Superzbran se nacita podle poctu hracu, takze kdyz jsi sam, jde to rychle. Furien se te musi snazit zabit.
Nahodnej respawn udelam u vsech. To je jediny reseni. Kdyz jsem vcera hral, tak antifurieni dostavali strasne na prdel i s brokovnicema.
Printable View
Superzbran se nacita podle poctu hracu, takze kdyz jsi sam, jde to rychle. Furien se te musi snazit zabit.
Nahodnej respawn udelam u vsech. To je jediny reseni. Kdyz jsem vcera hral, tak antifurieni dostavali strasne na prdel i s brokovnicema.
Aha tak, preto to islo rano tak lahko. Ano, dostavaju na prdel aj s brokovnicami ale zadarmo by podla nemala byt. Aspon za 500-1000
Vyzkoušel jsem si to.
Strašná nevýhoda pro furieny...
Je strašná nevýhoda to, že furieni mají jen 65 HP (podle mě totální kravina) a antiF mají zadarmo brokovnici, takže můžou dát snadno furieny... ke všemu když se nějaký antiF zakempí na spawnu furienů. To s těma bateriema se dá hrát jen v málo hráčích, při více hráčů nebo úplně plném serveru je to nehratelné - antiF vždy vyhrajou. Popravdě byl bych radši kdyby tam byl předchozí druh modu, nejsem sám kdo by to tak chtěl.
Měl bych ale lepší nápad na to, předělat ho na deathmatch podobně jako je ta na DM FFA, že když antiF je třeba CT a zabije furiena, stane se jím a může ho zabít i společník z týmu, jen by se nemohli zabíjet furieni a antiF navzájem.
Jezis, za furiena je to druhou polovinu kola absolutne nehratelny.. 10 dementnich anti-furien kidu si koupi kulomet, sednou si kolem spawnu a strilej jak kokoti. A prekvapive vyhravaj... Takze bud rozhazet spawny, nebo dat na spawn camp metr (jenom pro AF).
Vsem jsem dal nahodny spawn, superzbran jsem zrusil, takze je to jako puvodni furien. Rozdil je v tom, ze antifurieni musi sbirat baterie, takze nemuzou tolik kempit. Za zabiti ma furien 20hp navic do max 200. Prvni minutu se po smrti vsichni znovu narodi, pak uz ne. Furieni musi zabit antifurieny driv nez uplyne cas.
Teď je to taky trochu v nevýhodě, když tam má každý zbraň, takže navrhuji zdražit nebo odstranit nějaké zbraně:
-zrušit brokovnici
-MP5 za 3000-6000$, anebo ji zrušit (nedá se před ní utéct), přidat P90 za podobnou cenu
-M4A1 / AK47 6000-8000$
-Machine gun 15000$, anebo zrušit
-při koupě nějaké zbraně, ztratí hráč deagle
byl sem se tam podivat a ta prvni, vcerejsi verze me bavila nejlip.. kdyz furieni kempili a cekali az tam projde nejaky ct.. zadny baterky ani nic takovyho, jen campmeter u furienu a bylo to v pohode.. takhle uz me to nejak, spis vubec nebavi
Též bych zrušil baterie a udělal to jako před tím, nebo jako ten nápad co jsem navrhnul.
1. ztatit deagle po koupeni zbrane - super nápad
2. machine gun 10 000 (zas tak dobrej neni, nestrili presne a jeste to strašně cuká)
3. p90 je blbost :D strili 2x rychlejs a jeste je na 50 naboju, to bude jeste horsi -> nechat mp5
4. zrusit baterie, dat Furienum campmetr (aby nemohli kempit cely kolo)
spawn nechat normalni, bez deathmatche, tak jak to bylo vcera.. chytry lidi si ostrileli (300 naboju je dost) vsechny kempy, druha pulka furienu se prozradi.. navic kvuli campmetru se budou muset hejbat takze se budou dat v pohode zabit.. chytrej af zabije furiena, chytrej furien zabije af -> balanced :D
s tema baterkama je to docela blby ze antifurien musi hledat baterky aby mel energii, k tomu koukat po furienech, to jsou dve veci a to jentak nestiha.. presne na to furien ceka, az se k nemu enemy otoci zady.. navic se stavalo, dost casto, ze si furieni stoupli za nebo na baterky a kdyz si pro ni nekdo bezel tak ho zabili.. napad to byl suprovej ale spatne se to hraje a nebavi me to..
U furienu je oproti puvodni verzi jen nahodny respawn, takze ten zrusit? Kdyz CT okempi jejich spawn, tak si neskrtnou a to maji 2 sekundy spawnprotekci. Kempmetr nahrazuji baterky, jinak by CT mohli chodit stale dokola.
Momentalne je to skoro vyrovnane. S brokovnici to musi hrac umet, jinak nic netrefi a je snadnym cilem.
Zbrane muzu zdrazit nebo snizit odmenu za zabiti furiena ($1337).
P90 je slabší, hlavně na dálku i trochu kope, zatím co MP5 je dobrá jak na dálku, tak na blízko. Dát furienům campmetr je volovina, mohou kempit ale ne celé kolo to je fakt.
Ano ale antiF získávají peníze i za baterky což si můžou za celé kolo vydělat hodně, bude stačit když zdražíš zbraně.
jde o to že když se soustředěj na baterky tak si jen furien vyběhne a kuchne ho do zad.. když je tam schovanej chytrej furien tak ct nemá šanci dojít pro baterku.. navíc sem psal že si stoupaj za baterky..
ted mi ale rekni kdo zajisti to, aby furien nekempil cely kolo.. kdyz je sam a zbejva 30 sec, tak je jasny ze zakempi aby neprohral kolo a byl zase furien.. malokdo kvuli tomu pujde do spectu, malokdo to zacne nahravat a admini tam taky nejsou nonstop a nestihaj vse.. campmeter by to vyresil, hold by si musel davat pozor aby nekempil moc dlouho a pak nejak nenapadne probehnul nekam jinak aby se odcampmetřil :D
kdyz zacnes nablizko strilet z p90 tak už totálně nemá šanci zdrhnout.. když ho každá střela zpomalí v letu, tak s p90 bude stát na místě a pak už je to easy..
Treba ten krypl silv3, ten si sedl na spawn, pekne do rohu, koupil m249 a spawn protekce nespawn protekce, jel, dokud nemel skore 250:0 a pak jeste trochu trapne napsal pres amx ze za kempy bude kickovat, nebo tak neco.
Camp metr furienum? Jak sis mohl vsimnout, furien se zneviditelni, kdyz stoji na miste, coz je jeho kurevska vyhoda, no ale jasny, vzit mu to, vzit mu treba i tu rychlost, ta by taky mohla nejak ohrozit AF...
kurevska vyhoda, ktery muze vyuzit treba cely kolo.. pak jsou AF bez šance..
Co takhle, kdyby byl furien blízko baterky částečně neviditelný? Pár metrů od ní :/
EDIT: Furieni mají povolení kempit, co takhle, že když už bude furien moc dlouho kempit, tak mu bude klesat neviditelnost.
Kdyz bude furien kempit, nebude mit prachy a nebude v dalsim kole furien, protoze kdyz prohraje, tak bude CT. Kemp furienu u baterek ja zas vec, se kterou jsem nepocital, ale muzu pridat, ze u baterky nebude neviditelnej.
nebo dat k baterce barieru ktera propousti jenom antifurieny (jako bylo driv na dm)
Pak by tam antiF zakempil a jak by ho pak furien dal? Leda že by mu to ubíralo HP po 5 sec. v té bariéře.
No, rovnou Furienum vyznacit cesticku, kterou budou chodit. Vyznacil bych, kde smi stat, aby je AF sundal okamzite na zacatku kola. Taky bych AF pridal nejakou kurevsky mocnou vyhodu, treba kulomet gratis, nebo tak, abych tak podtrhl jasnou nadvladu AF nad F. Lol.
Nečítal som komentáre, prečítam ich až večer. Ja by som spravil furien na veľmi jednoduchom princípe:
CT - vždy furien.
T - vždy anti-furien a úlohou je položiť bombu + zbierať tie baterky, ktoré by dodávali +5hp.
Po vyhratí kola T sa stanú furienom. ŽIADNY DM!!! :) Žiadne kempy, úloha jasná a určite to má väčší zmysel ako DM furien, pretože keď je DM nedá sa moc dobre využiť neviditeľnosť.
to dm je vážně blbost.. zrušit dm, baterky zatim nechat, uvidime potom :D energii taky zrusit, baterky nechat jen na dohealovani :)
tezky plantnout za furiena :D
Vůbec ne, jen by to chtělo druhy granátů... naváděcí, mina atd. pak by je hodili k bombě a čekali než dorazí antiF :)
to byla ironie :D s tou speed si mapu proběhneš skrz na skrz za 5 sekund a s těma jumpama si vyskáčeš na místa kam se normálně nedostaneš, a tam když plantneš bombu tak antiF nedefusnou..
Defusnou.
K těm baterkám bych dal možnost, že je mohou vzít i furieni, ale to jen v případě, že budou zranění, tak by se jimi uzdravili a trošku to znepříjemnili antiF.
Ještě by to chtělo něco, aby antiF furt nechodili spolu, pak mají obrovskou šanci přežít.
Predtym nez napisete nejaky navrh 10x si to rozmyslite, pretoze tu je dost navrhov zbytocnych a prist na to, ze su zbytocne vie aj 3 rocne decko. Nechapem naco je to spravene na styl deathmatchu. Aby 12 rocne deti ktore nevedia taktizovat nezabili hned po 3 sekundach? Respektive aby sa respawnli, ked ich zabiju? Dalej neviem, preco nejsu T furt furieni a CT furt antifurieni - niekoho to napriklad bavi byt len antifurienom. Normalne by som to nechal tak, ze T furt furieni, CT furt anti-furieni a rodenie normalne na spawnoch..
Keď mám pravdu povedať, na štýl DM ma to nebaví. Najprv to bola pecka a mohlo by to ostať tak.
Tak jsem zrusil dm a zmenu tymu. Vsichni jsou proti, protoze chteji hrat za druhou stranu, ale nemuzou...
Nechapem. Kazdy chce hrat za furiena? Alebo?..
Rekl bych, ze spis za antifuriena... Furieni nevyhravaj tak casto
Zalezi na mape.
Nakupovat lze pres shopmenu jako ve warcraftu.
Kdyz za furiena zmacknete klavesu pro sprajovani, tak si zmenit gravitaci.
A ked tam mam nieco nabindovane? Vadi to?
normalni spawny, jsem pro..
Vypada to stabilne. Vic se v tom vrtat zatim nebudu.
Veď ale o to ide, aby furieni mohli využiť svoju neviditeľnosť a T mali nejakú úlohu, aby nekempili. Potom by aspoň admin mal dôvod takého hráča vyhodiť zo servera. Alebo ešte ďalšia varianta campmeter.Furienom by som dal nejaký špeciál skin a doplnil by som zbraň AWP O:-). A pre furiena dať HEčko, ktoré by pôsobilo na 2sek. ako stun (zastavilo by hráča), ktoré by sa zakúpilo v shope + aj defusky, ale tie tam už boli.
To teda znamená že:
Furieni - museli by strážiť plant, aby mali šancu vyhrať. Musia zabiť všetkých antifurienov.
Anti-furieni - nekempili by, musia plantnúť a následne ustrážiť bombu, poprípade vyvraždiť všetkých furienov. Ak vyhrajú, stanú sa furienom.
Problem bomby je ten, ze furieni nemaji sanci ji zneskodnit, kdyz ji bude nekdo hlidat. Oni musi kempit a cekat, dokud nekdo neprojde kolem nich, aby ho mohli dat zezadu. Na serverech s bombou musi admini hlidat, jestli ct nekempi bombu, plant nebo spawn. To se vyresilo odstranenim bomby a pridanim baterii. Antifurieni nemuzou chodit spolu, protoze musi doplnovat energii. Tim se rozdeli a davaji sanci furienum. Jakykoliv jiny cil mapy zpusobuje totalni kemp a problemy. Nejvetsi problem je ted, kdyz zbyde jeden furien proti nekolika ct a kempi do konce mapy. To uz nejak poresim.
Furienum jsem chtel dat nekolik skinu, ale pri pohledu na vetsi skupinku brutalne snizujou fps a pak vsem skacou pingy pres 100. Budou to mit asi jen vip.
Furieni ted musi zabit antifurieny, jinak prohrajou a umrou.
V predošlom komentári som písal, že by batérie ostali a pridala by sa bomba. Ale zrejme máš pravdu, ešte som nehral na serveri vtedy, keď bol odstránený DM a ostali len batérie.