, protoze vubec nevim, ktera bije.
    HAXXING IS MY LIFESTYLE <3

Zhoblovanej totem Avatar uživatele apach29
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Slunko war3 je skoro stejnej jak COD. Humani nehumani, WH prez zdi snad poznate vsude ne? Tak samo SH. Na war3 ani na jinym modu neni nic co by pripominalo SH. A AB, to nema ani cenu o tom diskutovat. AB je AB a zadna rasa, nebo class na jakymkoli modu to nema :)
    E: A to se porad bavime o modu, na kterej si slide zadal o prava. Mam s nim odehranyho dost, se slidem, a nikdy nebylo nic, za co bych ho nemel rad. Ale ted me hodne vytocil.

Expert člen Avatar uživatele MarcelloR
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Slovakia

Odpověď: Re: Odpověď: Re: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Ja zasadne nepaleckuju, ale to je jedno. Jsi mi u prdele, nejsi vubec nic, nic nevis a kdys vis, tak vis hovno. Tak az budes zase chtit neco napsat, pokus se aspon trosku do toho dat ty dve mozkovy bunky co mas a nepis sracky.
    Máš pravdu. Nie som nič, pretože som niekto. A vidím, že ty toho vieš enormne veľa a už si toho veľa dosiahol, keď hráš ráno hry, potom dojdeš na portál o hrách, kde sa snažíš zhadzovať ľudí. Tak to potom hej, ale aj tak mam stále 2x viac mozgových buniek ako ty. Ja sa tu s tebou nemienim naťahovať múdrejší ustúpi(ja) a ty si aj naďalej kecaj čo chceš. Ja si zatiaľ vychutnám nutelu.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Citovat Původně založeno Marcello R Zobrazit příspěvky
    Máš pravdu. Nie som nič, pretože som niekto. A vidím, že ty toho vieš enormne veľa a už si toho veľa dosiahol, keď hráš ráno hry, potom dojdeš na portál o hrách, kde sa snažíš zhadzovať ľudí. Tak to potom hej, ale aj tak mam stále 2x viac mozgových buniek ako ty. Ja sa tu s tebou nemienim naťahovať múdrejší ustúpi(ja) a ty si aj naďalej kecaj čo chceš. Ja si zatiaľ vychutnám nutelu.
    Ano, mas pravdu. Dosahl jsem toho vic, nez kdy ty vubec budes moct. Ale o mojich uspesich jak v zivote, tak tady se rozepisovat nebudu. Zavisti by jsi zbledl.

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Apachi samozrejme war 3 a Cod je prakticky to stejny ale psalo se tu, ze to jde poznat uplne vsude ale s tim se neda souhlasit, taky nechapu,proc slide vypisoval nejaky lidi, kterym chybi Xpecka, kdyz po serverech behaji cheateri, na tohle je tu forka a jak si psal, ze neumi poslat Pmku, tak to jsou radny vypatlanci, protoze jde o pouhe 1 vyjimecne a magicke tlacitko, me taky lidi o tohle pisou ale ja na takovyhle zpravy kaslu a vypnu si ve hre chat ( admin chat viidim, protoze to skace do obrazovky pro rejpaly) takze netusim jak to doopravdy bylo a nebudu se do nikoho navazet ale samozrejme verim Apachovi, protoze kdyz uz i on napise stiznost, tak to uz musi stat za to..

Stálý Maniak Avatar uživatele slide
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Holíč SK

Re: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno DarkAspecT Zobrazit příspěvky
    Radši se nevyjadřuj ty, udeláš fail a ještě máš drzost si otvírat hubu, pokud jim zmizel level, nasměruj je na fórum, ty pisálku, snad nejsou kreténi a umí si založit thread, ne?
    No niektorí predstav si že nevedia ani sa tu regnúť a sú radi že hrajú cs ... píšeš tu jak sa mám vzdelávať a pritom na War3 mám odohraného viac než ty na CS...

Stálý člen Avatar uživatele DarkAspecT
    Datum registrace
    Sep 2011
    Umístění
    Most

Citovat Původně založeno slide Zobrazit příspěvky
    No niektorí predstav si že nevedia ani sa tu regnúť a sú radi že hrajú cs ... píšeš tu jak sa mám vzdelávať a pritom na War3 mám odohraného viac než ty na CS...
    Výborně, a co že máš nahráno víc? To že si nolifer mě nezajímá. Máš nahráno víc, ale na hlášení jít neumíš, tak co to je kurva za argument?

Stálý Maniak Avatar uživatele slide
    Datum registrace
    Dec 2011
    Umístění
    Holíč SK

Citovat Původně založeno DarkAspecT Zobrazit příspěvky
    Výborně, a co že máš nahráno víc? To že si nolifer mě nezajímá. Máš nahráno víc, ale na hlášení jít neumíš, tak co to je kurva za argument?
    Vieš o mne hrubé hovno ... mám skvelý život aj bez cs ... mám priateľku, skvelú rodinu a priateľov, poškrabkaj si ego na niekom inom

Datum registrace
    May 2012
    Umístění
    HAXX TOWN

Citovat Původně založeno Marcello R Zobrazit příspěvky
    Marceli ale tady je stížnost na pravém místě, nemyslím tím jen tohle ale jako ono se na to vážně sere a celkem nehorázným způsobem, jak jsem psal, ani sebe bych se nemohl zastat, protože na to teď taky kašlu, když si projdeš můj banlist, vidíš i dny, kdy jsem dal 10 perma banů, teď tam mam snad 5 banů za posledních 14 dní ale já jsem na tom jinak, já už jsem žádal o odebrání práv, protože mi je trapný bejt v admin teamu a neplnit právě tu věc, pro kterou jsem tu, no Kotel mi napsal, ať si dám pauzu a ať teď prostě nehraju a říkal mi, že nemusím ( ani jsem nikdy nemusel ale chodil jsem skoro na vše) chodit na hlášení, nebo že mi klidně veme na chvíli práva na serveru, abych si od toho odpočinul, tak jsem byl rád, že se mě tolik lidí v admin teamu zastalo a vše se vyříkalo, takže si dám prostě pauzu a pak aktivitu na serverech a aktivitu k hlášení opět zvýším..

Banned
    Datum registrace
    Apr 2013

Tu si trosku slapnul vedle Apachi. Aspon v pripade Mytrima. Je mozny, ze v zivote nehral war3 a tak tomu proste nerozumi. Takovehle mody casto mivaji specialni zbrane, schopnosti apod a on je proste nemuze znat, kdyz to nehraje. Ne kazdy si veme na triko fail ban

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Citovat Původně založeno Jimmyhumunukunapa Zobrazit příspěvky
    Tu si trosku slapnul vedle Apachi. Aspon v pripade Mytrima. Je mozny, ze v zivote nehral war3 a tak tomu proste nerozumi. Takovehle mody casto mivaji specialni zbrane, schopnosti apod a on je proste nemuze znat, kdyz to nehraje. Ne kazdy si veme na triko fail ban
    Nebudu se s tebou hadat, ja vim svoje jak to je a ty asi ne. Proste vsechny haxy jsou stejny pro vsechny mody a basta. Porad vypadaji stejne, at je to na JB nebo na Zombie nebo na war3. Schopnosti ras a class s tim nemaji nic spolecnyho.

Ex-admin Avatar uživatele ZEUS
    Datum registrace
    Apr 2011
    Umístění
    Mladá Boleslav

Ukldníme se... nadávky si vyřiďte po pm a ne na foru !

Stálý Maniak Avatar uživatele grEy
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    BA Ružinov

Re: Odpověď: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno ZEUS Zobrazit příspěvky
    Ukldníme se... nadávky si vyřiďte po pm a ne na foru !

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

Re: Odpověď: slide a Mytrim

Citovat Původně založeno apach29 Zobrazit příspěvky
    Nebudu se s tebou hadat, ja vim svoje jak to je a ty asi ne. Proste vsechny haxy jsou stejny pro vsechny mody a basta. Porad vypadaji stejne, at je to na JB nebo na Zombie nebo na war3. Schopnosti ras a class s tim nemaji nic spolecnyho.
    Ano, všechny haxy jsou na všech serverech stejný to je bez debat. Ale proti té tvé poslední větě ti budu odporovat. Já jsem původně taky War3ft admin, ale w3u jsem v životě nehrál a kdyby přišlo hlášení z w3u, tak pokud by to nebyly naprosto očividné hacky tak bych si taky 2x dobře rozmyslel než bych banoval. Vím, že je to podobné jako war3ft, ale přece jen neznám ten mód natolik dobře, abych věděl co všechno tam je za schopnosti. Vím, že na w3u jich je o dost víc než na war3ft Např. na war3ftu když máš vampiric auru a někoho trefíš tak ti zazelená obrazovka, stejně tak u BM ti to zas přičte peníze, takže se dá podle toho docela solidně děrovat. A adminovi, co toto prostě neví, když nehraje tento mód jako v případě Mytrima, by se mohlo stát, že by to klidně mohl zaměnit za WH. AB a SH to zas je něco jinýho a o tom jsem se zmínil výše.

No, co plyne z mého proslovu? Mytrim je v tomto podle mě nevinně, viděl hlášení z w3u, řekl si, to není v mé kompetenci tak to nechal být.
    V případě Slida, je pravdou že byl brán jako admin na war3 mody, avšak neznám okolnosti takže nemůžu dělat jakékoliv závěry.

Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Havířov

Ano, ma pravdu o udeadovi a blood magovi a jinych, ale skilly a ultimatky jsou na war3U stejny jako na FT. jen si je navolis jak chces a ne, ze je mas napevno na ruznych rasach.
    Ale kdyz napisu multihack, tak to je tak ocividny, ze by to poznal na kazdym modu i ten, co to hraje prvni den :).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání